Dapatkan beg yang murah & cantik di The Bag Galore..!!!

FANPAGE : THE BAG GALORE  
BLOG : THE BAG GALORE

The Bag Galore ni antara website yang syok untuk mencuci mata... hihii... Saya memang minat sangat dengan bag... Kalau zaman belum kawen dulu, pantang nampak offer... WAJIB BELI...!! heheh... So, jika u all peminat beg, u all WAJIB TERJAH The Bag Galore... beg dia semuanya cantik2 + murah... (",).. Jom layan gambar.. (",)

ZIG ZAG BLCG CLUTCH CUM SLING BAG


Saya berkenan dengan warna beg ni.. Cantik! Design dia pun menarik je... kita boleh guna untuk 2 tali.. samada nak pendek or panjang (",)

PRETTY PLAIN DARLA HANDBAG


Handbag ni memang cantik. sangat2 suka dengan warna purple pink tu... sangat susah nak jumpa warna camni.. (",) kalau guna dari jauh orang dah leh nampak kita.. hihii

PLEATED TURN LOCK WALLET


Wallet yang ni pun cantik jugak... Kulit dia tu yang lain dari lain.. ada kedut2 la plak.. hihii cun je..(",)

SUKEY HANDBAG

Saya cukup suka dengan handbag yang design camni.. besar2 nih.. leh sumbat pampers sekeping.. ehehh.. maklumlah, sejak2 dah ada anak ni, time kuar nak kene bawak pampers jugak.. hahah

ROMERO BRITTO ZIP WALLET


Wallet yang stail berzip camni, memang best..!! Duit pun rasa selamat je duk dalam tu.. haha.. yela, sebab dia berzip, so, kebarangkalian duit syiling tu jatuh, kurang sikit.. ekkek

SIMPLE STRIPE TOTE


Yang ni memang cun.. saya berkenan dengan warna & love yang tergantung tu.. ehheh.. sangat2 menarik, tertarik (^_^)

Ni antara contoh yang The Bag Galore jual tau.. U all kene lah terjah The Bag Glore jika u all nak tengok macam2 lagi beg... Semuanya cantik2 & murah2.. Macam2 design & corak yang ada.. (",)

"SAYA DOAKAN SEMOGA THE BAG GALORE AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013"

{ 28 comments.. read them below or add one }

Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 27, 2013
Comel la..aa nieza pun suka beg besau2.senang nak letak pampers..hehe ^^
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN February 27, 2013
BUNDA berkenan yg no 4 n 6 tu..selesa nampaknyer...bunda juga penggemar kumpul handbag yg besar2 camni..hehe..
Jemarisuri Jemarisuri February 27, 2013
mmg cantik...terus rasa nk p usha sat...hehe
azizah :) azizah :) February 27, 2013
semua cantik2.. colourful gitu..
SumeSakan SumeSakan February 27, 2013
Cuci mata pagi2...hihihi
Si Matatajam Si Matatajam February 27, 2013
Cantiknya...geram M tengok..
GreenJade GreenJade February 27, 2013
cantik2 gak ni..yg last best best..agak2 boleh taruk breast pump ai dak? hihihihi
shahdiana shahdiana February 27, 2013
bag galore ni femes jugak kat FB kan...selalu dah tengok...jadi sponsor GA ina...harap-harap dapat satu kalo ada rezeki...hahahahah
Sally Yatiey Sally Yatiey February 27, 2013
Semua cantik2! Rambang mata tengok beg2 ni ^_^
Azi Azidah Azi Azidah February 27, 2013
sejujurnya sy mmg hrp ada luck mng hadiah beg ni... haha... giler beg skrg...
Haryati Faizal Haryati Faizal February 27, 2013
yg last sekali tu cantik kaler dia!
Deqla manjew Deqla manjew February 27, 2013
ehh cantik la wallet tu..
ayut ayut February 27, 2013
ayut suke bag...nk g terjah jap... ^^
aTieYusof Family aTieYusof Family February 27, 2013
Wahh...cantik2 lah..kena terjah ke sana ni...:)
Tihara Tihara February 27, 2013
lawo2 nye pateern beg dia :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 27, 2013
salam kak ina..
tote bag tu mengancam sunguh la.. ~_~
sa mic sa mic February 27, 2013
aaa chantek chantek semuanya, hehe
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
beg yg last sama mcm beg MV..cantiklah