Berbagai2 pilihan cadar yang menarik di Zrinieescorner

FANPAGE : ZRINIESCORNER

Kalau u all nak cari cadar yang cantik2.. u all memang patut terjah Zrinieescorner Enterprise..!! Bermacam2 design & corak cadar yang ada.. Murah2 + cantik pulak tu..!! Memang tak rugi kalau u all beli.. Tapi sebelum tu, haruslah terjah Zriniescorner dulu.. Ohya, set CADAR PENGANTIN pun ada... memang menarik.. (",).. Jom layan antara cadar yang Zriniescorner jual... (",)

CRE 03


Set cadar ni memang sangat2 cantik..!! Dengan corak bunga yang besar2 tu.. alahaiii... kalau dapat tidur atas cadar & selimut camgini... mau tido mimpi indah2 ni.. heheh

CADAR PENGANTIN


Set cadar pengantin yang ni pun cantik.. warna putih bersih.. senang nak match kan dengan pelbagai warna.. (",)

QUEEN BEROPOL BERQUILTING & COMFORTER


English stail... cantikkan... saya berkenan betoi dengan design camni.. dengan beropol & berquilting ni, memang nampak lagi menarik..

RBR/RBS 


Peminat Chelsea jangan lupa beli cadar ni yer.. hihii.. Bukan je yang chelsea.. yang lain2 pun ada... untuk yang katil single pun ada...!! Yang penting., u all kena terjah Zriniescorner, baru u all tau... (",)

EKSKLUSIF SET QUEEN


Warna set cadar ni memang cantik...!! Dengan menggunakan warna hijau yang berbagai tona tu, buat set cadar ni nampak menyerlah... (",)

BANTAL SERBAGUNA


Ini bantal bukan sekadar bantal tau... Tapi bantal ni boleh bukak untuk dijadikan tilam or selimut... baguskan.. sangat sesuai untuk travel (",)

Ni baru sikit yang saya tunjuk kat u all... Ada bermacam2 lagi corak & design tau.. semuanya cantik2 + murah2..!! Jika u all berminat nak beli cadar, cepat2 terjah Zrinieescorner... (^_^).. Tak rugi jika u all beli.. Feedback dari customer pun, yang saya baca, semuanya berpuas hati.. (",)

"SAYA DOAKAN SEMOGA ZRINIEESCORNER AKAN TERUS MAJU KEHADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

{ 18 comments.. read them below or add one }

iietamalek iietamalek February 23, 2013
Bantal serbaguna tu menarik...
azizah :) azizah :) February 23, 2013
semua cantik2.. tidoo malam confirm tak bangun2..hehe tapi jijah suka bantal tu..leh jadi selimut/tilam yer..berkenan pulak..
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 23, 2013
suka tengok cadar hijau yg satu set dengan langsir tu,hihi
lynndAmya lynndAmya February 24, 2013
wahhh bantal serbaguna tu mmg nice sgt, cool gila idea (n_n) hihi~
QasehnyaRania QasehnyaRania February 24, 2013
menarik semuanya..
tahniah ina :)

http://diarihatiku247.blogspot.com/2013/02/pengumuman-pemenang-2nd-ga-kain-pasang.html
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
bekenan pulak bantal serbaguna tu...boleh jer nak usung p mana2 kan..senang
Haryati Faizal Haryati Faizal February 24, 2013
beshnye... tercarik2 gak cadar camni sbb klu kat pasaraya cam tak besh sgt kaler dia harga pulak cam mahal je..
Deqla manjew Deqla manjew February 25, 2013
cadar yg pertama tu menarik hati deqla..cantik laa..
Fiza Rahman Fiza Rahman February 25, 2013
Cantik juga. Tgh cari cadar anak2 ni.
Puan Kutu Puan Kutu February 25, 2013
yg hijau tu lawa.new pattern!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 25, 2013
salam kak ina..
aaa..cantiknye cadarr...
huhu.. satu2 nk terjah ni.. simpan link dulu.. :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
vogue sumer cadar2 die..
trend now nie org bg cadar as wedding gift kn? ^_^
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
cadar hijua tue cantik lah