Telur salah satu kesukaan alisha...

Alisha ni suka sangat makan telur rebus tau.. tapi telur putih je la.. telur kuning tak.. saya perasan alisha suka makan telur putih pun sebabnya setiap kali makan laksa, telurlah yang dia akan perabih dulu... tak cukup yang dia punya, telur dalam pinggan kami pun dia nak perabih... muahahaaaa.. So, kadang2 saya ada jugak rebus telur untuk alisha...


Macam hari ni, saya dah bagi dia makan nasi tau... lepas habis makan nasi, dia bole nampak pulak telur yang saya dah rebus.. so, apalagi... hambikkkk... 2 bijik telur pulak dia habiskan... hahahaaa.. Nampak tak, penangan petua mandi daun kucai... kikikiiii


Makan telur sambil mengadap cite upin ipin.. Ohya, kalau u all perasan dekat gambar tu... dekat skrin komputer tu, saya terpaksa bahagi 2, alisha tengok upin ipin, saya tengok blog... ahhahhahah.. Bukan apa, malas nak bukakkan laptop untuk dia.. kikikiii

{ 25 comments.. read them below or add one }

zachflazz zachflazz May 28, 2012
makan putih telur tidak ada dampaknya untuk alisha bukan? tak apa saya kira jika demikian. yang penting anak bahagia, sihat sentiasa.
Kakzakie Kakzakie May 28, 2012
Baguslah intan nie... boleh syer skrin lagi ye...:)
.:fyzz:. .:fyzz:. May 28, 2012
kira jadi peberet alisha la yer telur rebus..kita yg dh dewasa pun suka..sya suka la kalau cicah kicap..hehe
Myra Jay Myra Jay May 28, 2012
Firas suka gak makan telur tp xleh bg selalu sbb org kata cacing ;)
delarocha delarocha May 28, 2012
makan telur,... kentut busuk.. betul ke??? huhu
anisalya anisalya May 28, 2012
tak keluar pulak pics. hehehe... anak2 akak pun suka telur. mula2 yg putih. sekarang ni dah mkn kuning jugak.
Yumida Yumida May 28, 2012
nasib baik skrin besar..blh bahagi 2..hihi
sueshe sueshe May 28, 2012
nak try gak la petua neh..skang aina cam da kurang makan je...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI May 28, 2012
lau buh kicap ke lg syiokkk.
Wanieys Wanieys May 28, 2012
seleranya alisha makan telur tu...hehehe
syawalsimpsons syawalsimpsons May 28, 2012
siap bahagi dua tu komputer...seb baik tak belah dua tu..kikkikiki...

nak try jugak la kat syawal...daun kucai tu..abis ina guna daun kucai elok ka...ke main belasah ja...janji daun kucai
Hilmirda Daud Hilmirda Daud May 28, 2012
dekatnya dia tengok citer upin ipin tu...
CtAyue CtAyue May 28, 2012
adam pun sama suka yg putih je..ke semua budak cmtu yer? syok alisha makan. sekali makan tu brp biji lah agaknya habis tu.
Wanieys Wanieys May 28, 2012
kak ina tengok entry ni taw hehehe

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-suka-blog-dia-by-sandra.html
Ummu Muhammad Ummu Muhammad May 28, 2012
teirngat kisah makan telur yang kentut berbau tu heheh
Siti Asiah Siti Asiah May 28, 2012
camne yea nak bagi skrin tu jadi dua...slalu berebut ngan my doter ni...leh bg tutorial tak?
eita eita May 28, 2012
ita pun peminat telor yang tegar..
shahdiana shahdiana May 28, 2012
anak-anak kita pun gemarkan telur rebus...kalo telur kenduri ddapat satu for sure berebut sebab hasya tak nak belah-belah telur tu..
shida'R shida'R May 29, 2012
sis besarnya komputer sis...cmne eh rupenye kalo tgk blog saya hahaaa...^_^
Azi Azi May 29, 2012
sama cam sofea suka telur putih jugak,, tapi lg suka telur separuh masak..alisha suka tak telur separuh masak ker?
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 29, 2012
kalau makan laksa,mesti telur sebiji dan berbiji2 atas mangkuk.baru trangkat..ble jadi geng alisha ne.hehehe
9n0L4 9n0L4 May 29, 2012
dekatnyeeeee tengok skrin pc. ade protector ke tak ni. ;)
fieda fieda May 29, 2012
mmg budak2 suka putih telur je kan..kalau kunign tu dorang nk termuntah...nasib pc besor boleh bahagi 2..
Izan Ishak Izan Ishak May 30, 2012
alisha... abg afnan pun suka makan telur! kalau bagi dia 2 biji kompem abis punya...