Aqilah sedang berusaha untuk meniarap

Aqilah sekarang dia tengah nampak gaya2 nak belajar meniarap... Tapi belum pun pandai meniarap lagi.. baru gak mengiring... Tapi okla kan.. Aqilah tak patah semangat, terus berusaha.. hihii.. Aqilah pun dah tak sabar2 nak join kakak dia main ni.. hihii


Mula2 Aqilah mengiring dulu... Time ni tak nampak lagi ibu dia duk ambik gambar dia.. kalau nampak, jadi gaya cam entry sebelum ni tu la.. hihii


Setakat ni, dari pusat kebawah, dah elok dah berpusing ke lantai... bahagian tangan tu tak lepas2 lagi... hihii... Aqilah ni maybe cam Alisha gak kot... Alisha dulu, hampir 5 bulan baru dapat meniarap, tapi bila dah meniarap, dia ambik pakej.. meniarap, menyulur, duduk, merangkak... semua tu dalam tempoh sebulan... 6 bulan dah berjaya merangkak (",)... 10 bulan setengah dah berjalan... (",)

{ 28 comments.. read them below or add one }

dayah ismail dayah ismail February 19, 2013
comelnye dia belajar meniarap..hehe..tgn je tak lepas tu..hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons February 19, 2013
izz 5bulan dah mula menyulur ke depan...ke belakang pon sudah...
Joanna Yunus Joanna Yunus February 19, 2013
budak2 sekarang cepat intan, orang sebelah rumah akak anak dia 8 bulan dah jalan... Qayyum dulu 2 tahun 8 bulan baru berjalan, Qayyum meniarap terus duduk kalau nak tahu... dah duduk baru dia merangkak.... Sumaiyyah pulak 1 tahun 8 bulan... tapi dia ikut semua step cuma dia lambat sikit... tapi cakap 6 bulan dah panggil mama... 8 bulan dah pandai minta itu dan ini
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 19, 2013
salam kak ina..
hihi..cuci mata cik cma tgk pic2 aqilah ni..comellllllsss....

go go chaiyok meniarap tu :)
UniMeOw UniMeOw February 19, 2013
aqilahhhh...sikit lg~~~gambatte! :D
ayut ayut February 19, 2013
sikit lg blh dh meniarap tu...go Aqilah go! ^^
Mrs Velentine Mrs Velentine February 19, 2013
chayok2 aqilah..budak perempuan mmg cepat sikit dr baby lelaki
izan mama mia izan mama mia February 19, 2013
nampak dh makin bam bam laa dia
fieda fieda February 19, 2013
teruskan berusaha ye aqilah sayang..
Fiza Rahman Fiza Rahman February 19, 2013
Alololo...tak lama lagi meniarap lah tu.
azizah :) azizah :) February 19, 2013
comeynya dia.. go go aqilah!
Sally Yatiey Sally Yatiey February 19, 2013
Comelnya aqilah ;D hee.
Go go Aqilah! ^_^
CeqGu CeqGu February 19, 2013
Alisha sama mcm firas...memula risau jer naper la lambat btul nak meniarap...tp bila dah dpt.....terus dapat 1 pakej
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha February 19, 2013
usaha aqilah.mesti boleh buat.pasne kacau kakak alisha suda...
Nora Karim Nora Karim February 19, 2013
wah cepatnya... bagus.. bagus Aqilah!
sal ya sal ya February 20, 2013
macam muka baby boy je si kecik ni.
*azni* *azni* February 20, 2013
cayok cayok!caya lah aqilah..
Puan Kutu Puan Kutu February 20, 2013
setiap budak perkembangannya tak sama.ada yg lmbt n ada yg cepat..janji anak kita ikut perkembangan yg normal sudah..

teruskan usaha ye aqilah..:)
Cik Nur Cik Nur February 20, 2013
wahh..cepatlah aqila ni.. :)
Mrs Lurve Mrs Lurve February 20, 2013
yeah come on aqilah...cepat2..boleh main dgn kakak
Haryati Faizal Haryati Faizal February 20, 2013
sikit ari lg tu dapat la dia meniarap....hihi
Deqla manjew Deqla manjew February 21, 2013
yeahhhh chaiyok la aqilah... aktifkan diri!! hihi
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
go go go aqilah....hug n kiss 4 alisha n aqilah yer