Hari ahad semakin hampir... semakin berdebar2... Apa Kata Wanita Zamzarina..

Tadi2 tengah2 saya duk blogwalking, tiba2 handphone berbunyi.. sekali jawab.. rupa2nya dari Apa Kata Wanita Zamzarina... Tiba2 pulak jantung saya dup dap dup dap... hihiii.. Yela, saya dah terlupa pasal ni.. sekali dapat panggilan, terus teringat semula.. lepas tu dan dan rasa malu wehhhh... *poyo nyer saya

Dia bagitahu, InsyaAllah.. BLOG SAYA AKAN DISIARKAN dekat rancangan Apa Kata Wanita, dalam segmen "ADA IT" (Blog Pilihan) PADA 20/05/2012 IAITU HARI AHAD NI..!! So, hari Ahad ni, saya akan duduk mengadap TV rancangan Apa Kata Wanita..(^_^)

Rancangan tu start pukul 3 petang hingga 4 petang tau.. tak tahulah pulak segmen ADA IT ni keluar pukul berapa.. nak lebih bagus.. saya akan mengadap je rancangan tu selama sejam.. supaya saya tak terlepas.. hihii.. My dear kerja time tu, so, saya kene rakam supaya my dear dapat tengok.. muahahhah


Jika u all pun nak blog u all masuk rancangan ni.. sila baca entry saya yang NI & yang Ni...

P/s : Tiba2 terpikir, siapa nak tolong ambik gambo blog kat tibi... *pang sebijik baru tau.. hover..!!

Hari ahad semakin hampir... semakin berdebar2... Apa Kata Wanita Zamzarina..

{ 37 comments.. read them below or add one }

♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ May 15, 2012
salam Ina.Tahniah ya!.Bukan senang bkog kiter nk kuar TB.InsyaAllah,klu xder g mana2 blh gak k.atie menontonnya...
fieda fieda May 15, 2012
hehehehe..ina la ambik gambar blog kat tb..tp tak puas la tak dapat ngadap betul2 plk..isshh..pasni glamer la ina..confirm uv ina cecah 1000uv..tahniah ina..
syawalsimpsons syawalsimpsons May 15, 2012
tahniah...mak sue ada kata yang die dapat jemputan G AKW tu...ahad ni..sue cakap la yang ina punyer blog masuk segmen tu...minta dier tgkkan N diri ini pon tgk gak kat TV ..kikiki...suke tau mak aiii masuk Tv jaa sama ngan ina
nur anis nur anis May 15, 2012
bukan senang blog nak masuk tv..harus lah over..huhu
PinkUmmi PinkUmmi May 15, 2012
Harus tgk...xsbr....
erk..Saya leh amikkan pic blog IB..Nak tak???hehehe
Masya Masya May 15, 2012
tak tahulah dapat tgk x.. ahad ade jemputan....
deno deno May 15, 2012
alamak!!! sempat ke tak ni...nak tengok nie.. deno ada program Walk-A-Payung untuk petient SLE 20hb ni.. emm... mcm mana ni.. akak post video yg akak rakam kat sini bleh..? hehe.. demand plk deno nieh... :p
SumeSakan SumeSakan May 15, 2012
wahhh bertuahnya badan Ina...rakam2 nanti leh post kat sini kami leh tengok...kot2 lah ttiba ada hal lak time tuh...tp klu x de pape insyaallah akan fokus mata kat tibi...heheheh
Nazayiena Nazayiena May 15, 2012
Wah bestnya,tahniah nak tgk juga nanti tp hari tu ada family day opis plk...
iizza iizza May 15, 2012
wahh bestnya..x gemuruh ker..^_^
ummi anum ummi anum May 15, 2012
wahh..glamer tu...tahniah ya...mesti berdebar2 kan?
mamaNoriz mamaNoriz May 15, 2012
amboi, glamer gitu!

alahai, ahad akak susah tul melekat kat umah apalagi nk nagdap tv... hhuuu

anyway, tahniah ina :)
MamaEma MamaEma May 15, 2012
Tahniah Ina... INSYAALLAH akak nak tgk gak nanti...dah setkan date dan time..

pasal cara tidur tu..bila kita rasa selesa mengiring ikut belah mana...sama ada kiri atau kanan... benda ni berlaku time orang dah pregnant lah...
Citra NaniZam Citra NaniZam May 15, 2012
wah berblog sampai masuk tv.. glemer ar pas ni.. tahniah ina
Ummi Iman Ummi Iman May 15, 2012
Wah. Insyaallah kalau tak ke mana2 boleh tengok. Tumpang bangga juga ;)
Gen2Merah Gen2Merah May 15, 2012
wwahhhh, bestnya kak.. tahniah ye.... saya pun akan tumpang sekaki nak tengok rancangan sejam tu... tumpang bangga ni kak..
Sally Yatiey Sally Yatiey May 15, 2012
Tahniah. Tak sabar nak tengok pada hari Ahad ni nanti. hehe.
anitadiana anitadiana May 15, 2012
tahniah ina...mesti lah ina rasa tak lena nak tido kan...best tu ,bukan senang nak masuk tv..tahniah sekali lagi...
LYAfrina LYAfrina May 15, 2012
wah ... tahniah ina..nnti btambah terkenallah alisha
umialya/k.tini umialya/k.tini May 15, 2012
ahad nnt tlg ingatkan ye..
Naz Naz May 15, 2012
kemain lagi Ibu Alisha..selamat terkenal lepas ni
CtAyue CtAyue May 15, 2012
tahniah..wah glamour gitu..tahniah..tahniah..bukan senang tau nak masuk TV..tahniah lagi..hehhe. :)
eita eita May 15, 2012
alaaaa...takleh tengok rasanya..
ita ada kelas....
huhuhuh
ziezah ziezah May 15, 2012
bestnya kak..nak tgk gak..tapi keje pula time tu..hehe
tiefazatie tiefazatie May 16, 2012
hebat tue..tahniah sis!
adyna adyna May 16, 2012
wah, tahniah yer :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat May 16, 2012
Tahniah!!! blog masuk tb tumpang gembira...
lady scooter lady scooter May 16, 2012
wah..makin popular lah lepas nih kamu!he3
Myra Jay Myra Jay May 16, 2012
Wahhhh berdebar mesti kencang giler kan :)

Best nyer.. :)
anisalya anisalya May 16, 2012
wah... kalau tak berebut tv boleh la tgk ni.
ummiarissa ummiarissa May 16, 2012
harap2 akak tak lupa nak tengok...sebab jarang buka tv1..he he he jahat tau!okay nanti akak snapkan juga gambar awak dalam tb..akak kasi publish sekali kat blog akak..wah kelasss gitu..he he he

p/s:ole2 dari langkawi dah sampai semalam...tq ye..
Jaa Jaa May 16, 2012
tahniah2..jgn lupa igtkan k.ja ek..maklumler, hari ahad selalunya kami keluar berjalan...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 16, 2012
kena set reminder kt hp ne kak...maybe dpt tgk,sebab eca xleh gk jalan mana2 ahad tu..exam hari isnin :(

topup hotlink kt sini
nanakimie nanakimie May 16, 2012
congrats sis,kalo duduk kat uma,nana ngadap da nengok,hee....ni kat hostel,ada tv pun sakit mata je nengok^-^
mama tisya mama tisya May 17, 2012
tahniah ..kiranye turn blog ni dlu la kuar mggu ni cz aritu cik sakinah inform samada 13 may or 20 may tp aritu 13 may tkde segment ada it tp baru dpt email dr cik sakinah , die inform tkdpt siarkan dlm ms terdekat so tktau la blog mamatisya bila akan disiarkn