Anak2 saya yang baik.. (^_^)

Firstly, alhamdulillah, syukur pada Tuhan sebab saya dikurniakan anak yang sebaik Alisha & Aqilah... Ada yang tanya saya pasal saya ni selalu share resepi masak2.. kiranya macam saya ni takda gangguan dari anak ke?.. yela, Aqilah kan kecik lagi... (",)

Yap sayang2... alhamdulillah... Aqilah memang sangat baik... sejak dari lahir sampai sekarang, tak pernah buat perangai meragam apa2.. kalau tidur malam, sekadar bunyi "ek" sebagai tanda nak susu.. kiranya saya tetap tidur lena lah kan.. (",) Masa Alisha dulu pun sama jugak u all.. tak banyak karenah.. cuma time alisha dulu, ada jugak meragam.. yela, anak sulung... saya sebagai ibu baru, belum tahu lagi apa yang boleh makan & apa yang tak boleh makan.. so, Alisha meragamlah sebab perut dia kembung...

Dengan Aqilah yang baik2 je ni + Alisha pun tak banyak ragam cuma kadang2 je meragam tak tentu pasal tapi normallah kan.. budak2 yang sedang membesar... memang saya ada banyak masa untuk memasak.. hihii.. lagipun kita kena pandai "susun jadual" la kan... kene tau bila anak tidur, bila anak jaga so, baru kita boleh arrage time bila kita boleh masak.. (^_^)

Eh, lagipun masakan saya kan simple.. campak2 je.. tu yang lagi banyak masa tu.. hahhah.. Banyak masa melayan budak comel 2 orang ni.. hihii

Anak2 saya yang baik.. (^_^)

{ 25 comments.. read them below or add one }

Nur Atirah Nur Atirah February 06, 2013
hehe , untung akak dapat anak2 yang tak byk ragam . so senang lah dapat buat kerja lain . hee , nti besar diorang cun2 tuhh :)
Hanida Moss Hanida Moss February 06, 2013
seronok laa jadi housewife jaga anak, boleh masak2.. nak macam ni jugak :)
Mrs Velentine Mrs Velentine February 06, 2013
kalau dah biasa mmg senang nak urus anak...walaupun rmai kan kak...
Sally Yatiey Sally Yatiey February 06, 2013
Untungnya dapat anak sebaik Alisha dan Aqilah ^_^ hee
Mimi Azirah Mimi Azirah February 06, 2013
sennag nl buat kerja kalo anak anak baik kan kak?
Siti Asiah Siti Asiah February 06, 2013
alhamdulillah la Si tecik Zarina tak meragam, leh wat macam2 yea...cam xde bb tecik jerk ka...;)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 06, 2013
alhamdullillah, bertuah la dpt anak yg kurang meragam dan senang nak handle, heroes k.eija mmg jenis lasak..kalau kita di dapur diorg pun sibuk buat keje di dapur..mcm anak dara plak..kita menumbuk bawang dia pun sibuk ckp biar abg yg tumbuk, si adik pula memunggah tupperware2 yg ada dlm laci...
Mrs Lurve Mrs Lurve February 06, 2013
untung mcm nie kan..senang nak wat keje
Deqla manjew Deqla manjew February 06, 2013
alhamdulillah... sng keja maknye.. kalo ank tak byk ragam kan.. untung2... :)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 06, 2013
saya ni hairan bukan takat akak share resepi ja, hairan akak bahagi masa berblog..;-)
azizah :) azizah :) February 06, 2013
Alhamdulilah untung sangat akak..
Cik Nur Cik Nur February 06, 2013
senangkan mcm tu..
seronok tgk akak...
bila dah berpengalaman baru tahu nak handle.. :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 06, 2013
salam kak ina..
aaa..jeles cma tgk akak jd full time mom & wife ni..dpt luangkan lebih masa & anak2..
hihih.. untung jgk alisha & aqilah :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 06, 2013
salam kak ina..
aaa..jeles cma tgk akak jd full time mom & wife ni..dpt luangkan lebih masa & anak2..
hihih.. untung jgk alisha & aqilah :)
Puan Kutu Puan Kutu February 06, 2013
bagus anak2 ina nie.sng ibu nak masak...klu semua anak bagus cmni boleh je beranak byk2..:)
Haryati Faizal Haryati Faizal February 07, 2013
betul tu sbb dah biasa ari2 so dah tau camana nak susun masa...
ayut ayut February 07, 2013
alhamdulillah...ank yg memahami... :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 07, 2013
Ina nye resepi campak2 je tp still m'jadi & sdap gak, hehe...
Azi Azidah Azi Azidah February 07, 2013
untungla intan. semua org kena pandai manage jadual kan
Shida Radzuan Shida Radzuan February 14, 2013
untung juga alisha dan aqilah dapat akak ina :)
Shida Radzuan Shida Radzuan February 14, 2013
untung juga alisha dan aqilah dapat akak ina :)