A Concept Nature... 3 in 1

Fanpage : A Concept Nature

3 in 1... Kenapa saya tulis 3 in 1 sebabnya, A Concept Nature jual 3 jenis produk.. iaitu Rindu Feminine Wash, Balm Urut TMT & Serunding Asli... Meh saya nak citer dekat u all pasal produk yang A Concept Nature ni jual..

BALM URUT TMT



Balm urut TMT ni memang bagus... Ia dapat bantu u all dalam menyembuhkan penyakit berkaitan otot & sendi..Sakit kepala ke, sakit badan ke,sakit leher ke, sakit lutut ke, sakit pinggang ke... sakit belakang ke.. semua boleh..!! Macam saya, kadang2 bangun tidur, mulalah sakit2 badan, bukan apa, tersalah gaya ketika menyusukan aqilah sambil baring.. hehhe.. sesuai sangatlah sapu Balm Urut TMT ni...

ikon-kategori-pgguna2

Ohya, untuk pengetahuan u all, Balm Urut TMT ni, dibuat daripada campuran ginseng & herba2 tradisional.. Bukan kita yang besar ni je boleh guna, tapi anak2 kita pun boleh guna... Mak2 & abah2 kita lagilah sesuai kan... Kadang2 ada je yang duk mengadu sakit lutut... Opstt jangan kata orang tua, my dear pun kadang2 sakit lutut.. hihii

gambarajah-botak

Dekat gambarajah ni dah tunjuk dekat u all, di bahagian mana u all perlu sapu jika ada masalah.. Kalau u all migrain pun elok guna tau...!! Harga dia pun murah je u all.. Bayanglah, harga murah tapi kesan diaaaa... memang MUJARAB..!!..

SERUNDING ASLI HOMEMADE

risalah-web

Kalau dah nama serunding Asli Homemade.. Dah sah2 la sedap kan... Dari Kelantan pulak tu, terlebih2 lah sedap.. hihii... Seriuslah, saya memang suka serunding dari Kelantan, memang sedap... kawan saya orang Kelantan, pernah bagi saya rasa tau.. alahaiiii sedapnya... Iskkk dan2 duk terbayang2 pulak.. hahha... Makan nasi panas2 gaul dengan serunding.. Perghhhhhh... mabeles.. ekekkek.. Makan dengan lemang & ketupat... Tu diaaa.... suami kat sebelah pun, tak dipelawa... hihihiii

RINDU FEMININE WASH



Kalau dulu, namanya MANJA, tapi sekarang dah tukar RINDU... Tu yang suami duk meRINDU je tu... muahahhahha... Saya suka sangat dengan Rindu Feminine Wash ni... Bau wangi sangatttttttttttttt... Strawberry lagi tau..!! hihii... Kalau u all ada keputihan, InsyaAllah ok... saya guna ok tau... Kita perempuan ni, memang ada keputihan, samada banyak or sikit je... tapi bila saya guna dah takda.. memang best lah...!!

Trademark dia, MEMBERSIH, MENCERAH & MERAPAT... Memang dia dapat merapatkan otot faraj kita..!! Dah nama pun PEMBERSIH PERIBADI WANITA DENGAN EKSTRAK MANJAKANI kan... hihii... Alaaa, kan saya dah pernah bagitahu u all fungsi manjakani tu apa... (",) Kalau lupa BACA SINI yer sayang2... Bila dah ada produk RINDU ni, u all tak payah susah2 rebus air manjakani dah... beli je RINDU FEMININE WASH ni... (",)... Ohya, saya ada buat entry pengalaman saya guna RINDU FEMININE wash ni tau... BACA SINI ek... Cepat2 dapatkan RINDU FEMININE WASH DENGAN EKSTRAK MANJAKANI.. Terbaekkkk..!! hihii (^_^)

"SAYA DOAKAN SEMOGA A CONCEPT NATURE AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013" 

{ 24 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur February 15, 2013
serunding tu..nampak sedap.. :)
lynn kamarul lynn kamarul February 15, 2013
menarik sangat...huhuhu nak join tp x sempat la ina .. ape pun gud luck utk semua yg join ga ina tu
lynn kamarul lynn kamarul February 15, 2013
menarik sangat...huhuhu nak join tp x sempat la ina .. ape pun gud luck utk semua yg join ga ina tu
Haryati Faizal Haryati Faizal February 15, 2013
memang betul2 3 in 1... hihi...
bagus2 product ni ye...
Mimi Azirah Mimi Azirah February 15, 2013
macam nak grab satu aje produk pembersih wanita nih kak
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN February 15, 2013
best juga balm urut tu ye...bunda selalu sakit2 pinggang dan belakang...
Mrs Velentine Mrs Velentine February 15, 2013
balm urut..baru pertama kali dengar ni kak..
izan mama mia izan mama mia February 15, 2013
mmg terbaik...penting rapatkan yang longgar
Fieda Rafli Fieda Rafli February 15, 2013
wah...ada serunding jugak ye..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 15, 2013
salam k.ina..
tenkiu 4 sharing..ermm.rasa mcm nk try jgk la..
mama_umar_maryam mama_umar_maryam February 15, 2013
best btol buat GA rmi penaja..Ina glamer!!hehehehe..semoga bsnes penajq2 makin maju jgk..dan nk cariklah rindu rindu tuh ;)
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa February 16, 2013
Menarik produk2 ni,ye ina...patut cuba:))...pssttt...serunding tu mr papapapito's feberet tu..
azizah :) azizah :) February 16, 2013
menarik!! moga2 dapat la sebahagian hadiah2 ni..hahhaa
ieda immi ieda immi February 16, 2013
wah bestnyaaa
nanti akak terjah ;)
Ena's Palace Ena's Palace February 16, 2013
Suka gmbrajah tu...bole rujuk bila nk sapu myak...

Sy pun skrg kalau terlalu lama berdiri atau jln mudah sakit lutut...da mcm org tuo...doc kata kurang kalsium...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 17, 2013
yang paling tertarik serunding tu nakkkk..xmenahan betoi klu dgn makanan koh koh koh
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 17, 2013
Ingat nak rembat satu..huhu
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2013
byk produk kesihatan...
serunding pun ade..hehe..
AnonymousAnonymous November 11, 2015
sis...ad jual lg x balm urut tmt ni?utk bby umr 1sbln ke ats blh guna x balm ni?slain online mn blh dpt produk tmt ni ye?