Alisha tak suka Tutti Frutti

Masa kami balik dari Chemor hari tu, kami singgah Tutti Frutti dekat area Parit Buntar.. Saya lah yang beria sangat nak.. yela, tak pernah try lagi.. orang kata sedap.. hihii


So, saya beli la sebekas macam yang alisha tengah makan ni... aiskrim coklat.. RM17.70.. Saya beli tu dengan alasan nak bagi alisha makan.. Rupa2nya dia tak suka la u all... hahaaa
\

Tak excited langsung dia makan... hihii.. Tapi, pandangan peribadi saya pun.. sebenarnya rasa dia biasa je.. tak seperti yang saya sangkakan selama ni... sampai saya rasa rugi beli.... lebih baik beli aiskrim sebekas besar kat shopping complex tu.. hihii... Jenuh saya nak perabihkan.... nak buang sayang... mahai ooooo... kikikikiiii.. Opsstttt, maybe tekak kami yang tak leh terima.. orang lain ok je... ramai yang kata sedap!! (^_^)

{ 31 comments.. read them below or add one }

Mrs Lurve Mrs Lurve February 20, 2013
tutti frutti nie xpernah cuba lg, tp kalo baskin robin sedap!!
||Sis aLeaSaRa|| ||Sis aLeaSaRa|| February 20, 2013
hye sis klu x reti pilih flavour mmg x best sbb campuran tu akn semakin masam(itu tjadi pd sy he3...serius masam gilerr).anak pun x suka n mahal kot.ambil sikit je bile timbang hah ambilll..rm20++
MaMa3HerOO MaMa3HerOO February 20, 2013
Da lme tringin nk rasa tutti fruity ni..sedap sgt ke..nak tau sedap ke idak,kne leh mencuba dlu kan.tu la dgr2 kata harga.bleh thn jgk mahalnye..
Miss Surina Miss Surina February 20, 2013
saya sendiri makan sebab org kata sedap tp tekak xley terima, pujilah melambung mana pun, itulah 1st and last saya makan. :)
iietamalek iietamalek February 20, 2013
Mmg, ikut selera masingmasing..saya rase biasa juga.
Nida Mohd Nida Mohd February 20, 2013
sy pnh mkn sekali je..biasa je kn
UmmiAbi UmmiAbi February 20, 2013
Dia mahal tang namanya kak ina..hehe.. Buat sendri kat umah lg sedap kan...:)
tenku butang tenku butang February 20, 2013
uiihhh.. mahal tutti frutti 2.. alisha x suka pulak yea.. huu.. tp dh terbeli tetap kena abeskan.. betull.. rugiii.. heee
lynn kamarul lynn kamarul February 20, 2013
sedap sgt ker ? mmg tak penah try tp rasanya mahal kot. mbazir
Masya Masya February 20, 2013
saya kalau amik suke strawberry atau vanilla... memang sedapp ada masam² manis.. semata amik coklat jer.. x pernah lg...
nini nini February 20, 2013
uinah tu da...harga dia memang terbaikkk la kak...hihi....sesekali rasa kan.....nasib baik akak cakap rasa biasa je, so lepas ni tak de la rasa nak beli sangat.....kan =D
UniMeOw UniMeOw February 20, 2013
uni xnah mkn gak...huhu
syawalsimpsons syawalsimpsons February 20, 2013
sue pon kengkadang je makan ni...takmo kasi aunty soya la alisha..kikikiki.aunty soya ni makan je apa je
azizah :) azizah :) February 20, 2013
biasa eh? jijah pon xpernah makan lagi..
Mrs Velentine Mrs Velentine February 20, 2013
MV tak pernah makan pun TF ni
fieda fieda February 20, 2013
kak fieda kedai ni dekat jer dgn umah tp ntah la rasa rugi pulok beli mahai2..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana February 20, 2013
KA pun sama x brpa suka hehehe
Sally Yatiey Sally Yatiey February 20, 2013
TF ni mahal. Rasa dia pun macam biasa je. hee ;D
QasehnyaRania QasehnyaRania February 20, 2013
bagi su ok la. ikut perisa yg kita amik dan sampah sarap yg kita isi tu..hihi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 20, 2013
salam k.ina..
cma xpenah lg rasa tutifruti ni.. *keshian kannn*

ramai yg kata sedap sbb frozen yogurt..
tekak cma tak tau la.. jual jenama tu psl yg mahal.. hehehe
Ainim Suju Ainim Suju February 20, 2013
Tutti fruity tu sedap sebenarnya. Saya suka juga..kalo cuba red velvet mungkin boleh masuk tekak awak kot..nnt cuba la snowgurt ke..moo cow ke..sedap n murah skit dr TF ni
Cik Nur Cik Nur February 20, 2013
rasanya mmg biasa, tapi itulah..toping dan kedai dia yg cantik sebenarnya...
ayut ayut February 21, 2013
ayut pon tak pernah try lg benda ni...mgkn 1 hari nnt :)
Deqla manjew Deqla manjew February 21, 2013
haah kan...bkn la sdp mana pun..tp org dok sbuk citer psl tuti nih..huhu...
Fiza Rahman Fiza Rahman February 21, 2013
Pernah mkn sekali jer. Harga mahal .
sal ya sal ya February 21, 2013
pernah cakap kat husben tp dia kata tak sahih ada halal ke tidak. jadinya tak jadi la nak beli.
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 21, 2013
Nani xpnh lagi rasa. Ble kak ina ckp mcm ni keinginan tu pn bkrang. Harga mahal tp xok lak ngn tekak
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim February 22, 2013
pendapat kita sama.tak bape nak suka..propaje lebih.huhuhu..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
rasa biasa jer..mahal lg ada la hihi
Puan Kutu Puan Kutu February 25, 2013
rasa mmg biasa je,sbb braded tu yg mahal..klu sy lebih suka makan yogurt n aiskrim dlm tupperware..mura n sedap..:)