Patah tumbuh hilang berganti


Pagi tadi saya bukak Nuffnang, tengok BE DIGI IPHONE 5, dah pun credited.. memang dah agak pun.. yela, dah 3 4 hari earning BE tu tak gerak2.. (",).. Alhamdulillah, dapatlah jugak kumpul RM34.51.. Eh, tapikan, walaupun BE tu dah credited, saya dapat BE baru pulak, BE COLGATE OPTIC WHITE... (^_^) Earning dia dah RM1.80.. bolehla, baru sehari.. hihii...

{ 30 comments.. read them below or add one }

NinaAz NinaAz February 26, 2013
bestnyaaa... be sy xgerak2 pun.. dah buang dah nuffnang.hihi
syawalsimpsons syawalsimpsons February 26, 2013
best.....hilang yg lama, ada yg baru
fieda fieda February 26, 2013
wah ina...masyukk pulok tu..kita punya digi tak sama patutlah kak fieda punya belum credit lagi..kak fieda punya digi prepaid..
shahdiana shahdiana February 26, 2013
murah rezeki ina..suka tengok kawan-kawan bertambah rezeki...hehehe
Cik Syida Cik Syida February 26, 2013
waahhhhhh.. banyaknyeeeeee,
sanofi tu yang buat saya nak sebut, waaaaaaaahhhhhhhhhhh :)

ini betul2 intan berlian ni kak.. hehehehe :)
Masya Masya February 26, 2013
banyaknya BE ina.. akaun nuffnang sy baru pulig.. hari tiba² berukar non glitterati... sebab sy tukar email huhuhuhu.. mcm manalah nak dapat cpuv membiak banyak mcm ni yer... uv sy lbh 100 jugak sehari.. tp x cecah 1000 hihihihihi....
ISMA ILYA AHMAD PUAD ISMA ILYA AHMAD PUAD February 26, 2013
Kak o kak.. ada x tutorial utk join benda2 ni. saya x pandai la bab2 ni.. kalau ada link pun ok sangat!


^_^ tanx kak
Sally Yatiey Sally Yatiey February 26, 2013
Banyaknya amount untuk satu BE kat blog akak ni ^_^
Tahniah dapat BE baru ^^
ros_reeza ros_reeza February 26, 2013
wah..bestnya.. tahniah Kak Ina :)
Azi Azidah Azi Azidah February 26, 2013
hari first pn dh byk... bestnya.. azi kengkdg hari first 0.00 ... hahaha...
Cinta Misteri Cinta Misteri February 26, 2013
wahhh masyukkk tu intan. CiM tak rajin nak check nufnang ni. tautau boleh withdraw jer
Nora Karim Nora Karim February 26, 2013
bestnya dapat byk BE berganti-ganti...
Mas Zull Mas Zull February 26, 2013
assalamualaikum intan ...bestnya dpt lagi BE...:)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
dh lame xtgk nuffnang..
jap lg aa, hehe..
congrats Ina..
Deqla manjew Deqla manjew February 26, 2013
haha.. tajuk entri pun srupa lirik lagu..apapun tahniah la yer.. rezeki..Allah gantikan yg lebeh baik.. =)
Tihara Tihara February 26, 2013
wow banyaknya yg tgh ongoing..tahniah :)
azizah :) azizah :) February 26, 2013
wah..rezeki.. tahniah kak ina :)
Cik Nur Cik Nur February 26, 2013
Murah rezeki akak.. :)
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 27, 2013
Banyak be ina..rasa cam nak buat blog satu agi je..khas tuk ga & contest cam ina ni..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 27, 2013
salam k.ina..
hee..tahniah! rezeki anak2... :)
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
alhamdulillah rezeki...earning BE pun banyak...