Premium Beautiful special Combo

Update :

Khusus untuk yang bekerja... pembelian secara ansuran bermula dari RM200 sebulan - RM58 sebulan disediakan.

*Tiada Free Gift

Berminat boleh directly contact Ayu. 

As Salam dan Selamat Sejahtera.
Apa khabar rakan pembaca di blog Ina? Semoga semuanya sihat.

Terima kasih yer Ina sudi bagi laluan pada Ayu untuk memperkenalkan, memberi maklumat dan mempromosikan Premium Beautiful di blog ina.


Let me brief about myself. 

Nama saya Ayu Rashid. Ayu dah berumur 34 tahun... mempunyai 2 cahayamata berumur 7 tahun dan 2 tahun. Both of them dilahirkan secara pembedahan Caesarean. 

Ayu adalah pengguna tegar Premium Beautiful sejak 2 tahun yang lalu.

Pengalaman memakai Premium Beautiful korset adalah sangat 'indah'. Keberkesanannya dari segi kesihatan sukar untuk digambarkan. Kerana bila kita pakai sahaja kita dapat merasai 'nikmatnya' sebuah kesihatan. Kerana Kesihatan adalah Kekayaan. Tubuh badan adalah amanah Allah Taala untuk kita pelihara sebaiknya. 

Lebih-lebih lagi, sebagai seorang isteri yang menjaga 2 anak secara sepenuh masa dan dalam masa yang sama Ayu menjalankan bisnes Premium Beautiful secara Online. Maka kesihatan adalah aspek yang perlu Ayu jaga. Kalau tak sihat, macam mana nak jalankan kerja dengan baik kan?

Begitu juga dengan rakan-rakan wanita yang lain. Tanggungjawab kita ni besar. Pendek kata, dari bukak mata (bangun tidur) sampailah pejam mata (tidur), tak berenti kena buat kerja... tak kisahlah kita kerja makan gaji atau jadi suri rumah sepenuh masa pun. Bersusun jer 'task' dok tunggu kita!

Untuk itu...
Apa salahnya, kita reward diri sendiri dengan Korset Premium Beautiful.

Pakai korset ni bukan untuk kurus jer. Ayu suka highlight kan bahawa Premium Beautiful ni bukan untuk kurus semata-mata. Biar sihat dulu, cantik selim tu kendian kira. Sebab kalau cantik tapi tak sihat apalah maknanya kan?

Sebab tu, Ayu memang galakkan rakan-rakan yang masih tak yakin, takut, tak percaya atau husband tak kasik beli untuk jumpa Ayu... dan ayu akan tunjukkan Sampel Premium Beautiful depan mata uols. Kasik sentuh, rasa dan ayu akan bagi penerangan tentang Premium Beautiful. 

Sangat penting untuk kita mendapatkan maklumat daripada agent bertauliah. Kalau nak beli pun macam tu... ye lah, kita bukan nak beli barang harga RM20 kan? Alang-alang beli, biar dapat saiz yang tepat dan tau tentang produk! 

Premium Beautiful direkacipta untuk:
70% Kesihatan
30% Kecantikan
= 100% Keyakinan

Kat sini Ayu nak berikan Special Combo untuk pembelian 1 set Premium Beautiful secara Cash/Credit Card iaitu:

Beli 1 set Premium Beautiful akan dapat PERCUMA:
1 kotak BBPlus Collagen (worth RM180)
+
1 botol PB Wash (worth RM42)

*Sah untuk pembelian secara CASH/CREDIT CARD sahaja

Ayu sediakan FREE:

Trial, Consultation dan Product Demo



Contact me to book an appoinments.
Ayu Rashid

Call/text/wassap: 013 - 255 0727
Email: rahayu4179@gmail.com

Follow me on:
Facebook: Rahayu Rashid
Instagram: ayuayumie

Wassalam.
Ayu Rashid
Premium Beautiful by Ayu Rashid 
An authorised Agent and Members of Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)
Business Partners of CDM Hanis Haizi & CDM Nur Faziha

{ 31 comments.. read them below or add one }

NinaAz NinaAz February 18, 2013
Entry semalam sis ada ckp nk buat draft untuk publish esok. Hihi. Entry ni la erk
Cik Kamoo Cik Kamoo February 18, 2013
Menarik. dah lama teringin nak beli....tp cam lom cukup duwet terkumpul. hehhehe
QasehnyaRania QasehnyaRania February 18, 2013
as-salam..menarik ni..

morning ina.lama tak singgah sini.anak2 sihat
fieda fieda February 18, 2013
teringin tapi dok mampu....huhuhuhu
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 18, 2013
bagus nih..kak intan ada pb n..beli dalam2 ribu lebih...dulu hari2 pakai..sekarang dah x pakai..pakai je mengah..hehehe...
sal ya sal ya February 18, 2013
testi org ttg PB ni mmg bgs sgt.
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2013
same la ngan kak fieda..
hehe.. tringin gak nk pki.. tp msalah duit..
lizz lizz February 18, 2013
tak try lagik...hehe...
izan mama mia izan mama mia February 18, 2013
mg bisnes dia maju n jaya
Haryati Faizal Haryati Faizal February 18, 2013
teringin nak pakai tp tunggulah pas bersalin nanti hihi... tu pun bergantung pada budget...
Mimi Azirah Mimi Azirah February 18, 2013
dah lama beli tp jrg gune
azizah :) azizah :) February 18, 2013
badan dah slim ni gane nak pakai lagi..hehe
Ayu Rashid Ayu Rashid February 18, 2013
As salam...

dear all...
jika uols berminat tentang Premium Beautiful... pls contact Ayu... ayu akan cuba penuhi impian anda... sebab ada beberapa special deal & cara pembelian...

tq
Nora Karim Nora Karim February 18, 2013
alahai... kalau la duit berkepuk....!! nak juga!!!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 19, 2013
salam kak ina..
PB ni mmg famous & terbukti berkesan kan.. :)
Ayu Rashid Ayu Rashid February 19, 2013
As salam.
Ayu dah baca komen uols. Tq for the comments and compliments. Appreciate it.

Just share my experience.
Dulu ayu kerja. Bila tau kwn beli 'baju seluar dalam' rega 2k. Im like really shock! Haaaaa? Baju dlm rega 2k? Hilang akal ke apa? Hahahahaa.

Yes! Sebab tatau apa2 kan. Masa tu i x kawen lagi. Umur 25. Mmg totally tatau apa itu PB dan fungsinya. Dalam tahun 2009, husband suruh beli. Wah! Lakikuuuu. Hahahaa. So i beli la. Tp dapat salah size. Ketat giler. Tp tak tukar sbb tatau pun tu size salah. Dan agent tu ckp betul la saiz tu.

So mmg x pakai. Sampai la tahun 2011 i beli new set. Baru dapat saiz betul. Wallaaaa memang sedap pakai. Keberkesanan dari segi kesihatan susah nak huraikan. Sebab orang x nmpk. Tuan punya badan jer yg dpt rasa.

Percayalah ckp Ayu... as a friend ayu btau... its totally worth for every single cents kita invest utk beli.

Takpe. We can keep in touch. Anything can contact ayu. Follow me on instagram. Blog. Fanpage ya.

Beli ansuran boleh. Cash boleh. Cc boleh. Ansuran RM58 tru RHB easy mmg JIMAT. Nak tau lanjut contct ayu. Ayu terangkan.

Wah. Sekian. Tq Ina
ayut ayut February 19, 2013
1 hari nnt..to reward myself....huhuhu...nnt contact kak Ayu la mkne yer..hihi
Fiza Rahman Fiza Rahman February 19, 2013
Tak mampu lagi lah nak beli.
Sally Yatiey Sally Yatiey February 19, 2013
Menarik ^_^
Mungkin suatu hari nanti ;D hee
sal ya sal ya February 20, 2013
menarik jugak kalau RM58 je sebulan. tp entah thn bila la blh habis byr.
Puan Kutu Puan Kutu February 20, 2013
ramai yg kata pb nie bagus.tgok hargalah kan.hehe

bagus juga buat ansuran cmni.sbb harganya tu kebanyakan org tak mampu.tp klu sikit2 cmtu bila nak habis bayarnya?hiks.
Cik Nur Cik Nur February 20, 2013
58 sebulan..?
mcm menarik.. :)
Mrs Velentine Mrs Velentine February 20, 2013
mcm tak nampak 34...RM58??bayar berapa lama
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim February 22, 2013
alahai dia promot nak suruh beli pulok..nurul plak nak let go nurul nyer PB..so mcm tak jadilah nak jual.nak pakai terus..huhu
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim February 22, 2013
alahai dia promot nak suruh beli pulok..nurul plak nak let go nurul nyer PB..so mcm tak jadilah nak jual.nak pakai terus..huhu
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
wani pun ada beli masa nak bersalin qalief dulu...tp jarang pakai hehe
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 27, 2013
Teringin sangat nak beli tp tak mampu sekarang ni..