Mak Datin bisness juta-juta..


Baru2 ni saya bagilah alisha sebakul mainan dia... Dia pun apa lagi.. ambik peluanglah menyepahkan rumahkan... Habis satu bakul mainan dia bawak keluar... tu yang bersepah2 rumah... (",)

Ketika alisha duk godek2 mainan dia tu.. sekali dia terjumpa bag yang berisi flash card & handphone... Sungguh saya tak percaya, alisha boleh keluarkan semua flash card tu, lepas tu galas beg tu...hehee macam biasalah, handbag hanya digalas sampai ke siku je yer... barulah mak datin namanya.. muahahhah

Lepas tu, apa lagi.. ambik handphone & terus bersembang ke hulu ke hilir.. macam mak datin yang sibuk berbisnes juta2.. hahaaa tengoklah gaya tangan mak datin bersembang tu... kikikiii


{ 36 comments.. read them below or add one }

Jo-Blogger Jo-Blogger May 21, 2012
budak2 ni daya imaginasinya tinggi.jd bgus lah mn tau jd kenyataan..
Myra Jay Myra Jay May 21, 2012
Hahaaa, memang ada gaya bila besar nanti ni ;)
Joanna Yunus Joanna Yunus May 21, 2012
hehehehe....akak teringat sumaiyyah dulu masa kecik2 siap buat surat khabar macam pelan lepas tu cerita macam suruh orang faham le apa dia punya design tu lepas tu yg best tu ada ayat last tu...

do you understand (baca macam budak pelat sikit tau)

suami akak cakap...aduh persis mamanya...hehehehehe
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI May 21, 2012
ahakz..amboi,kemain dia ea..
Kakzakie Kakzakie May 21, 2012
Ha... ini ikut siapa agaknya. Like mother like daughter hihi...
ummiarissa ummiarissa May 21, 2012
amin!moga jadi mak datin nanti he he he...ada gaya dah tu...

p/s:bagi akak e-mail ina..
Bui Junaidi Bui Junaidi May 21, 2012
ADA BAKAT JADI PELAKON NI..HEHE
nur anis nur anis May 21, 2012
hihi...amboi..busy dia...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 21, 2012
hahaha..ina g antar casting lah..g antar berlakon..hikhik.jadidah2 mak datinnya..nie mesti tiruuu mak dier nie..
anisalya anisalya May 21, 2012
kelas kau jah. ada bakat jadik mak datin ni ina. hahaha...
syawalsimpsons syawalsimpsons May 21, 2012
mmg macam mak datin tau....
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 21, 2012
amin2kan la kak.hehehehe
syiela syiela May 21, 2012
ni mesti kes mamanya selalu camtu kekekeke like mother like daughter ye tak :)
Masz Sidek Masz Sidek May 21, 2012
hahahah... alisha ada bakat betol jadi mak datin...

amin2... mana tahu dah besar nanti alisha betul2 jadi mak datin yg ada bisnes berjuta2... heheheh :)
sueshe sueshe May 21, 2012
halolololohhhhhhh..mak datin bisnes ape yg berjuta2 tu...mama aina nak join gak la..hihi..comel bangetttt
PinkUmmi PinkUmmi May 21, 2012
kelas mak datin nih..hehehe
anitadiana anitadiana May 21, 2012
memang mak datin betul ne si alisha ne...
nanakimie nanakimie May 21, 2012
bangga ibu lau alisya jd jutawan ni,heee..amin:)
Salmiza Salmiza May 21, 2012
Klu dah nma pompuan tu gitu la gayanya...hihi comel
Falsya Falsya May 21, 2012
kelas mak datin..bisnes salon ke datin?..hahaha..serious comel..hahah..
mdmZ mdmZ May 21, 2012
al...comey comey...hihihihi
SumeSakan SumeSakan May 21, 2012
hahaha...gaya sangat x tahan...ada style gituh...sara pun dah start berhandbag segala dah skang ni...sabor je lahhh......
Azi Azi May 21, 2012
amboi alisha.. moga besa nnti bole jd bisnesswomen yg berjaya...
.:fyzz:. .:fyzz:. May 21, 2012
seriyes.ada gaya mak datin..hehe
Masya Masya May 21, 2012
hihihihihi.. ade bakat.. berkat doa ibu bapa.. jadi datin betul alisha ni..
GreenJade GreenJade May 21, 2012
hehehe penuh bergaya mak Datin berurusan ditalian hihihihi

budak2 mmg mcm2 ragam kan sis..mmg tak kering gusi lah.hehehe
Wanieys Wanieys May 21, 2012
amboi mak datin ni kelassss kau alisha hehehehe
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse May 21, 2012
sungguh terserlah mak datin Alisha.. comel n bijaknye die.. :)
eita eita May 21, 2012
dasat tu...
datuk seri pun tak pakai macam ni
9n0L4 9n0L4 May 21, 2012
haha. mesti ikut gaye ibu die ni. ;)
shahdiana shahdiana May 21, 2012
kalo dah perempuan namanya memang macam tulah gayanya...anak yana pun sama jugak...asyik nak bergaya jek..aduhai...dah besaar camaner lah gamaknya ye...
Puan Kutu Puan Kutu May 21, 2012
haha mmg ada gaya mak datin alisha nie..
iizza iizza May 21, 2012
hehe..mana tau leh jadi mak datin satu hari nnti..:)
fieda fieda May 22, 2012
uii..bisnes juta2 tu..jgn memain..comel la budok ni..
Ummu Muhammad Ummu Muhammad May 22, 2012
haha geli hatilah alisha ni..ade je imiginasi die..heheheh..tangan tu tak tahan heheh
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat May 22, 2012
hihihi kelakar la...dah rupa bisnes juta2...