Alisha & trademark..

Dah lama saya tak tempek gambar Alisha dengan trademark dia tu.. hehhe.. Apa lagi, bibir dia tu la.. muncung.. hihiii


Dengan mulut muncung, kaki bersilang... cewah.. hihii.. Saya jarang lepaskan rambut Alisha @ just kelipkan rambut dia dengan kelip rambut... bila dah buat macam tu, nampak comel pulak.. dengan rambut dia yang curly tu.. hihii


Kemuncungan mulut Alisha dari tepi.. dah boleh sangkut hanger.. hehe TAPI mata saya tetap nampak cute.. muahhahah.. Geram pulak tengok rambut alisha ni... Cantik pulak.. dengan rambut lurus di bahagian atas & curly di bahagian bawah... (",) Time saya pregnant kan alisha, memang saya duk berangan nak rambut anak camni.. sekali keluar, memang betoi2 dapat.. ekekkek

{ 35 comments.. read them below or add one }

umi alya umi alya February 14, 2013
comel sgt2.. anak sapa ni??
Mia Kassim Mia Kassim February 14, 2013
Dia nak buat bibir ala ala Angelina Jolie tu...hehe
Mrs Velentine Mrs Velentine February 14, 2013
comel buat mulut mcm tue///
izan mama mia izan mama mia February 14, 2013
mmg cantik rambutnya.. :D
Siti Asiah Siti Asiah February 14, 2013
comel je mlt Alisha wat camtu, anak Asiah pun rambt cam Alisha...kiting...hihi
syawalsimpsons syawalsimpsons February 14, 2013
mmg cumill pon alisha ni...besar sama ngan syawal je...
Budak Kampung Budak Kampung February 14, 2013
hehe...HANGER ek?aliysha blajar dri spe 2
Masya Masya February 14, 2013
keli² ikal mayang rambut alisha ni.. mmg sesuai untuk anak dara.. lebat dan hitam pulak tu...
myfreeminded myfreeminded February 14, 2013
Comel.. mahal tu rambut tu... :)
QueeN TerataI QueeN TerataI February 14, 2013
trademark boleh jual x agak2? hehehe
waiman waiman February 14, 2013
Bestnya dapat anak comel hehe :)
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 14, 2013
Comel trademark die..exercise molot ♥
Mrs Lurve Mrs Lurve February 14, 2013
rambut curly ginie, cantik utk budak2..
Pwincess sarah Pwincess sarah February 14, 2013
lama x singgah sini.. alisha makin comel .. :D
Myra Jay Myra Jay February 14, 2013
Hheheee, memang comel :)

Trademark tu yg buat bertambah kiut :D
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 14, 2013
mulut muncung style skarang..ehehehe....alisha , rambut alisha auntie suka..
Nao Mei Nao Mei February 14, 2013
Comel anak dear :) cik akak suka tengok rambut gelung camnie..hihi
Fiza Rahman Fiza Rahman February 14, 2013
Hehehe...muncung itik, cute ☺☺
Azi Azidah Azi Azidah February 14, 2013
Agaknya aqilah ngikut tk rmbt cam alisha. Keturunn intan mmg ada yg rmbut curly ke. Kta org kerinting biasa ikut history...
Deqla manjew Deqla manjew February 14, 2013
omel angat alisha ni.. hihi...muncung tu kan kalah muncung itik tau!
Sally Yatiey Sally Yatiey February 14, 2013
Comel!
Cantiknya rambut Alisha. ^_^
Shida Radzuan Shida Radzuan February 14, 2013
wahh nice lah alisha rmbut dia cmtu :)
ewahh dah pndai posing2 hehee...
sal ya sal ya February 15, 2013
panjang je muncungnya.
Mimi Azirah Mimi Azirah February 15, 2013
rambut alisha memang cantik kak..geram aje sy tengok
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 15, 2013
salam k.ina..
hihih..alisha muncungnye menawan..^^_
Fieda Rafli Fieda Rafli February 15, 2013
rambut tu yg mahal tu..tak yah susah2 nk gi salon..