Alisha main masak2 dalam rumah sendiri.. (^_^)

Seperti yang u all tahu... Alisha kan dah ada rumah sendiri... Actually rumah ni saya sumbat dekat dalam bilik.. bila nak main baru bawak keluar... tapi kan, sekarang ni, dia dah rajin ngajak saya masuk bilik simpan mainan dia tu sebabnya boleh main macam2 mainan... hihi


Nampak tak alisha tengah masak.. konon nak bagi bunny dia makan... muahahahaa... Saya lah selalu cakap kat alisha... "Pergi masak, alisha dah makan... bunny & bear belum makan apa2 lagi..".. hihii.. terus dia kedek2 pergi ambik mainan masak2... hehehee


Bunny siap terbaring sebelah dapur tunggu si alisha ni siap masak... hahahaa.... Kalau alisha dah siap masak, jangan kata bunny & bear je makan, dengan ibu & abah dia ni pun, dia suap.. muahahahaa

{ 26 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons May 29, 2012
kakakkakkak..alisha cumill sangat...nnt sue pon nak kasi gak la main camtu..soalan..kuar pon belom lagi..kakkakakkak....belom tentu pon gegurl kan...tp doa2 la gegurl...
Tentang Kita Tentang Kita May 29, 2012
kecik2 lagi dah de umah sendiri ^__^
keletah sungguh anak ina
Myra Jay Myra Jay May 29, 2012
Rajinnyer Alisha masak..
Dah le rajin nolong Ibu.. :)

Bagus-jadikan amalan smpai dah besaq tau :)
Tina Othman Tina Othman May 29, 2012
wah seronoknya dia main pondok2 ye
Wanieys Wanieys May 29, 2012
masak aper tu alisha hehehe
anisalya anisalya May 29, 2012
okay... nnt tlg ibu masak kat dapur pulak ye alisha. kasi adik pulak makan. hehehe...
teratak hati teratak hati May 29, 2012
alisha masak apa tu..nak sikit..hee..
Fai Shaklee Fai Shaklee May 29, 2012
hahaha...alisha main mcm ni memang sebiji la mcm auntie fai masa kecik2 dulu. suka sangat main masak2! hihi
fieda fieda May 29, 2012
nanti kalau dh ada adik dia mesti ajak adik dia masuk sini sekali..hahaha..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P May 29, 2012
comel Alisha, nanti dah besar tolong ibu masak ye... :)

Tak terbakar ke Bunny tu tido tepi dapur?? huhuu
azizah :) azizah :) May 29, 2012
sweet betol alisha ni tau!
Sally Yatiey Sally Yatiey May 29, 2012
Rajinnya Alisha memasak. hehe. Boleh Alisha tolong Ibu Alisha masak nanti :D
sueshe sueshe May 29, 2012
gud girl lorrrr :)
deno deno May 29, 2012
hepi kan tengok alisya main masak2 ni... :)
Farah Shamsudin Farah Shamsudin May 29, 2012
ala, rajinnye alisya yee.. pandai die masak..:)
Mama Adam Mama Adam May 29, 2012
Adam pun ada!!! Skrg mama simpan dlm stor aje. Hihihi
eita eita May 29, 2012
seronok tengok alisha main masak2..teringat masa kecik2 dulu...
9n0L4 9n0L4 May 29, 2012
haha. comel sgt. menyuap org jugak tu. ;)
Pwincess sarah Pwincess sarah May 29, 2012
alololo.. comeynye alisya.. msak apa tu.. nk cikit.. hehe
shida'R shida'R May 29, 2012
amboi alisha pun de umah..mlm ade dia ngamuk x sis nk tdo dlm tu? heheee =.=
Azi Azi May 29, 2012
bagus tu permulaan yang baik mengajar anak kan.. nmpk cam bersih xbersepah je, bgusnya alisha pndai main...klu sofea habis hancur rumah dibuatnya..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 30, 2012
Alisha nmpk matured sket kalo ikat rmbut camtue, hehe.. XP
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 30, 2012
bleh join masterchef lah alisya=)nnt masak sedap2 utk untie=)

eh ina,dah jupeker siapa bg shawl2??
MamaEma MamaEma May 30, 2012
dah kenyang erk..bear tu makan masakan alisha...hehehe
Masya Masya May 30, 2012
rumah alisha bagaikan syurga.. mesti itu yg alisha rasekan keseronokkannya kann.... kalau ina belikan toto kecik mau alisha tdo dalam tu hihihihihi.....
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse May 31, 2012
haha..dengan gaya rambut Alisha ikat gitu..mmg mcm mak2 tengah masak utk anak2 gaya die.. Alisha tercomel! :)