Saya halalkan semuanya.. (^_^)


Saya dapat komen dari kak NORA KARIM.. macam u all baca yang saya dah print screen tu... (",) Saya nak cakap dekat akak Nora & semualah yang baca blog saya ni... U all jangan risau yer.. Setiap apa yang saya berkongsi di sini, andaikata u all pun buat apa yang saya kongsikan tu, SAYA HALALKAN SEMUANYA.. (^_^)

Apa je ilmu yang kita ada, kita kongsi sama2.. Ilmu kita takkan berkurangan malah lebih bertambah2.. (",).. Bukan setakat ilmu.. rezeki pun macam tu jugak.. kalau kita nak "KAYA", kita jangan kedekut untuk memberi.. TAPI harus memberi dengan IKHLAS.. (",)

{ 37 comments.. read them below or add one }

Masya Masya February 25, 2013
suka dgn blog nora ni.. dia pun banyak kongsikan ilmu jga... sama²lah kt berkongsikan ilmu.. terima kasih ina.. sbb ina pun banyak kongsikan ilmu juga...
umi alya umi alya February 25, 2013
W/pn masing2 jauh di sana tp dekat di hati, ngan berblogia mampu mendekatkan sesama kita

Psssstttttt: bulih tak gunakan ayat tu?
Nisah Idham Nisah Idham February 25, 2013
Salam Ina..
lame nisah tak ke sini..
setuju dgn ina, jgn kedekut dalam memberi.. sesungguhnya tanya di atas lebih mulia dari tangan yang di bawah.. Take Care Dear....
azizah :) azizah :) February 25, 2013
tq kak ina atas ilmu2 yg di kongsikan :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 25, 2013
ada org sipa suh inform dlu apa semua bila amik ilmu yg dikngsi..
Nida Mohd Nida Mohd February 25, 2013
aah..sy pun penah try petua ina buat 3,4 entry setiap hari, memang naik la UV..tapi tu la tak menyempat nk buat 3,4 entry setiap hr..kena lebih gigih lagi..
Deqla manjew Deqla manjew February 25, 2013
alhamdulillah... ina mmg sahabat blogger yg baik.. =)
4feet8 4feet8 February 25, 2013
first time singgah sini.. ;)
syawalsimpsons syawalsimpsons February 25, 2013
TQ atas segala info ina tu
Mama Vogue Mama Vogue February 25, 2013
Selamat Hari Lahir Ina..!

Entry utk awak :)
http://ayudzul.blogspot.com/2013/02/eh-its-her-brthday.html
waiman waiman February 25, 2013
Jika orang beri tapi tak ikhlas jangan ambil kecuali tu memang hak kita
Haryati Faizal Haryati Faizal February 25, 2013
betul tu ina, nk buat pe kedekut ilmu... kawan semasa kawan kan... tak rugi pun kan malah bertambah lagi rezeki ina...
Ibu Lala Ibu Lala February 25, 2013
tu lah sifat semulia mulia manusia. tak kedekut dgn ilmu. bagus ina ni. moga bertambah la rezeki nanti...
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi February 25, 2013
tu yang part saya suka sangat dengan blog ina ni...rajin berkongsi tips berblog...ilmu dikongsi,manafaatnya semua orang dapatkan..
ros_reeza ros_reeza February 25, 2013
betulkan Kak Ina.. kena up entry lebih sikit, baru UV pun menngkat.. :) thanx kak Ina.
Ibu Lala Ibu Lala February 25, 2013
khas untuk Ina, tgk sini

http://ibulala.blogspot.com/2013/02/blog-post.html
Mas Zull Mas Zull February 25, 2013
assalamualaikum intan...alhamdullilah moga diberkati...:)
aimi adilah aimi adilah February 25, 2013
baik nyeee ibu alisha nie =)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 25, 2013
setuju sgt..ilmu dan rezeki kalau kita kongsi insyaallah semakin berkat..
Sally Yatiey Sally Yatiey February 25, 2013
Betul2.. Jangan kedekut ilmu ;) Blog ni memang tempat untuk kita berkongsi ilmu ;)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 25, 2013
terima kasih akak, saya dah kongsikan link "Cara yang saya lakukan untuk cepat PREGNANT" pada 2 orang kawan saya, hope petua akak dapat membantu mereka..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 25, 2013
salam k.ina...
terima kasih sbb sharing info berguna kt cma..
byk belajar dr kak ina..
mintak halal jgk :)
Nora Karim Nora Karim February 25, 2013
Alhamdulillah... terima kasih ina halalkan semuanya... ^_^ makin murahlah rezeki ina..
Cik Nur Cik Nur February 26, 2013
alhamdulillah...
segala ilmu yg akak bagi dalam ni semuanya bermanfaat buat kami.. :)
izan mama mia izan mama mia February 26, 2013
ilmu yg baik,..selagi org amalkan..kan berpahala...
fieda fieda February 26, 2013
betul2kedekut ilmu tok gi mane pun kan ina..
Azi Azidah Azi Azidah February 26, 2013
byk jugak sy dh amik ilmu dr intan ... psl anak, masakan ....tq...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
bgus tue..
moge diberkati sumer ilmu n tips yg Ina dh bg.. ^_^
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 26, 2013
betul setuju dgn kak ina kalau kita kongsi ilmu dgn org ilmu kita akan makin bertambah
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 27, 2013
Nieza buat entry sehari sekali tapi uv tak peenah daoat 300..silap kat mana tu..huhu
Mimi Azirah Mimi Azirah February 27, 2013
alhamdulillah...sy pun ikut tips akak bg..walaupun sy tak dpt update entry sekerap dulu sbb lappy rosak tp UV sy maintain 400++...walaupun sy up 1 entry sj tp UV still leh cecah 400++ atau 500++...lpas nih nk jd mcm kak ina pulak UV 1000+++
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
sya pun nak jadi mcm kak ina.UV maintain jugalah 1++ walaupun kurang BW..disebabkan kekangkan masa
deno deno February 28, 2013
alhamdulillah.. deno pun banyak blaja dari aka... thanks akak :)