Kakak yang teringin nak jadi baby kembali.. hihii

Baru2 ni saya keluarkan tempat enjut baby tu dari tempat simpanan sebab nak bagi aqilah baring atas tu.. Si Alisha pulak, bila tengok adik dia baring atas tu, dia bukan main berusaha nak jugak baring sebelah adik dia.. hahha.. macam muat je nak baring 2 orang... tapi ibu dia ni tak bagi.. so, dia mengalah.. (",)


TAPI, bila aqilah tak baring atas enjut tu... tu diaaa... dia terus ambik peluang.. haha.. Tengoklah, kain tempat enjut tu jadi camna bila baby besar yang guna...


Bukan setakat baring, terus tidur.. hahha... Tak puas guna time kecik kot.. hihii

{ 46 comments.. read them below or add one }

Si Matatajam Si Matatajam February 27, 2013
Hi hi cutenya dia...tak puas lagi la tu
Unknown Unknown February 27, 2013
aduhaiii
soo sweet ..
aah lah niee .. kakak x puas layie duk dalam niee nie ... ;))
Miss N™ Miss N™ February 27, 2013
bukan tak puas, tapi time kecik tak dapat nak merasa feeling berenjut tu..

hihih..alisha2..siap masukkan kaki tu.. :)
GREENJADE GREENJADE February 27, 2013
hihihi comei nye..siap pakai safety belt u..hihiihi
shahdiana shahdiana February 27, 2013
auntie dah post komen untuk alisha tadi tapi x taula lepas ke idak tadi sebab internet ni asyik buat hal...

apapun cumell alisha dok dalam tu....
MaMa3HerOO MaMa3HerOO February 27, 2013
Amboii..syoknyer tido atas tu..
Unknown Unknown February 27, 2013
wah! terus tido.. Alisha makin gebu.. lama tak melawat sini.. harus ni belek2 entry lama :)
UmmiAbi UmmiAbi February 27, 2013
Hehee..comel sangat. Rasanya nk kiss je dia..haha.. Mesti Alisha tidur lena dlm tu..:)
Unknown Unknown February 27, 2013
bole muat lagi tu kira ok lah kan. hehe
Unknown Unknown February 27, 2013
teringat zaman dolu2 la tu.. hihihi
- AZIE - - AZIE - February 27, 2013
alahai kakak alisha..jeles tgk adik tdo dkt c2 eh hihihihihi
Unknown Unknown February 27, 2013
ish..gambar xkluar laa pulok..
Falsya Falsya February 27, 2013
terus tertido haaa..betul2 selesa tuh..hehehe
Ibu Lala Ibu Lala February 27, 2013
cute je. tak puas la tu time kecik kecik tido atas ni..
Dylla Abas Dylla Abas February 27, 2013
alololo...comelnya kakak Alisha ni..rindu nak jadi baby la tu :)
Unknown Unknown February 27, 2013
kakak kakak.. sabo je la..hihi.
Siap tido atas tu, lena betol!
Tie HT Tie HT February 27, 2013
masa baby dulu dia takde feel kut, now baru ada feel nya :)
DYatie ABakar DYatie ABakar February 27, 2013
Hihi. Bgs Alisha memahami. Adik tak baring elok lak dia tidur terus kt bouncer . Hihi.
Unknown Unknown February 27, 2013
Comelnya Alisha! Suka tengok rambut Alisha ni ^_^
nini nini February 27, 2013
olololo...comelnya...hehehehe
Unknown Unknown February 27, 2013
lena sungguh nmpknya.. buat aunty deqla ni rasa nk tdo sama.. hihi
Unknown Unknown February 27, 2013
hehehhe.. lepas gian.. x puas naik masa kecik.. siap tertidur lagi tuh~
sue zainun sue zainun February 27, 2013
hahaha sweet jer Alisha..lena betul tu
Unknown Unknown February 27, 2013
time kecik mane la dia rasa.. tu yg bila besar nak duduk atas tu puas2..hehe memang lena la kena henjut..hehe
aziazib aziazib February 27, 2013
samala mcm sofea dulu. tu yg klu ada rezeki anak ketiga sah sah kena beli lain.
Unknown Unknown February 27, 2013
alahai comeinye dia tido....
ayut ayut February 27, 2013
tu dia...sekali trus tido la plak si alisha... :D
birthday party birthday party February 27, 2013
lucunya liat dia bobo gemes jadinya hehe :D
eija_sweetmama eija_sweetmama February 27, 2013
hehe..alisha terasa diri dia baby lg la tu..
Nora Karim Nora Karim February 27, 2013
alololo... mmg tak puas merasa la tuh... comei je alisha tdo...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 27, 2013
salam k.ina..
hihi..sampi boleh lena asliha dlm tu.. :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 27, 2013
xnmpk iklan exabytes?...da xde ke?
cik lisa cik lisa February 27, 2013
aiee comelnya, rambut dia laaa alahai ,nak jugak macam tu xD
fieda fieda February 28, 2013
olo..teringinnyyer dia..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 28, 2013
la alisha sampai tetido kt situ...nak jd baby juga hehe
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
ni betul2 baby besar dah ni..hehe
Mimie Mimie February 28, 2013
baby besar nih brape kilo kak ina?hehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania February 28, 2013
cute nya alisha time tido
Puan Kutu Puan Kutu February 28, 2013
hehe tak menahan dia pun nak jugak..
Unknown Unknown July 16, 2018
Kat mne ada jual tmpt henjut bayi ni yer sis??