Jelingan dari Aqilah


Dengan penuh bergaya Aqilah menjeling dekat ibu dia.. hihii... Actually, sebelum tu, saya ni duk ambik gambar agah Aqilah sambil agah sambil ambik gambar dia.. sekali aqilah dah menjeling daaaaa... hahaaa.. Mesti dia heran tengok aksi ibu dia.. hihii

Ohya, saya rasa Aqilah ni jenis suka kamera kot.. Kalau u all perasan, banyak gambar aqilah yang saya tempek dekat blog, yang dia pandang kamera kan... (",) Sampai kadang saya susah nak rekod aksi dia.. yela, asal nampak kamera, terus mata tu fokus kat kamera... hahaaa

Macam tadi, saya duk main dengan Aqilah, entah camna, dia boleh gelak mengekek.. Saya ni terkejut + gumbira lah kan.. Terus ambik kamera untuk rakam kot2 dia akan gelak mengekek lagi sekali.. tapi tu la u all, takda maknanya.. bila nampak kamera, saya yang tengah main dengan dia ni, langsung tak pandang,. duk pandang kamera tu je lah.. hahhah... 

Seronknya rasa hati.. mesti aqilah dalam proses nak belajar gelak mengekek kan.. Lagi seronok sebab saya 24 jam dengan dia, so dapat tengok semua perkembangan dia depan mata.. (",) Boleh gomol2 dia setiap masa.... (^_^) Saya doa moga semua rakan2 saya akan berpeluang untuk bergelar IBU & mempunyai anak seterusnya merasai apa yang saya rasai.. InsyaAllah...

{ 35 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine February 06, 2013
dalam menjeling2 punmasih nampak comel
Sally Yatiey Sally Yatiey February 06, 2013
Jelingan mata Aqilah.. hehe
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 06, 2013
Seronok melayan diaorang masa ni..bila dah dapat kaki..siapla..huhu
Ena's Palace Ena's Palace February 06, 2013
Amboi...jelingan yg mengoda!
QueeN TerataI QueeN TerataI February 06, 2013
anak2 skrg ni mmg bijak ina.. dia mcm tau je yg kita nk amik gambar diakan... mmg syok ina kalau setiap masa anak ada depan mata.. bg ibu yg bekerjaya mcm sya ni mmg x dpt nk tgk perkembangan anak didepan mata setiap masa... sedih tp tetap bersyukur.. insyaAllah smp masanya sya juga dpt melihat perkembangan anak2 sya setiap masa di depan mata.
LiYa HaNiF :: LiYa HaNiF :: February 06, 2013
x per kenangan cam tu mmg dh terpahat di hati kan.. hehe
Zie Zie February 06, 2013
amboi jelingan manja sungguh
Deqla manjew Deqla manjew February 06, 2013
haha.. tak menahan betol la posing dia.. kemain lagi jelingan tajam tu! =D
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 06, 2013
amin moga doa akak termakbul..

adik solehah saya pun macam tu, pandai ja dia tgk kamera..;-)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 06, 2013
eiiiiii geramnya nengok aqilah...mcm nk gomol2 juga la hahaha
Mimi Azirah Mimi Azirah February 06, 2013
aqilah dah semakin bijak
azizah :) azizah :) February 06, 2013
syukurlah akak dapat jaga anak 24jam... dapat merasai perkembangan anak setiap jam.. syukur..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha February 06, 2013
perghhhhhhhhhhhhh..cayalah Aqilah...jeling sikit ibu tu..suka2 je amik gmbr...next time minta payment!.ahaha :P
Cik Nur Cik Nur February 06, 2013
comeinya dia...!
geram nur tgk..
Aju Mohit Aju Mohit February 06, 2013
hehhe pandai menjeling ye dia ni, mucuk macam, eiii tingin nak baby lagi heheheh
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 06, 2013
salam kak ina..
heheh..aqilah yg dagunya runcing!
mmg mesra camera dak tecit ni!

amin....amin...rezeki utk mereka pasti akan tiba juga... :)
Puan Kutu Puan Kutu February 06, 2013
baby adalah insan paling comel.apa dia buat pun mesti menggembirakan kita..apalagi lu ketawa mengekek..
lynn kamarul lynn kamarul February 07, 2013
jelingan menggoda dari aqilah...


p/s : aqilah sedang dalam proses belajar. pasni dia akan explore macam2 lagi kan. seronok tgk tumbesaran anak depan mata
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 07, 2013
hahah..amboeh Aqilah menjeling tuu..hehehe
sal ya sal ya February 07, 2013
makin cerah pulak nampak si aqilah ni.
Haryati Faizal Haryati Faizal February 07, 2013
mesti ada benda yg melucukan...tu yg dia mengekek..
ayut ayut February 07, 2013
:) setiap masa bersama mmg seronok kan...
SumeSakan SumeSakan February 07, 2013
Amboi pndainya dia....dah nampak iras muka kakak dah tuh...
myfreeminded myfreeminded February 07, 2013
Amboi mengodanya jelingan tu...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 07, 2013
mmg best kn bile dh b'gelar ibu..
plg best bile dpt baby..

tringin nk baby lg tp apa kn daya.. T_T
Azi Azidah Azi Azidah February 07, 2013
buntangnya mata aqilah...
Izan Ishak Izan Ishak February 07, 2013
jelingan manja yg menggoda jiwa namanya nih... best tu aqilah dah pandai gelak mengekek... sure tambah meriah rumah ye ina...
Nora Karim Nora Karim February 07, 2013
pandainya aqilah... alisya akak sampai sekarang ambil gmbr tak nak pandang kamera... payah!
Myra Jay Myra Jay February 14, 2013
Amboi kemain lagi ye..

Takut acik.. hehee
Myra Jay Myra Jay February 14, 2013
Oh ya Ina, myra mengaminkan doa Ina, mudah-mudahan myra akan merasai pengalaman tersebut ;D
Shida Radzuan Shida Radzuan February 14, 2013
laahaiii aqilah hehe skali tgk cam laki pon ade kak hehee..