Cloth Book Aqilah

Hari sabtu baru ni, kami keluar lagi... biasalah, MPH tu wajib untuk singgah... hihii.. Kali ni, saya beli cloth book untuk Aqilah.. Yap, Aqilah sekarang saya dah start kenalkan dia dengan buku.. tapi buku lembut la.. Cloth book.. hihii.. Kalau Alisha dulu, saya start kenalkan buku yang biasa tu.. jenis kertas tu... Time tu, saya tak jumpa cari cloth book... time Aqilah ni, baru jumpa.. (",)


Teruja saya jumpa cloth book ni.. ahhah.. Yela, duk mencari dari zaman alisha kecik, sekarang baru jumpa, mau tak teruja.. (^_^)


Time Alisha dulu pun, saya start kenalkan buku pada usia 3 bulan, samalah macam Aqilah.. cuma bezanya, time mengandungkan alisha, saya memang suka baca buku sebab tak kenal blog lagi.. Time mengandungkan Aqilah, asyik duk mengadap blog je... baca buku pun tak serajin masa mengandungkan Alisha...


Tapi apa2 pun, saya doakan moga Aqilah pun akan sukakan buku macam kakak dia jugak...(",) .. Masa Alisha dulu, umur 8 bulan, dia dah pandai belek2 buku.. dah takda nak koyakkan buku or nak masukkan kertas dalam mulut.. tapi dah pandai belek buku seolah2 "membaca"... (^_^)

Ohya, untuk pengetahuan u all, CLOTH BOOK ni saya beli dekat MPH dengan harga RM11.90.. Saya jumpa satu design ni je pun... kalau jumpa yang lain lagi, mau saya beli lagi ni.. heheh

{ 23 comments.. read them below or add one }

NinaAz NinaAz February 18, 2013
Colorfullll.. budak2 memang suka color2 ni kannn
CeqGu CeqGu February 18, 2013
yg ala2 plastik kena air tak koyak tu ina pernah tengok tak? yg tu ok gak, tahan lama, senang nak cuci,tahan koyak boleh gigit2 lagi hahaha dan siap bleh bawak main masa mandi. akak pernah tengok kat mothercare
Mrs Lurve Mrs Lurve February 18, 2013
murah pulak harga cloth book nie, sy tgk dkt online kdg2 sampai rm30
lynn kamarul lynn kamarul February 18, 2013
ina, nak cari jugak la utk anak menakan lin.. best je kan ada buku camni. ley la anak2 belajar dr awal
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ February 18, 2013
Salam Ina.Apa kabar?Lama k.atie tak singgah kat sini,nk buat camna...mood berblog merundum
Mmg bagus kenalkn cloth book diusia bayi.zaman k.atie anak kecik dulu langsung xder buku2 tuk bayi.
sal ya sal ya February 18, 2013
akak pun ada jual ina. hehehe...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 18, 2013
ade mcm2 cloth book kn now, hehe..
bgus Ina, dedahkn Aqilah ngan buku awl2.. ^_^
izan mama mia izan mama mia February 18, 2013
dh terlambat,saya nak beli huhuhu mmg dulu xjumpa
Masya Masya February 18, 2013
MURAHNYA CLOTH BOOK NI... ONLINE ASL MAHAL YER..
Siti Asiah Siti Asiah February 18, 2013
comelnye book Aqilah, acik nak satu...hihi
Haryati Faizal Haryati Faizal February 18, 2013
mang sesuai tuk usia cam aqilah...
Mimi Azirah Mimi Azirah February 18, 2013
susah nak cri cloth book kat luar..nk beli pun kena beli online
umi alya umi alya February 18, 2013
naper akak sering ketinggalan?
azizah :) azizah :) February 18, 2013
wah menariknya.. nak beli jugak la.. eh awal lagi kot..hee
nini nini February 18, 2013
wah comel je buku dia....=D
Cik Nur Cik Nur February 18, 2013
comeikan..baby mmg boleh pegang..kita pun tak risau kalau timpa baby.. :)
◕ D Y S H A  S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ February 18, 2013
susah nak jumpa.. ada gak nmpak kat mph melaka, kecik je.. kalau ramas2 ada bunyi mcam plastik..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 19, 2013
salam kak ina..
hmm..rajin ke MPH.cantik jgk buku tu..
colorful! sesuai utk anak2 kecik..
cma pun dak ikut kaedah kak ina tau.. cuma sekarang, anak2 cma tu klu mengamuk suka koyakkan buku.. tensi umi dia ni... huhuh

chaiyok2 aqilah! :)
Mrs Velentine Mrs Velentine February 19, 2013
murahnya..kat sabah ni kalau nak cari susah sikit
fieda fieda February 19, 2013
comelnyer..nak jugak..tp utk sape..??utk ebab kaaa...hihihi
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 24, 2013
xbanyak kan cloth book ni jual kat luar...wani tengok on9 banyak la yg jual