Bila aqilah kena agah


Aqilah kan sekarang dia dah pandai nak menyembang.. kadang kita agah or sembang2 dengan dia.. bukan main lagi, kaki tangan mulut hidung mata, semuanya ber'aksi'.. hihii TAPI comellllllllllllll... (^_^)


Tengoklah tu... eeeee geramnya dekat dia ni... hari2 kene gomol.. bukan setakat dengan ibu, kakak pun gomol dia jugak.. hihii.. Suka dekat kulit Aqilah ni.. licin je.. bebas dari segala nodaan.. ekekke.. takda merah2.. takda ruam2.. takda bintik2.. licin je... kan best kalau kulit muka saya pun camni... hihiii..

{ 37 comments.. read them below or add one }

Deqla manjew Deqla manjew February 06, 2013
haha.. comelnye dia.. buntang mata!
ISMA ILYA AHMAD PUAD ISMA ILYA AHMAD PUAD February 06, 2013
macam nak cubit je pipi dia ni... comel sangat
Fiza Rahman Fiza Rahman February 06, 2013
Alololo...tomeinya. Sembang apa tu aqilah ☺☺
Cik Nur Cik Nur February 06, 2013
comel..nur pun suka melayan baby myembang...mmg kiut.. :)

kulit Aqilah gebu sebab ibu dia selalu amalkan kurma kan... :)
are_lin@yu are_lin@yu February 06, 2013
alahai comelnya aqilah mcm mk nya..hehe
Nida n' Hanafi Nida n' Hanafi February 06, 2013
comellllnyaaaa.... tak sabar pulak nak timang baby nanti..hehehe
Nad MamaZN Nad MamaZN February 06, 2013
Guna la j&j, sehalus kulit bayi...hehhheh


Ps: oooo, igtkan tulis link kt entry tu, rupanya belum lagi ek..hehe, semangat!
Mimi Azirah Mimi Azirah February 06, 2013
Semakin bijak aqilah nih....
syawalsimpsons syawalsimpsons February 06, 2013
mmg kulit halus mulus ni...izz isnin lepas muka dier naik setompok merah...ingatkan nape...sekali tgk kat kaki N tgn pon ado...mak sue pon tanya nape...tp sue perasan bila start sue sapukan minyak kelapa dara brand tropica kat kaki N tangan N muka dier..terus jadi gitoo...mmmm..alergi kot muka dier..
QueeN TerataI QueeN TerataI February 06, 2013
dah pandai main2 ye aqilah ni... comel je tgk muka dia camtu...
mama_umar_maryam mama_umar_maryam February 06, 2013
huhuu//samelah..sgt2 adore dgn kulit bayi/anak2..huhu
Hafizul Hafizul February 06, 2013
wahhh luasnya mata..haha..mesti dah pandai ketawa ni..kan?
Joanna Yunus Joanna Yunus February 06, 2013
Comelnya dia.... kalau ina mcm tu mmg le awak pun kategori kena gomol dgn akak pulak
GreenJade GreenJade February 06, 2013
alololo tomei tomei nye dak tecit ni

mmg suke kan kulit baby..lembut licin je..itu yg lg seronok gomol2 tu..hihihi
CiK Bella CiK Bella February 06, 2013
amboi, bulat mata dia o.o
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 06, 2013
aqilahhhhhhhhh comelnyer dia mata boolat...geget kang haha...mulut aqilah muncung ikut trademark kakak alisha ker hihihihi...comel
izan mama mia izan mama mia February 06, 2013
waktu ini..mmg teruja nak agah...hish...yg lucu tang hidung laa..kembang kempis..kaki dok kayuh..tangai dok gapai2..mmg best..ina jgn lupa ambil video tau..sbb saya sendiri suka ulg tgk masa mia kecik2 dulu
anitadiana anitadiana February 06, 2013
bolat dah aqilah..tembam dah...nampak dah mcm muka kak dia lah alisha..mesti seronok nak org agah-agah..arryan ne asyik tido aje..minum susu tido,lapar dan pempes basah dan berak...mcm kena dera menaggis..lepas tu tido...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY February 06, 2013
comelnye dia..pandai dia pndang kamera..
rasa mcm nak cium2 aqilah ni...
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra February 06, 2013
kan ada pepetah sehalus kulit bayi,hihi, adik solehah sy kena campak halus, cian dia,huhu
azizah :) azizah :) February 06, 2013
buntang mata.. comey.. kena agah semua terangkat yer..hee
aimi adilah aimi adilah February 06, 2013
amboi..... berlawan dgn kakak die lah nt nk ambik gmbr =)
Puan Kutu Puan Kutu February 06, 2013
bila dh start pandai ketawa tu yg syok nak agah..tengok muka aqilah je dh geram..:)
sal ya sal ya February 07, 2013
ni mesti blm mandi lagi ni kan?
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 07, 2013
bestnye main2 agah ngan baby, hehe..
ari tue main ngan baby sdare.. comel je, hehe..
Azi Azidah Azi Azidah February 07, 2013
muka aqilah yg first tu nmpk mcm boy...
Nora Karim Nora Karim February 07, 2013
alololo.. comeinya dia...
Shida Radzuan Shida Radzuan February 14, 2013
kulit baby cmni la smua pon suka hehe..kak kne jga la spya smpai kbesar dia kulit shalus bayi heheee..