Info untuk u all yang ingin dapatkan sponsor untuk giveaway


Saya nak bagitahu u all yang AwanazStyle Muslimah Shop, ada hantar emel dekat saya macam dekat atas tu... So, jika u all nak buat giveaway & nak  AwanazStyle Muslimah Shop sponsor, u all bolehlah pergi roger2 AwanazStyle Muslimah Shop  yer... (",)

TAPI, AwanazStyle Muslimah Shop dah pesan awal2 tu.. YANG MANA SAMA2 BOLEH DAPAT MANFAAT..!! So, jika AwanazStyle Muslimah Shop dah sudi sponsor GA u all, u all kenelah buat something yang bermanfaat jugak untuk AwanazStyle Muslimah Shop.. Harus ada WIN-WIN SITUATION.. (",).. Andaikata ada antara u all nak mintak pendapat or pe2, leh je tanya... hihiii (^_^)

Yang ni pulak, pesanan saya untuk mereka2 yang dapatkan sponsor untuk GA.. KITA HARUS JUJUR & AMANAH.. bukan apa, sebab ada sesetengah sponsor, mereka pos hadiah awai2 dekat kita.. so, jangan pulak kita ambik kesempatan... (^_^) Saja nak ingatkan.. sebab kes2 macam ni pernah berlaku.. saya pernah je baca entry bab "menipu" sebelum2 ni.. (^_^).. Tapi saya tahu, u all yang baca entry saya ni takkan buat keje "budak2" macam tu.. heheh

UPDATE :


Pupel pun ada hantar komen dekat saya yang dia pun sudi jadi sponsor untuk giveaway u all... So, jika berminat, bolehla contact Pupel Liyana Shop..

{ 17 comments.. read them below or add one }

Pupel Liyana2 Pupel Liyana2 February 22, 2013
kakak, saya pon ye. kalau ada yang berminat boleh pm/hubungi saya pupel liyana shop (fb). kalau akak buat ga pon jangan lupa cari saya :) ramai yang pm untuk mohon saya sponsor tapi kebanyakkannya budak tak cukup umur yang tak dapat berkongsi manfaat dan hilang-hilang.
Myra Jay Myra Jay February 22, 2013
TQ sharing Ina..

Betul tu kena ada win win situation baru adil kan :)
Deqla manjew Deqla manjew February 22, 2013
wahh best nih..tp GA deqla dah lancar pun..hihi... pd yg lain nk wat GA tu jgn lps peluang hebak niii
Azi Azidah Azi Azidah February 22, 2013
Tp sy xlykla nk mintk sponsor ni. Mesti diorg pntingkn uv. Aduhai uv sy ala malu sikit nk tunjuk..

Smoga blogshop yg sudi menaja tu mkin murah rezeki...
Cinta Misteri Cinta Misteri February 22, 2013
wahhh murah hati laaa diorg ni. moga biznezz diorg success. CiM tkde buat GA, so...just pray d best for them
Jemarisuri Jemarisuri February 22, 2013
teringin gak nk dpt sponsor tp x sesuai kot blog pun hangat2 je...hehe..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 22, 2013
salam k.ina..
huhu.. ade jgk sepisis mcm tu ye..? ermm..sape yg nk wat ga leh la roger2 k.ina kan.. :)
nini nini February 22, 2013
wah best jugak kan...tak pernah tahu pun sebelum ni...hehe...=D
Cik Nur Cik Nur February 23, 2013
wah..banyak yg nak sponsor ni...
Nora Karim Nora Karim February 23, 2013
kena tingkatkan usaha lagi ni... baru boleh buat MEGA GA macam ina ni...

eh betul la ina... 5 hari berturut2 akak buat entri (setiap hari satu) mmg bagi impact pada UV... dulu selalu 200++ je... sejak buat satu entri setiap hari... UV maintain 300++...

kalau buat byk entri macam ina ni... mmg tak mustahil la boleh cecah 1000++... thanks ina... akak byk juga belajar dari ina ni.. heheh minta halal semua ilmu blog ya :P

moga ina terus murah rezeki...
deno deno February 23, 2013
thanks akak share pasal ni... deno pun ingat nak buat GA dalam bulan 5, sempena hari LUPUS sedunia.. tp tak pasti lagi... huhu
Sally Yatiey Sally Yatiey February 23, 2013
Info yang bagus ni..
Untuk sesiapa yang nakkan sponser GA mereka :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
betul tu mmg kena ada win win situation baru bermanfaat utk kedua pihak
Fiza Rahman Fiza Rahman February 25, 2013
Teringin juga nak buat GA, tapi takut tak dpt sambutan jer.
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
bgusnye ade sponsor yg camtue..baik ati.. ssh nk jmpe, hehe..