Nuffnang dah call semula... (^_^)

Saya happy sangat.... Alhamdulillah... memang rezeki anak2 sayalah..!! Kalau pagi tadi saya gtau u all yang Nuffnang call tapi saya tak jawab kan... & berharap Nuffnang akan call balik hari ni... Dengan takdir Tuhan, Nuffnang call saya balik.. baru je jap2 tadi.. hihii

Alhamdulillah, saya dapat SPONSORED POST yang pertama dari Nuffnang... (^_^) Syukur sangat2.. murah rezeki Alisha & Aqilah... Tak tahu nak tulis apa pulak dah.. sebab tengah happy senyum sampai ke telinga.. hihii

P/s : Alhamdulillah.. makin dapat membantu my dear dengan berblog (",)

Nuffnang dah call semula... (^_^)

{ 54 comments.. read them below or add one }

Mrs Lurve Mrs Lurve February 27, 2013
alhamdulillah...sy pun tumpang happy
Deqla manjew Deqla manjew February 27, 2013
alhamdulillah..mmg rezeki anak2 kamu la tu dear.. tp sponsored post tu mcm mana eh? huhu
AyueJean AJ AyueJean AJ February 27, 2013
Alhamdulillah kak...
Rezeki kan... =D
ayut ayut February 27, 2013
rezeki...alhamdulillah... :))
shahdiana shahdiana February 27, 2013
Alhamdulilah rezeki ina memang murah dengan kehadiran aqilah kan...seronok cik abe..esok-esok gaji ina yang lebih pulak...hehehehe
aimi adilah aimi adilah February 27, 2013
alhamdunillah... rezeki melimpah2 =)
Nafira usof Nafira usof February 27, 2013
hehehe.. tahniah~
sponsered post tu ape ek? kikiki
camner nak dapat sponsered post tuh?
Fiza Rahman Fiza Rahman February 27, 2013
Yeay...alhamdulillah. 1st tast saya dah buat. 2nd task kena tunggu barang sampai dulu. Tahniah ina. Sponsored post pertama utk saya juga ☺☺
Sally Yatiey Sally Yatiey February 27, 2013
Tahniah kak Ina ^_^
Murah rezeki anak2 :D
lynn kamarul lynn kamarul February 27, 2013
tahniah ina, rezeki anak2 ina la ni.
lynn kamarul lynn kamarul February 27, 2013
tahniah ina, rezeki anak2 ina la ni.
maszmadi maszmadi February 27, 2013
alhamdulillah, tahniah kak...
Mieya Atiera Mieya Atiera February 27, 2013
Tahniah kak. Akhirnyaa... dapat jugak !
BLuRpL3 BLuRpL3 February 27, 2013
alhamdulillah, tahniah ye.
let's exchange link:
http://blurplediary.blogspot.com/
shaFazie shaFazie February 27, 2013
alhamdulilah & tahinah kak ..rezeki akak n anak2 :D
Kakzakie Kakzakie February 27, 2013
Nuffnang pun tahu blog ina boleh digunakan untuk pengiklanan itu yg dia sanggup call balik..
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 27, 2013
Alhamdullillah,
kalau dah rezeki x kemana..
Tahniah ina..
Fiza Rahman Fiza Rahman February 27, 2013
Ina, lepas dah submit, reply balik email dgn link skali.

2nd task nnt kita kena buat review bila dah dpt sample.
KhaiZa KhaiZa February 27, 2013
Alhamdulillah.. betul kata orang.. setiap kelahiran cahaya mata adalah rezeki..
Tihara Tihara February 27, 2013
sama macam fiza..alhamdulillah rezki anak2..seronok dengar :)
miza yusof miza yusof February 27, 2013
alhamdulillah, tahniah kak ina :)
dya bunga dya bunga February 27, 2013
alhamdulillah..tahniah kak..
Nora Karim Nora Karim February 27, 2013
Alhamdulillah... syukur... Moga lebih murah rezeki lepas ni...
SumeSakan SumeSakan February 27, 2013
Tahniah ina...rezeki anak2 tuh..insyaallah lpas neh makin d murahkn rezeki..
Aju Mohit Aju Mohit February 27, 2013
tahniah ina!!! waaa seronok kan dapat rezeki mcm ni wehuuuu
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 27, 2013
salam kak ina..
wah..alhamdulillah..
rezeki.. tahniah :)
azizah :) azizah :) February 27, 2013
syukur Alhamdulilah kak intan..rezeki.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha February 27, 2013
rezeki anak ke-3?!...hikhikhik~
kyo_9 kyo_9 February 27, 2013
congrats..
jarang dengar kes camni=
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi February 27, 2013
rezeki sungguh ni...bertuah badan...
QasehnyaRania QasehnyaRania February 27, 2013
tahniah :)
semoga terus maju
zahidahwahid zahidahwahid February 27, 2013
alhamdulillah.... tahniah..
Jemarisuri Jemarisuri February 27, 2013
tahniah...semoga terus sukses..
Cik Nur Cik Nur February 27, 2013
Tahniah..rezeki anak2.. :)
sa mic sa mic February 27, 2013
wah semakin murah rezeki, hehe taniah taniah
fieda fieda February 28, 2013
wah...mesti byk masyukk ni..
D Yatie D Yatie February 28, 2013
Alhamdulillah. Tahniah awak...:)
Masya Masya February 28, 2013
tahniah yer... dah tunggang terbalik sy baca entry awak dr dashboard ni hahahahahaha.....
Puan Kutu Puan Kutu February 28, 2013
Alhamdulillah..mmg rezeki ina n anak2 murah sgt..:)
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan March 07, 2013
Tahniah ina...rezeki mencurah2..doakan nieza pon camtu..amin