Gaya Alisha apabila tahu saya nak ambik gambar dia..

Alisha kan sekarang dah suka posing.. asal nampak je saya nak ambik gambar, dan2 dia posing.. ahhah


Time ni saya nak ambik gambar dia minum air kotak, lepas tu dia terus angkat air kotak tu.. Ohya, tu bukan dia nak tutup muka yer.. tapi dia nak tunjuk air kotak... hehhe


Yang saya paling tak sangka.. Alisha boleh posing sambil baring camgini.. hahahaaa


Dah biasa dengan kamera dari zaman baby... camginilah jadinya... ekekee

{ 40 comments.. read them below or add one }

NinaAz NinaAz February 26, 2013
gambar ke-3 ngn ke-2 tu suwettt... gmbr first malu2 gittew
Dylla Abas Dylla Abas February 26, 2013
the cute camera addict :)
nini nini February 26, 2013
hehe..dah lama tak dengar cerita alisha ni...hari ni tengok dia posing lepas rindu..hhe
syawalsimpsons syawalsimpsons February 26, 2013
pandai posing dak tecik sowang ni yee
Masya Masya February 26, 2013
hahahahah.. x menahan gelak dibuatnya, ni bolehlah join amir yer... suka bergambar dan amik gambar juga...
CtAyue CtAyue February 26, 2013
hihik.. comel alisha..ala2 model gitu posing.. :)
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 26, 2013
pandai sungguh posing depan kamera...cuaca di Kedah hujan ke Ina?
Nora Karim Nora Karim February 26, 2013
alololo.. pandainya bergaya budak kecik ni... geram tgk... haha
izan mama mia izan mama mia February 26, 2013
ekekekekke...nanti bergambar berduet lak ngan aqilah
QasehnyaRania QasehnyaRania February 26, 2013
boelh la jadi gadis fotogenik nnti ;)
fieda fieda February 26, 2013
mcm maira jugok la ni..dari kecik dh biasa bergambar mmg gini jadinya..
mrs mell mrs mell February 26, 2013
kemain mggoda gayanyer.. hihihi
zachflazz zachflazz February 26, 2013
duhh, alisha makin cantik kau Nak..
sihat selalu yaa
shahdiana shahdiana February 26, 2013
comell alisha...geram auntie....
Sally Yatiey Sally Yatiey February 26, 2013
Pandainya Alisha berposing ^_^ haha
ros_reeza ros_reeza February 26, 2013
hihi..suka berposing ye Alisha.. gaya ala-ala model gitu, yang baring tu.. hihihi
Azi Azidah Azi Azidah February 26, 2013
xdpt nk tgk gambar asyik xkuar je dh 4 5 kali refresh dh.. bebudak skrg mmg cerdikkan....
Cinta Misteri Cinta Misteri February 26, 2013
alolololo......manjanya dia. leh jd model iklan ni
Mas Zull Mas Zull February 26, 2013
assalamualaikum intan...memang pandai posing la...;)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
hihi~..
Hannah br je pas minum susu nie..
same la ngan Hannah si Alisha nie.. ^_^
Deqla manjew Deqla manjew February 26, 2013
x mungkin la dia nk tutop muka kan..sbb alisha kan suka bergmbr..hihi
aimi adilah aimi adilah February 26, 2013
ahahahha xlme ag adek die pula =)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 26, 2013
amboi2 dia mesra kamera ni...comel jer alisha ni....sedapnyer air kotak tu bak auntie satu nah hihi
Tihara Tihara February 26, 2013
aikk menyorok balik air kotak..hehe :)
Haryati Faizal Haryati Faizal February 26, 2013
kiutnya...auntie nak sket bley?
azizah :) azizah :) February 26, 2013
amboi kemain... siapalah yg ajar sejak zaman baby tu kan..hehe
Cik Nur Cik Nur February 26, 2013
boleh jadi model ni.. :)
SumeSakan SumeSakan February 27, 2013
Fuyoo ada gaya model..sarapun saya dah biasakan dgn camera dr kecik..tp tu lah time nak snap pict selalu lari skang..susah bebenor nak tangkap gambar berempat
Mrs Lurve Mrs Lurve February 27, 2013
senyuman alisha...manis sekali
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 27, 2013
salam k.ina.
hihi.. alisha ni mmg fotogenik la.. :)
Mimi Azirah Mimi Azirah February 28, 2013
pandai alisha bergaya dh mcm model profesional pulak....tau aje nak pose mcm ne
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
boleh jadi model dah kakak ni
Puan Kutu Puan Kutu February 28, 2013
gambar 2nd tu comel sgt..