Alisha dah paham bila suruh posing.. hihii

Alisha... Alisha.. sekejap je anak saya ni dah besar... Macam2 benda yang dia dah pandai... Sekarang ni pulak, dia dah paham bila saya suruh dia posing... kadang tu, dia yang suruh saya ambik gambar... hahhahha.. Mana taknya, dari lahir dia dah terbiasa dengan kamera (",)


Actually, time ni, saya suruh alisha posing letak tangan dekat pipi tapi dalam kepala saya tu, jari jemari je dekat pipi.. tapi tu la, dah ibu bagi arahan salah, satu tapak tangan dia tu melekat kat pipi dia.. hehheh


Yang ni pulak, saya suruh posing letak tangan kat dada... seolah2 alisha sedang memperagakan cincin di jari.. hahha


Alisha belum sedia, tapi ibu dah snap gambar.. hahhah.. Saya suruh dia cekak pinggang.. ekkeke


Yang ni saya tak suruh apa2.. tapi dia sendiri yang nak letak tangan kat muka, lepas tu malu2 pulak... hahhahhah



Bila saya gelak, Alisha suruh saya diam.. dia dah malu.. tak nak posing dah... hihii


{ 34 comments.. read them below or add one }

nea lopah nea lopah February 08, 2013
alahai comel nya Alisha...geram tengok!
Intan Akma Intan Akma February 08, 2013
suka nengok gambar no. 4 tu..malu2 meow gitu ;)
syawalsimpsons syawalsimpsons February 08, 2013
nampak alisha dah pandai posing ni
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha February 08, 2013
hantar casting la kak oiiiiiiiiiii..david teo tengah cari tu.
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 08, 2013
anak dara mestilah pandai bergaya n posing2 depan kamera..:)

comel je alisha posing letak tgn tu..
Mrs Velentine Mrs Velentine February 08, 2013
pandai sudah..comel lagi tue...persekitran pun menarik.
Mama Vogue Mama Vogue February 08, 2013
Geram nyer anak dara ni..!
dahla tembam.. Nanti mama hakim ni geget2 pipi Alisha baru tau..!!
Sally Yatiey Sally Yatiey February 08, 2013
Suka tengok gambar yang kedua last tu.. hehe. Comel je Alisha posing macam tu ^_^
nanakimie nanakimie February 08, 2013
hehe..comel je alisha posing malu2 ye:)
Mimi Azirah Mimi Azirah February 08, 2013
pandainya alisha berposing...comel aje..hahaha
Bui Junaidi Bui Junaidi February 08, 2013
SWEET JER SENYUMAN DIA..
jaa jaa jaa jaa February 08, 2013
hahaha, comel jer dia sengih cmtu.. nmpak makin tembam yer alisha ni.. tang pipi tu...
umi alya umi alya February 08, 2013
itu le, len kali xmo gelak2 kan Alisha..
Haryati Faizal Haryati Faizal February 08, 2013
alaaah...malu2 pulak ye...
izan mama mia izan mama mia February 08, 2013
alisya..mia ajak kawan...katanya,..bila tgk gambar alisya,..itu kawan mia,..bukan kawan mama !!...ehe
Cik Nur Cik Nur February 08, 2013
heeee..comel alisha...germa tgk dia.. :)
Puan Kutu Puan Kutu February 08, 2013
pandai posing anak dara nie..mana taknya ibunya kan jurugambar profesional..hiks..
umi alya umi alya February 09, 2013
pssstt: Baru jer boleh buka blog ceqgu, smlm xleh
azizah :) azizah :) February 09, 2013
so sweet la alisha ni.. :)
SumeSakan SumeSakan February 11, 2013
Wahh dah pandai ye..lepas neh senang la nak bergambar ye....
LYAfrina LYAfrina February 11, 2013
alahai..comelnyer dia ;-)
Nora Karim Nora Karim February 13, 2013
alolololo comeinya la alisha ni... mmg dah besar la dia...
mama aryan mama aryan February 13, 2013
pandai alisha posing..comel je
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 13, 2013
wah2 kemain posing...manja gitu hehe
ayut ayut February 13, 2013
Alisha dh semakin membesar...pham dh :)
Mrs Lurve Mrs Lurve February 14, 2013
chewahhh...kemain dia berposing
Myra Jay Myra Jay February 14, 2013
Hehehee, Alisha belajar dari Ibu dia la tu :D
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 15, 2013
salam k.ina..
hih..alisya mmg pndi brgya sjk dlu lg pun.. :)