Sape boleh buat macam Aqilah... (^_^)

Aqilah ni cukup suka bersenam.. hahhah.. Tiap2 hari, kejenya bersenam... Jaga badan la kononnya... muahhahah


Nampak tak kaki dia tu.. hahah... Teror tu buat senaman camtu... kalau ibu dia, nak angkat kaki camtu, perlu bantuan tangan or bantuan dinding.. hahhahha


Kalau tengok dari arah kepala dia.. bukan main lagi luas terbukak kaki.. hehhe


{ 34 comments.. read them below or add one }

Sally Yatiey Sally Yatiey February 15, 2013
Rajin pulak Aqilah ni bersenam ;D hehe
Mrs Lurve Mrs Lurve February 15, 2013
hehehehehhe sukala tgk aksi aqilah nie..
Mimi Azirah Mimi Azirah February 15, 2013
hahaha...nak ikut la cara aqilah bersenam nti
QueeN TerataI QueeN TerataI February 15, 2013
baby mmg suka buat mcm ni kan ina..
Deqla manjew Deqla manjew February 15, 2013
haha.. aunty deqla x mampu la nk buat mcm aqilah buat tu.. tersalah urat nanti..aduii.. idok ler.. mmg jenis x bersenam.. ish2..
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 15, 2013
hihihihi...adik solehah saya kalau orng suruh tdo dia angkat kaki camtu la..;p
Ibu Lala Ibu Lala February 15, 2013
Bb mmg suka buat aksi mcm ni kn...geramnye..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin February 15, 2013
hahaha pelik. apasal dia suka wat camtu ye. kot2 masa akak pregnant kan dia, akak suka senam kot.hahaha :D
mama aryan mama aryan February 15, 2013
bagus ni suka bersenam..tentu sihat
Farisha Lyssa Farish Farisha Lyssa Farish February 15, 2013
bgusnye aqilah..nanti bile die boleh bjalan msti laju je
Kakzakie Kakzakie February 15, 2013
Hihi... macam-macamlah ina ni tau.. Geram tengok dah makin bam-bam dah dia:)
Noraziha Noraziha February 15, 2013
rajin sungguh bersenam ye Aqilah..
Fizalinolie Fizalinolie February 15, 2013
Baby baya ni mmg lembut. Seronok kan tgk :)
Ainim Suju Ainim Suju February 15, 2013
alahai..comelnya aqilah buat camtu..suka tgk..hehe
myfreeminded myfreeminded February 15, 2013
anak2 still ringan badan dia tu..:)
ayut ayut February 15, 2013
haha..aqilah bersenamlah...bgus2x :)
syawalsimpsons syawalsimpsons February 15, 2013
yeee alisha geng ngan izz, suke senam jugak ni
syawalsimpsons syawalsimpsons February 15, 2013
yeee alisha geng ngan izz, suke senam jugak ni
deno deno February 15, 2013
bagus nih budak kecik nih! geram dneo ngan aqilah nie
izan mama mia izan mama mia February 15, 2013
rutin seorang budak kecik
jaa jaa jaa jaa February 15, 2013
hahaha... terornya dia.. kalau kita konfirm x lepas
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 15, 2013
salam k.ina..
hahaha..kemain aqilah ni..
cayalah! :)
Fieda Rafli Fieda Rafli February 15, 2013
eiiiiiiii..geramnyer kak fieda tgk..maklum lah dh lama tak main dgn baby...main dgn anak kucing jer la..kikiki
Cik Nur Cik Nur February 15, 2013
yang bersilang dekat dinding tu pun unik gak tu kak..sempoi je alisha...hihi... :)

comei aqila..tggi angkat.. :)
Nora Karim Nora Karim February 16, 2013
Amboi.. kemain lg aqilah.. hihihi comel!
Puan Kutu Puan Kutu February 17, 2013
aqilah boleh jadi jimnas.hehe si kakak alisha baca buku terbalik.hikhik
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 17, 2013
alolololo comeynya aqilah bersenam..geget kang haha
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 18, 2013
Wah! Suka dia buat camtu ^^
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2013
comel gile aksi aqilah nie.... :3