Hari ni bermulalah era 3 series dalam kehidupan saya,, (^_^)

Alhamdulillah saya masih dipanjangkan umur.. Sedar tak sedar, hari ni saya dah pun berumur 30 TAHUN... Yap, 30 tahun.. dah bermula era 3 series.. hihii.. Rasa macam baru lagi habis sekolah.. hehhe.. Emmm tiba2 di usia 30 tahun ni, tak tahu pulak nak tulis apa di entry ni.. Terus kepada ucapanla.. hihii...


  • Saya harap, di usia yang makin meningkat, saya akan berubah menjadi lebih baik, lebih baik & lebih baik... (^_^)
  • Semoga kedua orang tua saya dikurniakan kesihatan yang baik untuk terus melihat cucu2nya membesar
  • Semoga my dear sentiasa sihat untuk terus menjaga saya & anak2
  • Semoga anak2 saya membesar sebagai anak yang baik.. soleh & solehah..
  • Semoga saya sentiasa tabah untuk hadapi segala dugaan mendatang sebagai anak, isteri & ibu
  • Semoga saya sentiasa bahagia di samping insan2 tersayang...
  • Tak lupa jugak doa saya untuk rakan2 yang masih belum mempunyai zuriat, moga u all dimurahkan rezeki untuk mendapat zuriat sebagai penyambung ikatan perkahwinan u all & pasangan.. InsyaAllah.. (",)
Hari ni bermulalah era 3 series dalam kehidupan saya,, (^_^)

{ 54 comments.. read them below or add one }

ieyda ieyda February 25, 2013
hepi besday...umur makin meningkat, tp hati harus awet muda....hihihihiii
Aisy Nasiha Aisy Nasiha February 25, 2013
Selamat hari jadi ina.. Semoga mencapai apayg diharapkan tu....
Marya Yusof Marya Yusof February 25, 2013
As salam Ina,

Selamat Hari Lahir! Welcome to the club! Barakallahufik...
zana fahmi zana fahmi February 25, 2013
Amin..dan selamat menempuh era 3 series..hehe..best tau masuk 30 tahun ni. Sebab dlm usia ni, kita tak tua sgt, tak muda sgt...sedang mematangkan diri.
Ibu Lala Ibu Lala February 25, 2013
Happy birthday ina. Moga sihat dan ceria selalu.
Ena's Palace Ena's Palace February 25, 2013
Hepi besday intan...
Moga dipanjangkn umo di murahi rejeki...
Sentiasa dikurniakn kasih sayang yg melimpah dan sentiasa bahgia di samping keluarga tercinta
Ena's Palace Ena's Palace February 25, 2013
Hepi besday intan...
Moga dipanjangkn umo di murahi rejeki...
Sentiasa dikurniakn kasih sayang yg melimpah dan sentiasa bahgia di samping keluarga tercinta
Joanna Yunus Joanna Yunus February 25, 2013
selamat Hari Lahir adik akak yang manis ni... Semoga terus dibawah Rahmat Allah SWT, diberi kesihatan yang sempurna, Diberi rezeki yang halal dikurniakan anak-anak soleh dan solehah dan juga bahagia duniawi dan ukhrawi
Masya Masya February 25, 2013
selamat hari lahir ina.. moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki.... (^____^)v

terima kasih doakan sy moga ditambahkan zuriat.. eh² perasan pulak.. ina doa unuk semuakan...

hadiah???? insyaallah.. tunggu posmen ketuk pintu tau...
Myra Jay Myra Jay February 25, 2013
Selamat Hari Lahir Ina, semoga dipanjangkan usia, diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki ye :)

Semoga terus bahagia bersama yang tersayang :D
Deqla manjew Deqla manjew February 25, 2013
sekejap je kan masa berlalu.... deqla sebaya ina la..hihi..cuma deqla bulan dpn..ok la tu ina 3 series pun anak dah 2..dari deqla ni msh menanti...huhu...selamat ulang tahun kelahiran yg 30.. moga pjg umur, murah rezeki, dan bahagia dunia akhirat..amin. =)
syawalsimpsons syawalsimpsons February 25, 2013
happy bufday ina...dah 3series dah kan..sue belom lagi..kkikkikkiki...
NoEn NoEn February 25, 2013
happy birthday...kite pun dh 3series...huhu
Mrs Lurve Mrs Lurve February 25, 2013
selamat ulangtahun yg ke 30 ina, umo skdr angka je nie, tp maintain awet muda g2. moga terus kekal bahagia bersama keluarga tersayang..
Fiza Rahman Fiza Rahman February 25, 2013
Muda lagi tu ☺☺

Selamat hari lahir. Semoga panjang umur, murah rezeki, diberi kesihatan yg baik, diberkati kehidupan dunia akhirat dan semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa.
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 25, 2013
Happy birthday kak ina...semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki...wani doakan kak ina sentiasa bahagia disamping insan2 yg kak in sayang dan sentiasa berada dibawah lindungan rahmat-NYA..In Shaa Allah...

p/s:3series pun ttp menten cun mcm anak dara hihihi
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 25, 2013
opssstttt telupa daaaaa

sudi2lah baca n3 ni tau (^__^)

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2013/02/happy-birthday-kakak.html
nea lopah nea lopah February 25, 2013
Happy birthday dear... semoga d beri kesihatan yang baik dan d murahkan rezeki selalu...aminn..
dak-eiza dak-eiza February 25, 2013
Selamat hari kelahirannya cik IntanBerlian
Semoga dirahmati Allah
:)
Zee Suhaini Zee Suhaini February 25, 2013
Heppy Besday Sis..moga diberi kesihatan yang baik dan murah rezeki..
ayut ayut February 25, 2013
amin...semoga segala hrpan akak menadi kenyataan.selamat hari lahir utk kak ina yer... ^^
QasehnyaRania QasehnyaRania February 25, 2013
selamat hari lahir.semoga dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjnagkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.amin
Puan Kutu Puan Kutu February 25, 2013
happy birthday ina..selamat semuanya.bagaimana perasaan menginjak ke usia 30tahun?hehe..
Anne Rihann Anne Rihann February 25, 2013
hye sis! epy besday, angka hanya nombor sis, yg pntg jiwa muda :) hehe, semoga berbahagia ke akhir hayat dikurniakan kesihatan yg cemerlang bersama keluarga tersayang :)
I am syerahh I am syerahh February 25, 2013
salam sis . happy birthday ! may god bless :)
Nazayiena Ayiena Nazayiena Ayiena February 25, 2013
Hepi besday Ina,semoga pjg umur dan murah rezeki selalu.
azizah :) azizah :) February 25, 2013
happy birthday kak ina.. moga apa yg di hajati di makbulkan oleh Allah..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 25, 2013
salam kak ina..
dah masuk 3 series :)
Alhamdulillah... sanah helwah buat kak ina ye..
Berbunga2 cma bc doa2 akak tu..
Amin.. amin.. semoga allah memakbulkan doa2 akak & mengurniakan kesihatan yg baik buat kak ina sekeluarga..
Zie Zie February 25, 2013
Heppy Birthdany Ina...
akak tolong aamiin kan sahaja doa ina tu... semoga dimakbulkan Allah...

Semoga Ina diberikan kesihatan yang baik untuk menjaga dan memelihara anak2 hingga dewasa..
Ratu Hatiku Ratu Hatiku February 25, 2013
Selamat hari jadi. Semoga dipnjgkan umur, murah rezki sihat selalu dan bahagia selalu disamping insan tersayang :D
Nida Mohd Nida Mohd February 25, 2013
laa..sy duk ingat sy lg tua dr ina rupanya sy muda setahun..tapi takpe umur tak membezakan pun..walaupun dah masuk 3 series hati tetap sweet 17 kan..

BTW happy birthday, muga panjang umur dan bertambah murah rezeki sekeluarga..
Haryati Faizal Haryati Faizal February 25, 2013
besday arini ye?
Selamat Hari Lahir ina....
semoga apa yang dihajati tahun ni akan tercapai hendaknya...amin
ros_reeza ros_reeza February 25, 2013
Selamat ulangtahun kelahiran Kak Ina :)

SeputihSalju SeputihSalju February 25, 2013
Selamat hari lahir kak ina.. Moga panjang umur, murah rezeki... Aminnn
CtAyue CtAyue February 25, 2013
selamat hari ulangtahun kelahiran ina... umur je meningkat tp tetap maintain cun tau..hihik.. semoga happy selalu di samping family tersayang..
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 25, 2013
Amin Ya Rabbal Alamin..

Happy 30th Bday Ina,
Welcome to 3 series..

Ema Blog Ema Blog February 25, 2013
dah sama series dgn akak..heheh...anyway selamat hari lahir ina
Sally Yatiey Sally Yatiey February 25, 2013
Selamat Hari Lahir yang ke-30 kak Ina ^_^ Semoga apa yang diharapkan dan dihajati oleh Kak Ina dimakbulkan ^_^
Nora Karim Nora Karim February 25, 2013
yey welcome to 3 series club ina... hahahha moga sihat sentiasa... Amin...
NugRuL SakuRa NugRuL SakuRa February 25, 2013
Selamat Hari Lahir Kak ina....
semoga di kurniakan kesihatan yang baik utk mendidik dan manjaga alisha & aqilah dengan baik.
Nastyna Nastyna February 25, 2013
Happy birthday dear... amin amin doa u semua.
Baru masuk 30, muda sangat lagi. All the best to u, May Allah bless u and family.
Azi Azidah Azi Azidah February 26, 2013
heppy belated birthday intan.. sy dh nak 2 thn 3 series... hihihi
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
amin...
sori ye late wish..
Hepi Belated B'day ye Ina..
sori la kli nie xde entry khas cam last yr, huhu.. busy siapkn order..

moge sgale ape yg Ina hajati dimakbulkn.. ^_^
n thanks sudi jd my fren..
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 26, 2013
Happy belated berday kak ina.. Aameennnnnn..
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
happy belated birthday kak ina...
Mimi Azirah Mimi Azirah February 28, 2013
happy belated birthday kak ina
lizz lizz February 28, 2013
Happy belated birthday Ina