PEPLUM yang sangat cun melecun kebabooommmm... hihii

Fanpage : House Of Pines

Grrrrrrrrrrr geram je bila pergi terjah HOUSE OF PINES ni.. PEPLUM yang HOUSE OF PINES jual SANGAT2 CANTIK + MACAM2 DESIGN...!! Rasa nak rembat semuanya...!! hahha.. teringin sangat nak pakai... hehheh.. Meh la saya tunjuk kat u all antara PEPLUM yang HOUSE OF PINES jual.. Saja nak bikin hati u all tak keruan.. muahahhahha...

SURI PEARL LACE PEPLUM DRESS 

FREE SIZE S-XL-

Saya suka bahagian kolar dia tu... cantikkan.. ada lace & ada pearl dekat dekat lace tu.... (",)

ANASTASIA PEPLUM TOP

FREE SIZE S-L

PEPLUM yang ni memang lain kan... first time tengok PEPLUM yang lengan dia camtu... tapi menarik!! (",)

NATASHA RIBBON ZIP PEPLUM DRESS


Iskkk geramnya... cantik sungguh!!.. Saya cukup berkenan dengan apa je design yang ada riben besar2 camni... cantik!! (",).. Ohya, PEPLUM ni, belakang dia ada zip tau... Kedut2 kat bahu tu pun cun!! (",)

CINDY LAYER RIBBON

FREE SIZE S-M

Yang ni pun cantik.. ada layer kat bawah.. kat pinggang tu pun ada ribbon.. memang cun lah..!! hihii

QASEH PEPLUM KURUNG RIBBONY LACE

FREE SIZE S-L

Serius yang ni bagi saya memang cantik!! Menyerlah!! Riben tu yang mahai.. hehee.. memang cantikkkkkkkk..!! rambang bijik mata dah duk tengok PEPLUM dekat HOUSE OF PINES... (",)

LAYER EXCLUSIVE PEPLUM DRESS


Oh tidakkkkkkkkkkkkk... Memang cantik!! Cun melecun!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Stresss tengok... cantik sangat... hahaaa... Dah la bulan 5 & 6 ni, sepupu & adik ipar saya kawen... duk terbayang2 dah PEPLUM... hahahaaaa

PEPLUM TRIBAL NEW MOON

FREE SIZE S-L

Jika tak nak PEPLUM yang jenis kosong.. yang corak tribal camni pun cantik!! Pakai dengan kain yang kosong camni.. memang cun melecun lah..!!!

COLLAR LACE PEPLUM


Alahaiii yang ni pun cantik jugak... makin lama saya duk tengok album dekat  HOUSE OF PINES  ni, makin geram tengok PEPLUM.. hahha.. U all pergilah terjah HOUSE OF PINES tau.. Beratus2 PEPLUM yang ada.. Macam2 design PEPLUM yang ada..!! Jika u all berminat.. boleh terus order.. Harga pun berpatutan... (",)

"SAYA DOAKAN SEMOGA HOUSE OF PINES AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

{ 40 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine February 13, 2013
cantik tp dgn potongan bdan MV nitak sesuai lah nak pakia..malu
lynn kamarul lynn kamarul February 13, 2013
ina, klu lynn pakai mesti tak sesuai. baju camni org kurus lawo la pakai
Deqla manjew Deqla manjew February 13, 2013
mmg sgt cantik..ala2 saloma..ramai je yg pakai skng ni..deqla nk pakai segan..sbb org kecik pendek sesuai ke? haha..
QueeN TerataI QueeN TerataI February 13, 2013
isk... mmg cantik menawan.. lps bersalin nnt confirm nk borong selai 2 peplum ni...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana February 13, 2013
wah semuanyer cantik2 sagt ni
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 13, 2013
cantikkkkkkkkkkkknyerrrr...mmg stress tgk hahahaha
SumeSakan SumeSakan February 13, 2013
Hahahahaha...klu tengok baju mmg gila la puan ina oiiii...nak tau satu citer tak.. gila peplum punya pasai x dan habis pantang dah gi berjalan cari...lebih kurang pict no satu tuh color merah gak....kikikiki
ayut ayut February 13, 2013
mcm2x peplum ha ada.. :))
PasirPantai PasirPantai February 13, 2013
memang sangat cantik...!!
lagi best bila dapat pakai..hehe
Mama Adam Mama Adam February 13, 2013
cantik!!!!
saya lom join lagi!!!!!
Mas Zull Mas Zull February 13, 2013
assalamualaikum intan...wah !! glamer nyer cantik2...;)
Puan Kutu Puan Kutu February 13, 2013
alamak cantiknya..Ya Allah semoga murah rezeki sy..nak sgt!hihi
Sally Yatiey Sally Yatiey February 13, 2013
Semuaaaaaaaaaaaa cantik2! :D
eita eita February 13, 2013
memang lawa...nak2 yang kaler biru
sisR sisR February 13, 2013
Mmg cantiks2 tu..nanti kita terjah....huhu
Aju Mohit Aju Mohit February 13, 2013
akak sangat tak sesuai berpeplum, nmpk lelemak beheheh
azizah :) azizah :) February 13, 2013
wahh penaja jugak? hebatnya... cantiklah peplum tu.. rasa nak rembat gak.. tp kalau preggy nampak perot pulak bila pakai..ekeke :p
Cik Nur Cik Nur February 13, 2013
cantikk..tapi org pendek mcm nur xsesuai...huhu
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 13, 2013
ORANG MEMANG TGH GILA PEPLUM SKANG NI AKAK, CANTIK2 BELAKA..;-)
CeqGu CeqGu February 13, 2013
Sekarang ni mmg demam peplum kan. Akak balik kg mak bg sehelai baju peplum hihi
izan mama mia izan mama mia February 14, 2013
bj style ni,..ada yg sesuai pakai,..ada yg pakai,..silap nampak cam pregnat..huhuh...singkat nampak bontot...xsesuai rasanya ngan saya....huhuuuuuuuuuuuuu..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 14, 2013
yui mok tak sesuai kain jens cmni..hiih..

p/s: yui tempah peplum kat aunty di pasir putih ipoh kak.. dekat ngan tmpt keje yui.. mcm2 dia buat..murah lak tu
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 14, 2013
Semua cantik2..gojes! Rabun mata camni ^^
ieda immi ieda immi February 14, 2013
aduhh memang cantik2 ..
tapi x sesuai ngan akak
JPJ x lepas ekeke ;)
Myra Jay Myra Jay February 14, 2013
Teringin nak berpeplum tapi rasa macam tak sesuai sebab berisi + tak berapa tinggi ni kan :D
Azi Azidah Azi Azidah February 14, 2013
Mmg cantik peplum yg merah tu. Yg lain pn unik designnya. Xpenh pkai peplum.teringin jgak nk try....
LiYa HaNiF :: LiYa HaNiF :: February 14, 2013
Tak pernah try lg tp teringin nk pkai.. Takut tak seswai
Nora Karim Nora Karim February 14, 2013
peplum ni kalau org kurus pakai cantik la... huhuhu bila la nak kurus ni...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 14, 2013
Fuhhh.. Memang cntik.. :) hee..
deno deno February 15, 2013
cantik! deno belum ada lg baju nih
sal ya sal ya February 15, 2013
kalau akak pakai mesti husben kata tak sesuai. hehehe...
Mimi Azirah Mimi Azirah February 15, 2013
cantik cantikla kak peplum yg dijual...confirm sy nak rembat satu nih
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 15, 2013
salam k.ina..
alahai..mmg kebabom la semuanya..
yg biru tuuuuu adesss...