Cerita Ibu Alisha & Rancangan Apa Kata Wanita Zamzarina

Takda apa nak cerita pun sebenarnya ni.. sebabnya TV saya buat hal okay.. so, perasaan saya yang pada mulanya excited tu terus jadi... :-(.... Untuk pengetahuan u all, TV rumah saya ni takdalah macam u all guna Astro.. saya takdanya astro2 ni.. sekadar aerial cabok je... kikikii.. yela, dah kami pun jenis yang kurang mengadap TV.. tu yang malas nak ber'astro2' tu... (",)

Kalau saya tengok TV pun, TV3 je biasanya... so, bila semalam nak tengok TV1, terpaksalah saya adjust aerial tu bagi cun kan.. memang dapatlah.. ok je.. cun je lepas aerial tu duduk dekat tempat yang strategik.. TAPI boleh pulak, bila ngam2 je segmen "ADA IT", tiba2 dia buat halllllllll................ huwaaaaa........ dan dan time tu la, dia nak jadi bintik2... so, gambar tak clearlah kan... sedih saya... dah la tengah rakam.. konon2 nak bagi my dear tengok lah... tapi.............. emmmmmmm....

Kesian dekat diri sendiri.. hahahha.. tu la, hover sangat... U all tau tak, hover tak hovernya saya, boleh pulak, saya tidur malam sabtu tu sampai mimpi2 blog saya masuk tibi... ahhahhahhahhah.... "sila booooooooo sama saya"... Bantai gelak my dear semalam... ahhhahahhahh

Tapi nasib baiklah, Jaa & PinkUmmi ada rakam.. hehehhe.. oklah walau sekejap.. tapi bolehlah untuk kenang-kenangan saya kan... hehehhe..

Dekat bawah ni saya letak video hasil rakaman Jaa @ biras saya..

video

Gambar2 dari Kak Ida @ Ummi Arissa.. 







Gambar2 dari PinkUmmi
Entry dari PinkUmmi.. Blogger IntaNBerlian @ Apa Kata Wanita TV1 (Gambar + video)




Lastly, saya nak ucap TERIMA KASIH dekat u all yang sentiasa bagi sokongan dekat saya & TERIMA KASIH sebab ramai yang sanggup tunggu depan TV semalam sebab nak tengok blog IntaNBerliaN.. hihii... Walaupun ownernya hampa tapi kengkawan suka.. kira oklah kan... hehhe.. Thanks jugak untuk Jaa, PinkUmmi & Kak Ida... Love u all.. (",)

P/s : Salam Sayang dari Ibu Alisha & Alisha.. (^_^)


{ 43 comments.. read them below or add one }

anisalya anisalya May 21, 2012
hahaha...tv pun tahu ina excited. tu ayng dia buat hal tu. alahai... frust kan bila jadik macam tu.
syawalsimpsons syawalsimpsons May 21, 2012
glamer jaa....mak sue pegi sana semalam...siap sue cakap kalo ada kasi tau..mmm...sadis tak dapat tengok semalam sebab ada hal...mmm...yang best mak call...ada blog ina N dier kata...."yaa muka mak masuk TV..."

kakakkakak...tu pon nak kasi tau....kakkakak
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 21, 2012
keterujaan melanda daku juga!.hahaha :D
Jaa Jaa May 21, 2012
alamk, video k.ja jer buruk... maklumler, hp pun cap ayam jer...

pic dr blog2 lain cantik betul...
Kakzakie Kakzakie May 21, 2012
Tumpang bangga jua kakak Intan... Tahniah sebab terpilih utk dijadikan paparan ramai.
anitadiana anitadiana May 21, 2012
tahniah ina....seronoknya...
anitadiana anitadiana May 21, 2012
seronok..b eronok-ronok..tumpang happy...
nanakimie nanakimie May 21, 2012
ala,xpe2..naseb ada yg baek hati tlg rakamkan sis:)bangga gitu blog masuk tb,hee....
Tihara Tihara May 21, 2012
Alhamdulilah..tumpang bangga sekaki ni..leh imagine cane perasaan ina :)
KhaiZa KhaiZa May 21, 2012
wah... tahniah... tahniah
aanie aanie May 21, 2012
tahniah...glemer la dpt masuk tibi....hehe...
Gen2Merah Gen2Merah May 21, 2012
tahniah ya kak.... gud lak 4 everything.. Salam Sayang buat Ibu Alisha & Alisha .. hehe (",)
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse May 21, 2012
xpe..xpe.. nnt ade ulangan x? yg hari jumaat tu? kalau ade, boleh la tgk lagi, setup arial siap2..hii.. :p
nur anis nur anis May 21, 2012
semalam saya kerja..tak dapat nak tengok..dapat tengok gambar je la ni...:)
Falsya Falsya May 21, 2012
wahhh..glamer la ina pasnie..hehe..bestnye dpt masuk tv..hehe..
PinkUmmi PinkUmmi May 21, 2012
hehehe...sama sama IB :)
SumeSakan SumeSakan May 21, 2012
alahai bleh tengok cenggini pun ok lah...saya pun terlepas semalam dek hal yg x dapat d elakkan....seronoknya noh dapat masuk tibi...hehehee
mdmZ mdmZ May 21, 2012
tahniah...bestnye blog masuk tv....
Azi Azi May 21, 2012
hahah samalah kita intan,tv rumah sy pn bintik2 xde astro..
.:fyzz:. .:fyzz:. May 21, 2012
salam
hi intanberlian@ina..
bestnya leh masuk program Apakatawanita yg zamzarina tuh..tahniah yer sbb selected ..ala saya tak tgk la pulak sbb keja...tp at least leh review tgk blog ina masuk tv ..kira bangga la..:)
Masya Masya May 21, 2012
tahniahh dah masuk tv, saya pun tak berkesempatan nak tengok.... ade hal... apepun oklah kawan2 dapat rakamkan..
ieda ieda May 21, 2012
a million tahniah dik
akk x dpt tgk .. ada hal ..
huhuhu sib baik dpt tgk kat blog nie
ok lah kan ..
SeputihSalju SeputihSalju May 21, 2012
ala aerial cabok pun aerial jugak... yg penting dapat tengok walaupun tak clear.... (^_^)

xpn tv tuh suh tukar aerial Astro macam kami la tuh.. bulan2 free jer..kehkeh.
GreenJade GreenJade May 21, 2012
tahniah sis yr blog live on air..mmg sgt sebak ni sis time record tv buat hal...

sy pun pernah kena tp dr siaran Astro..tgh record 1 program..hujan tiba2 turun lebat..so signal pun ilang..mmg berangin jugak lah ehehe
syiela syiela May 21, 2012
tahniah mesti pasni traffic mencanak naik...

wah retis dah alisha ni.. hehhehe ibunya pun
Norzie hany Norzie hany May 21, 2012
Salam Ina.
Ruginya tak tgk rancangan tu.tahniah ina.
umialya/k.tini umialya/k.tini May 21, 2012
x smpt tgk sbb kena keja luar, huhuhu
Myra Jay Myra Jay May 21, 2012
Myra yg terlepas nak tengok blog Ina semalam..
Sebab TV1 ni mmg jarang2 sangat nak buka tengok..

Sory ya Ina, semalam sibuk ada kenduri rumah adik akt Lumut :)
Ummi Iman Ummi Iman May 21, 2012
Kelakar lah pula rasanya.. Saya pun tak dapat nak tengok. Iman tgk kartun. Tapi boleh tengok di iPad. Masa tu dah masuk kereta dalam perjalanan pergi KL. Suruh mak pegang. Tengok2 dah habis... Laaaa terlepas dah ke?
eita eita May 21, 2012
kan betol ita cakap..mesti mengigau punyer ni
hehehhehe
azizah :) azizah :) May 21, 2012
wah best giler!! nak tumpang popular gak.. hehee nak join tapi perasaan malu sgt menebal ok.. kuikuikui
9n0L4 9n0L4 May 21, 2012
wah wahhhh. untunglaaaaaa. tahniah. ;)
Zie Zie May 21, 2012
wah glamour u....tahiah ... em ok lah tu kan dari tak de...

huk huk alisya pun galamer jugak
shahdiana shahdiana May 21, 2012
kita pun tunggu jugak tapi last minute ada hal yang tak dapat dielakkan...sangat hampa....tapi bangga jugak sebab dapat kenal dengan IntaNBerliaN.....
Puan Kutu Puan Kutu May 21, 2012
alahai kesian ina.akibat terlebih excited.hehe nasib kawan2 semua sporting merakam detikbahagia ibu alisha.tahniah yer..kenapa tak msg bgtau?sy lupa la siaran dia bila.aduh keciwa gak tak dpt tgok ina masuk tv..
iizza iizza May 21, 2012
alorr..siannya x dpt tengok ker..sy kul 3 dah ada depan tv tau..mujur x hujan lebat..kalau x memang x leh tengok juga la nampaknya..hihi
fieda fieda May 22, 2012
fuyooo..glamer2...hehehe..untung bkn blog jer masuk blog,muka ina dgn alisha pun masuk gok..
Miss uCu Miss uCu May 22, 2012
thniah..hihihi..bgus nya dpt jd blog pilihan:)
MamaEma MamaEma May 22, 2012
ina, akak pun tunggu depan tv tau...tapi time blog nak keluar..tv terus kosong...astro tak dapat atas sebab cuaca nak hujan...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat May 22, 2012
Hari ahad tue tak dapat tengok...ada sukaneka taman....tengok pun kat blog PU...
Izan Ishak Izan Ishak May 29, 2012
alaaa...takpelah ina... takde rezki nak tgk live ye. k.izan pun boleh lupa plak nak tgk masa tu...