Celesta hijab penaja terbesar IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

FANPAGE : CELESTA HIJAB

Celesta Hijab ni penaja yang paling banyak bagi hadiah untuk bakal pemenang IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013... Celesta Hijab menaja sebanyak 10 helai tudung syria sport..!! Tudung2 yang Celesta Hijab jual pun menarik..!! Jom cuci mata u all dengan tengok gambar2 tudung yang Celesta Hijab jual... (",)

SYRIA SPORT


Inilah tudung yang bakal u all menangi..!! Tudung ni sangat selesa dipakai..!! Senang je bila nak guna, terus ambik & sarung je.. Warna2 syria sport yang terdapat di Celesta Hijab ni pun menarik..

SYRIA COTTON DENIM


Syria ni nampak menarik bila ada jahitan dekat keliling tudung tu... Ringkas je.. macam tudung syria sport jugak, syria cotton denim ni pun senang untuk dipakai... tak yah nak risau takut tudung kelepet kene tiup angin.. hihii

SHAWL 2 CLOUR BY NANI


Shawl ni memang cantik..!! Tak tipu tau sebab saya memang ada sehelai.. Ianya sangat cantik sebab ia menggunakan kombinasi colour block.. Shawl ni kiranya macam guna 2 helai la.. tapi dia dijahit dijadikan sehelai.. Memang cantik..!! (",)

ALA CT BERMANIK


Tudung yang ala CT ni pun cantik.. Manik2 yang sekeliling tudung dekat bahagian muka tu, ia menambahkan lagi kecantikan tudung tu (",)

CHIFFON 2 LAYER


Tudung kain chiffon ni nampak soft je.. dengan corak dia yang berbunga & warna dia tu buat saya tertarik.. nampak macam si pemakainya seorang yang lemah lembut.. cewahh.. hihii

INNER NECK NINJA


Inner neck ninja ni nampak sangat2 menarik..!! Selesa je guna... Tertarik dengan bahagian belakang tu.. dia macam bergetah kan.. so, kalau ikat rambut tu, tak payah nak risau dah kot2 tiba2 rambut terjuntai kat belakang.. ehheh... Kalau ikatan rambut kita tu terbuka pun, confirm2 selamat lagi duduk dekat area yang bergetah tu.. (^_^)

INNER NECK


Kalau u all tak berkenan dengan inner neck ninja tu, inner neck biasa pun ada... Yang ni pun cantik jugak... suka yang bahagian depan inner tu.. sebab dia nampak muncung sikit.. so, bila guna, nampaklah sikit ke'tirus'an muka kita tu.. hehhe

So sayang2 saya ni.. jika u all nak tengok macam2 lagi warna & design tudung yang Celesta Hijab jual, u all haruslah terjah Celesta Hijab ni..!! (^_^)

"SAYA DOAKAN SEMOGA CELESTA HIJAB AKAN TERUS MAJU KEHADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

{ 28 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur February 25, 2013
mmg rambang matalah tgk.. :)
Cik Nur Cik Nur February 25, 2013
Selamat Ulangtahun kelahiran Akak....
Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki selalu dan berbahagia bersama keluarga tercinta...

Amin..!

Aju Mohit Aju Mohit February 25, 2013
berkenan betul tgk syria double layer tu
umi alya umi alya February 25, 2013
cantikkan tp akak lebih suka yang agak labuh, biarlah menutupi dada
ct kektus ct kektus February 25, 2013
canteks laj tudungnya. :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 25, 2013
memang cantik2 semuanya...tp plg suka yg shawl tu...wani plak skang ni suka kaler2 block ni hihihi
ayut ayut February 25, 2013
ni klu dpt satu ni mmg berbaloi-baloi ni...cantik... :))
Puan Kutu Puan Kutu February 25, 2013
wah cantik2..model tudungnya pun cantik..:)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 25, 2013
salam kak ina..
rambang mata tgk.. ngan 2 layer tu.. ngan chiffon tu... ahaha..
Ibu Lala Ibu Lala February 25, 2013
kalau nak beli tudung ni kat mana ek? akk mmg suka tudung syria cotton ni tp susah nak cari especially yg saiz L. klw ina atau sesiapa tahu di mana tolong inform akk ye..
Ema Blog Ema Blog February 25, 2013
inner neck ninja ni cantik..sebab dia labuhlah juga
ieda immi ieda immi February 25, 2013
cantik2 ... semua akak berkenan ;)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 25, 2013
cantik shawl 2 colour tu, skrg senang semuanya boleh beli online, k.eija pun skrg suka beli shawl online..cantik2..
Sally Yatiey Sally Yatiey February 25, 2013
Semua cantik2 :D
Inner neck biasa tu pun nampak cantik ^_^
shahdiana shahdiana February 26, 2013
ermm..memang cantik-cantik la...geram tengok...manalah tau ada rezeki yana kan...masuk GA pun belum lagi dah cita pasal rezeki nak menang hadiah...hehehe
ros_reeza ros_reeza February 26, 2013
cantik-cantik tudungnya :)
Azi Azidah Azi Azidah February 26, 2013
byk betul online shop yg jual tudung ni... cantik2 pulak tu,.. xterkejar nk beli semua... hi3
Deqla manjew Deqla manjew February 26, 2013
mmg cantik dan nmpk selesa.. deqla mmg suka jenis tdg camni.. sng nk sarung je kalo nk ke opis.. al-maklum ler pg2 buta lg dah siap nk ke opis...hihi
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 27, 2013
Bagus penaja ni taja banyak tudung ^^
fieda fieda February 28, 2013
inner bawah tu mcm comel la..klik2 lactacyd.
Mimi Azirah Mimi Azirah February 28, 2013
cantik2 tudung yg dijual...berpinar bijik mata tgk
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
shawl hijau tue cantiklah