Memuatkan ...

Jubah & dress yang memang GORGEOUS & MURAH ...!!!!!!!


Nak menangis saya tengok fanpage JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES... Serius, sangat2 cantik...!!!!!!! Kalau poket saya ni berkepuk duit, mau saya rembat semuanya... hahhaha... U all pun   WAJIB terjah fanpage or blog JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES... Biar u all pun menangis sekali dengan saya.. ekkeke.. Opsttt tak yah nangis.. beli je terus... confirm u all pun tak tahan bila tengok jubah & dress dekat JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES... Murah pulak tu.... eeeeeee geram je tengok... (^_^)... Meh saya kasi cuci mata u all tu sikit... hehhe (^_^)

FREE SIZE
RM 75.00 FREE SIZE FIT S-M-L

Kalau ada dinner tahunan office ni... memang vouge lah.. cantik sangat..!! Ohya, dress ni, IBU MENYUSU pun boleh pakai tau.... dekat bahagian dada tu, kain dia selisih... (",)

RM 85.00 FREE SIZE FIT S-M-L

Dress ni jangan cakap lah.. memang dah menjadi igauan saya setiap malam... muahahahhahha.. Saya cukup berkenan dengan riben dekat pinggang dia tu... alahaiiii napalah cun melecun sangat nih!!!

RM 85.00 FREE SIZE FIT S-M-L

Dress ni nampak sweet sangat.. dengan ada lace dekat dada & pergelangan tangan.. alahaiii.. Comel sungguh..!!

Untuk yang PLUS SIZE pun ada.. jangan risau... cun melecun jugak..!! (^_^)

RM 85.00 PLUS SIZE FIT XL- 1X

Alahaiii cantiknya... Sapa cakap yang berbadan besar takda dress yang cantik.. Di JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES berlambak baju yang cantik2 untuk mereka yang plus size.. Cepat TERJAH!! (^_^)   

RM 85.00 PLUS SIZE FIT XL-1X-2X

Dress ni cantikkan.. suka design dia... banyak lagi tau corak2 yang lain... semuanya gojes2... (^_^)

ABAYA EGYPTION COTTON

RM 149.00

Jubah2 Abaya dekat JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES ni pun cantik2 tau u all... 

RM 130.00

Corak jubah abaya ni cantik kan.. Iskkk, semuanya cantik2.. U all patut terjah JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES..!!!

JUBAH QIRANI

 RM 104.00

Tak berkenan jubah abaya??.. Jangan risau.. Jubah Qirani pun ada... (",).. Cantikkan.. yang warna purple tu cantik.. (",)

RM 104.00

Design jubah qirani pun cantik..!! Nampak ayu je bila pakai jubah ni... (^_^)

JUBAH UNTUK BAKAL PEMENANG IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013

RM 85.00

Last sekali, jubah untuk bakal pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 yang memang tak dapat disangkal..!! Memang gojessssssssss!!!

U all, yang saya bagi u all tengok ni, baru sikit tau.. U all patut terjah blog or fanpage JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES... Harga jubah & Dress yang memang murah + sangat cantik + mampu milik..!!

"SAYA DOAKAN SEMOGA JUBAH MUSLIMAH MODEN & GORGEOUS DRESSES AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

35 orang suka berlian:

Aisy Nasiha berkata...

memang cantik kesemuanya...
tapi masa tgh menyusu ni payah juga nak bergaya dgn jubah macam ni....

N i e Z a berkata...

cantik2 jubah nyer..tp tu la..cm ne klu cm sy yg BF anak nk pkai erk..hehehe..

mmg suka sgt klu dpt pkai dress cm ni..

Mrs Velentine berkata...

cantik2 jubah ni..huhu..tertarik

syawalsimpsons berkata...

mmg cantik2 tu

aizu's life berkata...

lame x jengah ke cni.. makin blink2.. saya suka.. saya suka.. hihi..
adoii.. bile tgk brg2 on9 gini, mule la rs x senang dduk.. cantik2..rs nk grab smue skli..huhu

are_lin@yu berkata...

mmg cntik..suka yg jeans tu.hehe

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

cntik belaka..

Ummiarissa Mahdi berkata...

cantik...lagi besar lagi cantik....

sal ya berkata...

cantik dressnya.

Deqla manjew berkata...

cantik sgt... sesuai utk org tinggi.. deqla pendek.. x sesuai..haha

ayut berkata...

cantik semua yer...suke :)

Sally Yatiey berkata...

Cantikkkkkk! :D

SumeSakan berkata...

Amboi2 terbeliak biji mata tengok aih..nak nak plak dah slim melim blk neh...jom cuci mata laju2

Nisa Greennnpanda berkata...

mmg cun2 dress & jubah tue..
tp xtau la sy nie sesuai ke x pki, huhu~.. tringin......

najihahfara berkata...

cantik2 semua

Mimi Azirah berkata...

sy pulak rasa nak hantuk2 kepala kat dinding tgk jubah2 yg super ohsem nih kak

Azi Azidah berkata...

CANTIK.. TP CUTTING FIT NI XSESUAI TUK IBU MENYUSU.. ABAYA TU MEMANG REASONABLE PRICE LA..

Nieyxzha Hassan berkata...

Kalau dress kurang berkenan sebab nampak lekuk badan..sebab de cekik kat tgh tu kan..pakai kat umah boleh la..abaya tu comel tp mahaii

Izan Ishak berkata...

k.izan suka jubah2 yg ada butang depan cam hadiah buat pemenang tu... senang nak bfkan bby~

CiK Bella berkata...

Cantik. suka :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cantik2 la yg plg suka kaler merah dgn coklat tu

Nora Karim berkata...

uish... memang tergoda la tgk jubah dan dress dorang... cantik sangat... nak nangis jugaklah.. sebab duit pun tak berkepuk.. huhuhhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg cantik2 sumenya..:)

myfreeminded berkata...

Cantik2 jubahnya.:)

Solehah Shamsuddin berkata...

wah cantiknya jubah yang last sekali tu. nak menang jubah tu, nak juga...

Haryati Faizal berkata...

cantik2nya ina...

Cik Nur berkata...

cantiklahhhh...
org tggi memang sesuai...

Puan Kutu berkata...

mmg cantik..klu cpt free lg cantik.haha tunggu sajalah mana tau ada rezeki..:)

azizah :) berkata...

jijah suka dress warna merah tu! nak beli la..hee

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak ina..

waduh..berbulu mata tgk..
hihih..mmg tgh cari jubah pun skrg ni..oshem!

Roey Ibrahim berkata...

Sy nak jubah jeans..ada x?

Roey Ibrahim berkata...

Sy nk jubah jeans..ada x

IntaNBerliaN berkata...

@Roey Ibrahim

saya xjual tp just tlg promote...
awak blh g tanya dkt owner link ni yer :)

https://www.facebook.com/gdresses?fref=ts

IntaNBerliaN berkata...

@Roey Ibrahim

saya xjual tp just tlg promote...
awak blh g tanya dkt owner link ni yer :)

https://www.facebook.com/gdresses?fref=ts

IntaNBerliaN berkata...

@Roey Ibrahim

saya xjual tp just tlg promote...
awak blh g tanya dkt owner link ni yer :)

https://www.facebook.com/gdresses?fref=ts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...