Pembahagian hadiah untuk Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Baru pukul 8 lebih pagi, dah 3 entry saya publish.. ehheh.. Normally saya karang entry siap2, lepas tu auto publish..(",) Lagi beberapa hari nak tamat IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013.. So, sebelum tamat, saya nak bagitahu u all dulu pasal pembahagian hadiah untuk pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013... (^_^)

Cabutan Pertama

JUBAH ARAB HITAM CORAK PAISLEY MERAH ELEGAN dari  penaja Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses

Cabutan ke 2

CADAR QUEEN ROPOL dari penaja Rinieescorner

Cabutan ke 3

DRESS MATERIAL SOFT DENIM dari penaja Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses

Cabutan ke 4

2 IN 1 MULTI PURPOSE GLOSSY BAGS dari penaja The Bag Galore

Cabutan ke 5

THALIA COTTON LOVERS PEPLUM DRESS dari penaja House Of Pines

Cabutan ke 6

MUSLIMAH4U NURSING dari penaja Awanazstyle Muslimah Shop

Cabutan ke 7

MUSLIMAH4U (PURPLE) dari penaja Awanazstyle Muslimah Shop

Cabutan ke 8

MUSLIMAH4U (Orange) dari penaja Awanazstyle Muslimah Shop

Cabutan ke 9

SHAWL HALFMOON LOLA dari penaja Scarf Sweethoney

Cabutan ke 10

SHAWL HALFMOON QEENA dari penaja Scarf Sweethoney

Cabutan ke 11

SHAWL LILY SHEENA dari penaja Scarf Sweethoney

Cabutan ke 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 & 21

TUDUNG SYRIA SPORT dari penaja Celesta Hijab

Cabutan ke 22 & 23

VELVET BOW SHAWL ORANGE COLOUR dari penaja Lalin Closet

Cabutan ke 24, 25 & 26

SCARF VOILE (BAWAL) 3 TONES WITH CUTE DECORATED RIBBONS dari penaja My Online Boutique For You

Cabutan ke 27 & 28

RINDU FEMININE WASH dari penaja A Concept Nature

Cabutan ke 29

COKLAT HELLO KITTY WITH 7 CAVITY dari penaja Coklatmanis2u

Cabutan ke 30

RM 30 dari IntaNBerliaN

Cabutan ke 31

RM 20 dari IntaNBerliaN

Cabutan ke 32

RM 10 dari IntaNBerliaN

Nak tengok gambar hadiah KLIK SINI.. Semua cabutan dilakukan secara manual oleh Alisha, anak saya yer.. (",)  Jangan risau kerana TAKKAN ADA PILIH KASIH...!! Semuanya akan dilakukan secara JUJUR... (",)


Pembahagian hadiah untuk Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

{ 30 comments.. read them below or add one }

Aju Mohit Aju Mohit February 19, 2013
peserta ramai tak ina? tipislah peluang hihi, takpe chaiyok2!!!!
ros_reeza ros_reeza February 19, 2013
bila dah tahu senarai hadiah, ni yang buat tak sabar menunngu keputusan ni :)
Masya Masya February 19, 2013
harap adalah rezeki saya kali ni hik.. hik.. hik...
umi alya umi alya February 19, 2013
kena bg elaun ntuk dak alisha nnt.. penat sbb lebih 30 kali kena wat cabutan..
Deqla manjew Deqla manjew February 19, 2013
alisha cabut nama aunty tau..haha.. good luck utk smua! =)
Wanyy Minho Wanyy Minho February 19, 2013
wahh , awesome //
tak sabar nyaaa nak tgok pemenang
yana aina yana aina February 19, 2013
wahhhh hadiah yg menarik ^^
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 19, 2013
salam kak ina..
alahai..terujanya cma tgk,, harap2 adelah rezeki utk salah 1 cabutan tu.. huhuh...
gud luck utk alisha, kak ina & semua ^_^
waiman waiman February 19, 2013
Excited ni. Kalau menang saya nak bagi hadiah tu pada isteri saya
lynn kamarul lynn kamarul February 19, 2013
ina, lynn nak wish gud luck je utk semua yg join segmen ina ni.. tak sempat nak join la aritu... next time in shaa Allah
Kakzakie Kakzakie February 19, 2013
Siapalah yg bernasib baik tu ina. Kakak wish good luck to all participants.
ayut ayut February 19, 2013
siap2x dh pembahagian...tunggu masa dan ketika la ni mkne ye :)
Delimasari Delimasari February 19, 2013
mmg menarik dan tertarik hadiah222 nya
izan mama mia izan mama mia February 19, 2013
mg terselit gak laa nanti,,
Mrs Velentine Mrs Velentine February 19, 2013
moga2 ada rezeki kali ni..amin
SeputihSalju SeputihSalju February 19, 2013
nak tutup dah ke? saya tak join lg nih.. mud join GA tak dtg lg...hihihi...

nnti sy join.. Alisha nnti pilih no mak lang ek..hahhahah
syawalsimpsons syawalsimpsons February 19, 2013
bestnyer hadiah tu...sue x sempat nk join lg
Mimi Azirah Mimi Azirah February 19, 2013
sy belum join la kak ina..lappy rosak pyh nak join...nti sy join jugak

tetibe je nak usulkan...kak ina tak nk tmbh hadiah ke memandangkan ramai yg join...hahaha...
fieda fieda February 19, 2013
harap2 nama naik la erk..
Fiza Rahman Fiza Rahman February 19, 2013
Banyaknya penaja. Harap2 ada sangkut utk saya ☺☺
Cik Nur Cik Nur February 19, 2013
wahh...bestnya..tak sabar nak tggu pmenenang... :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha February 19, 2013
kalau cabutan 1-32 tu xde nama eca,akak kena buat cabutan ke 33.
hahahaha :P
deno deno February 19, 2013
tak sabarnya nak tahu... hihi
Azi Azidah Azi Azidah February 20, 2013
wah intan memang manage betul2 giveaway ni... alisha cabut nama auntie ye
QasehnyaRania QasehnyaRania February 20, 2013
semoga alisha memilih no bertuah ciksu ye..hihi
sal ya sal ya February 20, 2013
banyak jugak cabutannya.
Puan Kutu Puan Kutu February 20, 2013
peserta kemain ramai tak tau la ada lucky ke tak ibu mengandung..alisha cabut nama anty ok!hehe
tenku butang tenku butang February 20, 2013
hu3.. Alisha.. harap2 jari kecilmu ambil teman sebagai pemenang adiah yea.. hih3.. nak2.. hee..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
alisha tolonglah cabut nama aunti satu koh koh koh