Patah tumbuh hilang berganti


Pagi tadi saya bukak Nuffnang, tengok BE DIGI IPHONE 5, dah pun credited.. memang dah agak pun.. yela, dah 3 4 hari earning BE tu tak gerak2.. (",).. Alhamdulillah, dapatlah jugak kumpul RM34.51.. Eh, tapikan, walaupun BE tu dah credited, saya dapat BE baru pulak, BE COLGATE OPTIC WHITE... (^_^) Earning dia dah RM1.80.. bolehla, baru sehari.. hihii...

{ 30 comments.. read them below or add one }

NinaAz NinaAz February 26, 2013
bestnyaaa... be sy xgerak2 pun.. dah buang dah nuffnang.hihi
syawalsimpsons syawalsimpsons February 26, 2013
best.....hilang yg lama, ada yg baru
fieda fieda February 26, 2013
wah ina...masyukk pulok tu..kita punya digi tak sama patutlah kak fieda punya belum credit lagi..kak fieda punya digi prepaid..
shahdiana shahdiana February 26, 2013
murah rezeki ina..suka tengok kawan-kawan bertambah rezeki...hehehe
AnonymousAnonymous February 26, 2013
tahniah mmg rezeki tu!
Unknown Unknown February 26, 2013
waahhhhhh.. banyaknyeeeeee,
sanofi tu yang buat saya nak sebut, waaaaaaaahhhhhhhhhhh :)

ini betul2 intan berlian ni kak.. hehehehe :)
Masya Masya February 26, 2013
banyaknya BE ina.. akaun nuffnang sy baru pulig.. hari tiba² berukar non glitterati... sebab sy tukar email huhuhuhu.. mcm manalah nak dapat cpuv membiak banyak mcm ni yer... uv sy lbh 100 jugak sehari.. tp x cecah 1000 hihihihihi....
ilya maisara ilya maisara February 26, 2013
Kak o kak.. ada x tutorial utk join benda2 ni. saya x pandai la bab2 ni.. kalau ada link pun ok sangat!


^_^ tanx kak
Unknown Unknown February 26, 2013
Banyaknya amount untuk satu BE kat blog akak ni ^_^
Tahniah dapat BE baru ^^
Cik Rose Cik Rose February 26, 2013
wah..bestnya.. tahniah Kak Ina :)
aziazib aziazib February 26, 2013
hari first pn dh byk... bestnya.. azi kengkdg hari first 0.00 ... hahaha...
Cinta Misteri Cinta Misteri February 26, 2013
wahhh masyukkk tu intan. CiM tak rajin nak check nufnang ni. tautau boleh withdraw jer
Nora Karim Nora Karim February 26, 2013
bestnya dapat byk BE berganti-ganti...
maszull maszull February 26, 2013
assalamualaikum intan ...bestnya dpt lagi BE...:)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
dh lame xtgk nuffnang..
jap lg aa, hehe..
congrats Ina..
Unknown Unknown February 26, 2013
rezeki datang tu..tahniah
Unknown Unknown February 26, 2013
haha.. tajuk entri pun srupa lirik lagu..apapun tahniah la yer.. rezeki..Allah gantikan yg lebeh baik.. =)
Tie HT Tie HT February 26, 2013
wow banyaknya yg tgh ongoing..tahniah :)
Unknown Unknown February 26, 2013
wah..rezeki.. tahniah kak ina :)
Unknown Unknown February 27, 2013
Banyak be ina..rasa cam nak buat blog satu agi je..khas tuk ga & contest cam ina ni..
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ February 27, 2013
salam k.ina..
hee..tahniah! rezeki anak2... :)
Mimie Mimie February 28, 2013
bestnye dpt BE baru...
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
alhamdulillah rezeki...earning BE pun banyak...