Siapa yang bagi shawl ni dekat saya yer?

 STICKY MODE

UPDATE : MENJELMALAH WAHAI PENGIRIM SHAWL NI... MY DEAR TAK BAGI GUNA JIKA TAK TAHU SIAPA YANG BAGI... NAK KATA SAYA MENANG GIVEAWAY PUN TAK... ALAHAIIIII....

OHYA, KALAU IKUT COP DEKAT SETEM.. PENGIRIM NI BERADA DI SELANGOR

Tengahari tadi (26/05/2012) saya dapat satu sampul surat.. bila saya bukak, ada sehelai shawl dekat dalam tu... Tapi yang jadi masalah saya, saya tak tahu siapa yang bagi + takda tulis pulak nama pengirim... So, jika pengirim tu baca entry saya ni, cepat2lah mengaku yer... muahhahah


Ini tulisan pengirim pada sampul surat...


Ini pulak shawl yang saya dapat tu... Cantikkan... tapi sayangnya, saya tak tahu siapa pengirim... Harap adalah yang mengaku.... (",)

UPDATE :-

Memang akhir2 ni ramai yang mintak alamat rumah saya.. hampir 5 orang kot.... tapi yang shawl ni tak tahu siapa bagi... YANG PASTINYA, MESTI RAKAN2 BLOGGER SAYA NI JUGAK... (",) Sayang2 saya ni lupa ek nak letak nama sendiri... (",)

P/s : Apa2 pun, terima kasih pada pengirim tu yer... (^_^)



{ 66 comments.. read them below or add one }

Zie Zie May 26, 2012
wah dapat shawl tahniah... ...sebelum tu ada tak org tanya ke alamat apa ker? emm ... mesti dah kenal ina lama tu..
9n0L4 9n0L4 May 26, 2012
seriesly mmg cantik! untungnyeee. ;)
sueshe sueshe May 26, 2012
wahhhh..bertuahnye cik puan ina kite neh....
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 26, 2012
alamat selangor..sah bukan eca.ahaha :P
norhaizan norhaizan May 26, 2012
wahh..dr secret admirer kot..btw, santekk shawl tu
ummi_norseha ummi_norseha May 26, 2012
waw ada secret admire nie...:))
iizza iizza May 26, 2012
cantiknya..siapakah gerangan yg bagi tu agaknya ya..:)
Joanna Yunus Joanna Yunus May 26, 2012
alhamdulillah rezeki murah ibu mengandung ni hehehehe
Tihara Tihara May 26, 2012
dia kelamkabut tu...tu yang lupa kot..akk pun pernah jd mcm ni...hehe :D
ERYZA ERYZA May 26, 2012
Seronok ler dpat shawl dr pengirim misteri lak tu :)
Yumida Yumida May 26, 2012
cantik la kak...tringat pd shawl yg akak bg aritu hadiah tajaan butikpinkku...mmg bez...rasa kelasssss sgt bila pakai....
Farah Shamsudin Farah Shamsudin May 26, 2012
bestnye ade org bagi shawl.. admirer kot..:)
shida'R shida'R May 27, 2012
adoii sis pun lupe ke..hehe..admire kot ^_^
Wanieys Wanieys May 27, 2012
surprise tuk k.ina lettew...hihihihi
Azi Azi May 27, 2012
bestnya dpt hadiah... mcm drpd secret admire pulak rasanye..
Si Matatajam Si Matatajam May 27, 2012
Wah untung cik intanberlian ni yek... Cantik shawl tu dik...
anisalya anisalya May 27, 2012
siapa insan misteri tu ye? hehehe... ngaku cepat!
Aju Mohit Aju Mohit May 27, 2012
tahniah ye ina, murah rezeki dapat shawl ye
Mama Adam Mama Adam May 27, 2012
Cantik shawl tu :)
Yg kasi tu berterima kasih kt ina kot...

--bukan saya ;)
ummiarissa ummiarissa May 27, 2012
wah ada yang jadi peminat tegar dalam diam ni...baguslah!..senyap2 ada orang hantar hadiah..
nita nita May 27, 2012
wah..untunglah ada yang nak bg hadiah, hehehe..siapalah yang baik hati tu kan??
shahdiana shahdiana May 27, 2012
beatnya korang-korang ni rajin dapat hadiah ek...tumpang hepi...adalah secret admirer tu...tahniah...
syiela syiela May 27, 2012
mungkin tak perasan kot tak tulis nama.. cantik la shawl tu
Myra Jay Myra Jay May 27, 2012
Wahhh dapat hadiah dari pengirim misteri ye :) Mudah-mudahan dapat jumpa siapa penghantarnya ye :)
teratak hati teratak hati May 27, 2012
Terlupa la tu nk tulis nama pengirim..
eita eita May 27, 2012
rezeki terpijak tu...
ieda ieda May 27, 2012
aaah alamakkk ekekek, susah ati juga kalau nak guna or pakai kalau x tahu siapa yg bagi huhuh
fieda fieda May 28, 2012
sape bagi tu...amboi pink kaler lagi..
misshannajr misshannajr May 28, 2012
jeng..jeng..jeng..ada yang berkenan kat alisha kot nak buat menantu hehehe..kena pikat besan awal2 :P
.:fyzz:. .:fyzz:. May 28, 2012
peminat misteri kot..hehe..
cantik2..
zachflazz zachflazz May 28, 2012
shawl tahniah ini pasti dari suami tercinta. suka isengkah dia?
msredcheesecake msredcheesecake May 28, 2012
saya alah bagi tu... hahhaaa.... takdelah.... seronoklah dapat hadiah.... bila nak pakai?
Bui Junaidi Bui Junaidi May 28, 2012
WAH..BERTUAHNYA DPT SELENDANG..SIAPALAH YG BAIK HATI TU KAN..
Kakzakie Kakzakie May 28, 2012
Mesti pengirim tu terlupa. Guna post biasa ke Intan? Kalau poslaju/courier kena ada pengirim

Cantik...
anitadiana anitadiana May 28, 2012
tahniah..cantik tudung...
...sWeeT uMi... ...sWeeT uMi... May 28, 2012
cantek shawl tu...hope cepat la si pengirim tu kenalkan diri kan...
aizamia3 aizamia3 May 28, 2012
dah tau ke sape orang.. ;)
azizah :) azizah :) May 28, 2012
wah kak ada admire bagi tu.. hehe bestnya!
SumeSakan SumeSakan May 28, 2012
Wahhh murahnya rezeki...cantik plak tu ina...best tuh...hhuhuhuh
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 28, 2012
b'tuah la Ina dpt hadiah shawl, hehe..

sori Ina coz lame xsinggah sni..
dh 3 mggu xon9.. busy + skt.. huhu..

rndu kat Ina & Alisha.. >_<
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 28, 2012
lawooo sungguh shawl2=)pink lagi..mmg takdok tulis nama ek?mesti geng2 blogger gak kot?
mama_umar_maryam mama_umar_maryam May 28, 2012
sweeet!!! bertuah ina ;D
izla izla May 28, 2012
woweee bestnya dapat shawl.
tapi yg pasti bukan dari saya..
ainnoraini ainnoraini May 28, 2012
Tahniah...cantik plk tuu..sesuai untuk tuannya yg comey tuu...
Pupel Liyana Pupel Liyana May 28, 2012
wah sampai tak tahu siapa hanto ye. bukan pupel. pupel punye tulisan tak lawa hehe
shahdiana shahdiana May 28, 2012
takde orang yang menagku lagi ke...dia niat tak nak menunjuk tapi teringin nak bagi present tu ina...
jelah jelah May 28, 2012
owh.. akak dok amanjaya...sy dok kt dpn masjid bt 2...tahniah..
lynn kamarul lynn kamarul May 29, 2012
intan : next time if sy blk kulim boleh tak kt jmp kat mana2. teringin plak nak jmp. sp- kulim x jauh mana between my bro in law tinggal kat taman keladi then sis in law pun area sp jugak
ain vanilla ain vanilla May 29, 2012
ain tag akk

http://aenvanilla.blogspot.com/2012/05/giveaway-bantal-flannel.html
Tentang Kita Tentang Kita May 29, 2012
cuba ina tgk entry2 lama ina..mana tau kan ader segmen yg tawarkan hadiah shawl.....maybe si pengirim tu terlupa nak nak bgtau kut
are_lin@yu are_lin@yu May 29, 2012
beznya dear dpt free..hehe..dear ayu follow sini..1312..salam kenal ;-)
inazamri inazamri May 29, 2012
peminat misteri ke ina?takpun pengirim tu lupa nak letak nama.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 29, 2012
alahai siapa gaknya ekina?nurul plak risau siapa yang bagi.ye lah takut nak pakai kalau tak tahu dtg dr mana.btul kata ur dear2..bahaya gak ek..huhu
mimie.. mimie.. May 29, 2012
wah untung2 dapat free shawl..yg pastinye bukan saya hehe
fieda fieda May 29, 2012
alamak..takder org ngaku lagi ye Ina..kalau kak fieda rasa mcm tak best jugak nk pakai kalau tak tau sape yg kasi...
lizz lizz May 29, 2012
wah bestnyer dapat shawl...cantik...
deno deno May 29, 2012
cantik!! emm... siapa agaknya bagi kat akak ye... peminat tuh... :)
Cik Jannah Cik Jannah May 29, 2012
wah kak untunglah dapat shawl. baik sungguh pengirim tu :)
Masya Masya May 30, 2012
wahhh dapat shawl... dah tahu belum sape yang bagi.. saya baru dtg ziarah hari ni...
YOUsoF YOUsoF May 30, 2012
Dapat shawl percuma, cantik pulak tu tapi sayang tak tau datang dari siapa..

Tengok dari tulisan nampak macam tulisan perempuan.. ;D
MamaEma MamaEma May 30, 2012
cantik shwalnya..INSYAALLAH ada yang akan mengaku nanti..
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat May 30, 2012
cantik...pengirim tak tulis nama erk?...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin May 30, 2012
akak,cantiknya shawl tu.murah btl rezeki akak kan.hehe
eintan nurfuzie eintan nurfuzie May 30, 2012
hehehe...dah blur spe y gbagi..hehe