Alisha suka pakai inai..

Alisha kan suka cantik2.. tu yang inai pun dia suka pakai.. hehhe. Opsttt actually saya sendiri pun memang suka pakai inai... heheh


Time ni masa kami balik Chemor.. Acu dia lah tolong letak inai dekat kuku dia tu... Pandai pulak dia jarak2kan jari2 dia tu.. hehhe


Ini lah gaya alisha lepas pakai inai... kaki & tangan duk camtu je la.. hihii... Eh, tapi sekejap je pun.. time saya main dengan Aqilah, dia pun nak join sama, terlupa yang tangan & kaki dia tu berinai... tak pasal2 kene cadar... (",)

{ 29 comments.. read them below or add one }

NinaAz NinaAz February 20, 2013
Hihi. Sama pulak ngn alisha. Semalam auntie nina pun berinai ♥
Eintan Nurfuzie Eintan Nurfuzie February 20, 2013
cik en dah lama x pakai inai.. ehheeh
intan irf chemor ye?
Athirah Athirah February 20, 2013
hehe.. comei la akak, adik saya pun suka pakai inai, siap suruh saya pakai lagi, yg tak tahan dia tu laki,,aiyooo
Umialya Umialya February 20, 2013
mesti cantikkan kuku alisha
QasehnyaRania QasehnyaRania February 20, 2013
kita sama la alisha..ciksu pon suka tp suka pakai time ulangtahun (kalau ghajin)

tak pon time ada kenduri kendara.. hihi
UmmiAbi UmmiAbi February 20, 2013
Inai sangat bagus untuk kuku & pengaliran darah.. Alisha ni baguslah..Dia suka benda2 yg baik & bermanfaat je..:)
syawalsimpsons syawalsimpsons February 20, 2013
alahai alisha..cumill je gaya dier tu
Ainim Rashihah Ainim Rashihah February 20, 2013
As Salam..amboii...comel je la nnt tgn pakai inai..manis tgn kanak2 kalo ada inaikan..
ajumohit ajumohit February 20, 2013
ok, anak2 akak pon suka sgt pakai inai ni, alisha jangan gerak je, duduk dendiam sampi inai kering ;)
sal ya sal ya February 20, 2013
memang seronok pakai inai ni.
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit February 20, 2013
Pandai pulak Alisha tunggu dan sabar nak bagi lama berinai - lebih lama lebih merah kan:)

Anak-anak kakak pun suka pakai inai tapi boleh pakai masa cuti sekolah aje sebab sekolah anak-anak kakak tak benarkan berinai...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 20, 2013
salam k.ina..
mesti merah kuku pakai inai..alisha ni putih mcm ibu dia..hihi..
Unknown Unknown February 20, 2013
ehehe..gegirl mmg camtu kot..anak buah saya besar alisha suka bersolek..abis brg make up mak dia kejekan..
Puan Kutu Puan Kutu February 20, 2013
alamak anak dara nie,bab melawa semua serah kt dia..hehe
Shafiq Shafiq February 20, 2013
Comel je Alisha..Hehehe..
fieda fieda February 20, 2013
olololo...maira tak suke..dia geli katanya..kikiki
Miss N™ Miss N™ February 20, 2013
wahh...pandai dia pakai inai...
merah kuku dia...
ayut ayut February 20, 2013
gegurl kan...mesti suke cantik2x..hihihi^^
- AZIE - - AZIE - February 20, 2013
anak buah sy suka jgk nie pakai inai..kalo balik kmpg jer, sibuk nak pakai...mcm mana sibuk nak pakai, mcm tue la jgk sibuk nak tanggalkan..geram kdg2..xdan merah lg nak buang dh
Unknown Unknown February 20, 2013
inai segera mmg cepat merah..sesuai laa bg anak dara pakai..comel jer..
Mimie Mimie February 20, 2013
alahai comel je die pakai inai
Mrs Velentine Mrs Velentine February 20, 2013
sama mcm my wani..suka sgt berinai..
Unknown Unknown February 20, 2013
dia nampak comei kot kuku dia berkaler tu...
Unknown Unknown February 20, 2013
anak2 sedara jijah pon suka berinai.. budak2 semua suka kot..hee
Unknown Unknown February 21, 2013
budak2 mmg suka inai ni..kan nmpk cantik..tu yg depa teruja...sdgkan kita pun suka ye tak..haha
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty February 22, 2013
wah behave jer dia duduk2..sabar menunggu inai kering.hehehe
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
hehe sabo betul alisha pakai ina...