Rupa sebenar cottage play house @ rumah alisha..

Tadi saya dah bagitahu u all yang saya beli Cottage Play House untuk Alisha kan... So, tak nak buat u all ternanti2 lagi... saya buat entry ni pulak... Biar u all tahu besar mana rumah tu.. sekurang2nya, dapatlah u all imagine..hihii.. Nanti bolehlah beli dekat anak u all pulak...


Rumah ni besar jugak tau.. pendek kata, saya pun boleh tumpang sekaki main masak2 dalam rumah ni..hahhahah


Ohya, pintu rumah ni, boleh dibuka tau.. maksud saya, dia boleh dilekatkan seperti dalam gambar dekat atas ni haaa... So, jika u all pun berkenan nak beli jugak untuk anak u all... Cepat2 pergi Tesco berhampiran u all yer... Harga PROMOSI RM29.90... Cepat2 sebelum kehabisan stock..hihii

U all tahu tak, saya beli rumah ni hari sabtu malam baru ni, keesokan pagi Ahad tu.. alisha boleh bangun dari tidur dalam bilik, terus je menuju ke dalam rumah dia ni haa... hahahha... excited anak saya ni mentang2 dah ada rumah sendiri..hhii

P/s : Lain kali baru saya tunjuk gambar alisha main dalam rumah ni yer... bukan apa, belum ambik gambar pun lagi..hihi

{ 32 comments.. read them below or add one }

Karukord Jagau's Karukord Jagau's April 23, 2012
Waahh.....! nk melawat la rmh baru si comey tu :)
sukagelak sukagelak April 23, 2012
hai..jemput join segmen sukagelak :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-sukagelak-blogwalking.html
nur anis nur anis April 23, 2012
ada rumah dalam rumah..hehe
Cik FaRiZaM Cik FaRiZaM April 23, 2012
wahhh besar nye...suka la si kecik tu kan dpt rumah mainan cmni
izan mama mia izan mama mia April 23, 2012
hah..biar betull harga tu...ni mesti pergi segera ni....hihihi..wah seonok laa alisya dah ada rumah baru..
Shafiq Shafiq April 23, 2012
Lawanya umah baru Alisha.. :-)
Zie Zie April 23, 2012
ok jugak tu kan.. senyaplah sket budak berdua tu kalau main.. hehehe
fieda fieda April 23, 2012
beso umah alisha ni ina...berbaloi dgn harganya...
anisalya anisalya April 23, 2012
ala... mesti best kalau dapat main dalam rumah ni kan.
.:fyzz:. .:fyzz:. April 23, 2012
murah dn berbaloi2..nih kt tesco sp kan..haihs...kena pi terjah tesco aloq setaq gak nih.hehe
msti alisha sngt sonok dok umah baru dia..:)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad April 23, 2012
aboii besaenye rumah..ni gaye2 kene mintak ibu kembar 3 baru ade feel main masak2 hehe
Aju Mohit Aju Mohit April 23, 2012
Alahai comelnya, bolehla terjah tesco, bebudak ni mmg suke main khemah2 ni ina hihi
inazamri inazamri April 23, 2012
wah comelnye rumah baru alisha ni...teringat dulu kecik2 main pondok2/masak2..buat rumah guna daun pelepah kelapa kering hihi.
sueshe sueshe April 23, 2012
kite lak yg tumpg teruja tgk umah neh da siap..hihi
ummi anum ummi anum April 23, 2012
macam nak pergi beli jugak lah..anak2 akan pulak suka main susun kusyen buat rumah..kena g beli nih..
Myra Jay Myra Jay April 23, 2012
Wahhh kecik2 dah ada rumah sendiri ye :)
anitadiana anitadiana April 23, 2012
besarlah rumah alisha ne..nak bandingkan dengan rumah maira(fieda)nya...rasanya...
GreenJade GreenJade April 23, 2012
wah kecik2 dh ade rumah sndiri dak Alisha nih..bile nk buat house warming nye cayang? hihihihi
SeputihSalju SeputihSalju April 23, 2012
nanti boleh mak lang bawak nurul main umah baru alisha...hehheeh
Bui Junaidi Bui Junaidi April 23, 2012
NANTI KALAU ALISHA MERAJUK DGN IBUNYA MESTI DIA SEMBUNYI DLM RUMAH BARUNYA TU..HEHE
eita eita April 23, 2012
nak main jugak lah...
leh tak?
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda April 23, 2012
syok aa Alisha dh aa playhouse die sndri... Hannah pun ade gak, xbli pun, tebus dr Huggies gne point Huggies, hehe..

sronok kn tgk bdk2 main dlm nie.. ^_^
Izan Ishak Izan Ishak April 23, 2012
syoknya alisha dah ada umah sendiri ye! pasni ngan ibu leh main pondok2 juga...

tapi kat sini takde tesco lah ina... paling dekat pun kat melaka nun...
CikPuan Azizah CikPuan Azizah April 23, 2012
wah alisha ada rumah baru.hehe
deno deno April 24, 2012
comelnya! deno pernah tengok ada jual kat gient rumah mcm nie.... mmg comel! beruntung alisya... zaman deno dulu mana ada rumah macam nie, main pondok-pondok je... huhu :)
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara April 24, 2012
Sama mcm Maryam punya, tapi gambarnya lainlah. Dia siap bentang tilam lagi dalamnya, tp bukan dia yg baring.. 'anak-anak' dia yang baring.. :D
MamaEma MamaEma April 24, 2012
bolehlah alisah tidur kat situ malam-malam
Puan Kutu Puan Kutu April 24, 2012
Wah lama tak bw alisha dh ada rumah sendiri.makin ligatlah main masak2...:)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat April 25, 2012
cantik rumah tue...mesti seronok alisha main nanti..
Masya Masya April 27, 2012
so sweeettt...... klu rumah dekat, dah bawak amir dahh g sana....