UV blog saya di hujung minggu


Alhamdulillah.. sekarang dah dapat UV hujung minggu 1000++.. sama dengan UV harian... Ohya, hujung minggu yang saya maksudkan Sabtu & Ahad.. Kalau dolu2, UV hujung minggu 800++ or 900++.. Sekarang dah boleh dapat 1000++ (",) Thanks yer untuk u all yang rajin singgah sini...

Ohya, nak tanya jugak, ada tak antara u all tahu macamana nak dapatkan pageview(PV) yang tinggi yer... views @ PV saya tak banyak pun... tak jauh beza dengan UV.. Kalau u all tahu, share lah dengan saya ek (",)

{ 29 comments.. read them below or add one }

Mieya Atiera Mieya Atiera February 19, 2013
Wahhh, banyaknyaa.. Tahniah kak :)
MaMa3HerOO MaMa3HerOO February 19, 2013
Wah,bestnyer..biler la blog saya nk capai uv byk mcm tu..hee
saya da follow blog intan berlian
Mrs Velentine Mrs Velentine February 19, 2013
sya kak pageview jer yg tinggi..huhu
fieda fieda February 19, 2013
tahniah ina..mmg mantop la..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 19, 2013
salam kak ina..
tingginya UV.. jauh berbeza dari cma.. huhuh..
cma xtau la nk bg tips ape.. kena tnya dr yg lebih pakar.. tahniah tau! :)
Seneorita Baharin Seneorita Baharin February 19, 2013
salam..Wahh tahniah sis..hebat btol..sye pon xde byk sampai mcm tu..hee..keep blogging sis! :D
Nazayiena Ayiena Nazayiena Ayiena February 19, 2013
Tingginya UV blog ina nie,tahniah.
Cikgu Ma Cikgu Ma February 19, 2013
x penah lg uv mingguan sampai 1k...harian?? lg la tak derr...hehe
izan mama mia izan mama mia February 19, 2013
berpinau mata saya tgk uv blog ina !!
Aju Mohit Aju Mohit February 19, 2013
tahniah ina, seronok dpt maintain kan ;)
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 19, 2013
Alhamdulillah..

P/s: nani xpos lgi nnti before post nani sms kak ina okeh :) ...
Pasal pv tu nnti nano wat entry. Nani pun sdg mengenal pasti psl pv byk tu :)
Sally Yatiey Sally Yatiey February 19, 2013
Tingginya UV dan PV :D hee
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha February 19, 2013
hai hai hai...suh org buat entry.padahal blog dia lagi mantap.akak tukar iklan komli la.masuk pendapatan....
deno deno February 19, 2013
ramainyaaa.... tahniah akak :)
Nora Karim Nora Karim February 19, 2013
wah.. tahniah.. tahniah... org rajin mmg nampak hasilnya tak macam akak... hehhe
D Yatie D Yatie February 19, 2013
ramainya... kita entah bila.. huhuhu..
Azi Azidah Azi Azidah February 20, 2013
banyklah tu intan uv n pv.. sy ni lagi sdg merangkak2...
Puan Kutu Puan Kutu February 20, 2013
makin sukses nmpknya ina.hehe tahniah!
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim February 22, 2013
wahhh kita mmg jauh beza uv nyer..hahah tahniah taw ina
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
terbaek la kak ina....tahniah tau