Terkejut.. terkedu.. terdiam..

Serius, saya memang rasa macam tak percaya dengan apa yang berlaku sekarang ni... Tadi ketika saya buat entry Itik Panggang Hj. Sharin Low Grand.. tiba2lah tergerak hati saya ni nak pergi tengok jumlah online user dekat sidebar saya tu.. dekat kolum HOT NUMBER..!! Memang hot betoilah hari ni..hihi


Sekali saya terpandang 47 ONLINE USERS.. terkejut, terdiam, terkedu.. macam2 ter lagilah.. bukan apa, rekod baru blog saya lah ni kiranya.. hehe.. ramai sangat orang tengah tengok blog saya time tu... (2:44petang... tak menahan, siap tengok jam... muahhaha).. yela u all, selama ni, paling ramai pun belas2 je... bukannya ramai sangat pun.. paling tinggi masa 4 5 hari baru ni kot.. time tu pun 21 orang je.. tapi yang ni, 47.... thanks sangat2 pada yang sudi singgah tu yer... (",)


Kalau sebelum ni, saya pernah bagitahu u all yang UV harian saya adalah 300++.. tapi tiba2 naik hampir 600.. tu pun gara2 entry BUNTING PELAMIN... Tapi hari ni, sangat2 cepat bergerak dari biasa...u all tengoklah tu, sampai pukul 2 petang tadi, UV saya dah 528..Itu baru pukul 2 petang, belum pukul 12 tengah malam lagi... Blog saya yang sekadar suam2 kuku ni tiba2 dapat jadi macam ni... rasa nak terjojol bijik mata... kikii

Saya tak pasti apa yang berlaku sekarang ni penangan blog saya masuk rancangan Apa Kata Wanita Zamzarina TV1 or entry bunting pelamin or kedua2nya sekali... Sebab keyword untuk bunting pelamin, memang hangat dekat blog saya sekarang ni... hari ni saja, setakat entry ni ditulis.. keyword tu dah masuk blog saya hampir 300...

P/s : Ini hanyalah sekadar rekod peribadi blog saya.. maybe sikit bagi orang lain.. tapi bagi saya.. Alhamdulillah... (",)




{ 51 comments.. read them below or add one }

Alin Marlini Alin Marlini May 22, 2012
rezeki jgn ditolak :)
Lynn Lynn May 22, 2012
Hmm baguslah tu...tahniah tau..mesti seronok kan..hehehe..tumpang bahagia boleh..?
syawalsimpsons syawalsimpsons May 22, 2012
PADA SUE INA MMG HEBAT...TERBAIK LA...ALHAMDULILLAH...
anisalya anisalya May 22, 2012
blog yang dikenali ramai. hehehe... autograf ye ina.
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI May 22, 2012
yui punya lagggiiii sikit..hihi..
Kakzakie Kakzakie May 22, 2012
Ini kerana dah masuk RTM weekend lepas so berpusu-pusu nak tahu..
Ummu Muhammad Ummu Muhammad May 22, 2012
tau tak kite tak faham kalau blogger sebut pasal nih..intan cerite pun masih ta faham hihiihi..tapi apepun tahniah tau! nanti ade rezei alisha lagi ;)
fieda fieda May 22, 2012
ina...kak fieda rasa uv ina ni boleh cecah seribu ni nak sampai ke mlm karang..confirm la..mmg terbaik la..wahh..kak fieda tumpang gembira..terdiam..terpaku gak tgk online users sebanyak tu...wow...penangan kedua duanya sekali kot...bunting pelamin tetap hot kan..tgk la kat catatan popular tu..tiba2 jer bunting pelamin duk carta teratas...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse May 22, 2012
wah..wah.. mmg betul2 hot number! tahniah ina.. sy tumpang hepi~ hihi :p
Azi Azi May 22, 2012
wah tahniah intan...
Myra Jay Myra Jay May 22, 2012
Boleh jadi jugak ina pasal masuk TB ritu, wahhh bestnyer lepas ni UV makin meletop la ;)
Ummi Iman Ummi Iman May 22, 2012
Wah2 mmg hot.. Kira hot mama dah ni ;) keep it up!
Zie Zie May 22, 2012
WAH MAKIN MELETOP LAHIBU ALISYA NI.... TAHNIAH...
Tihara Tihara May 22, 2012
eh banyak tu ina..blog akak secoek jer..kih3..keep it up ina :)
shida'R shida'R May 22, 2012
tahniah kak intan keep it up! >.<
Prettywrite Prettywrite May 22, 2012
alamak..tumpang happy tengok ramai online readers masuk..:)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 22, 2012
eca turut kena tempias weiii!..
setakat jam5 ptg ne...visitor 942...UV je dah 727,belum malam nanti....pdhal entry 1 je hari ne,gunakan keyword bulan rejab.....dan publish entry pukul 6 pagi....
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ May 22, 2012
Salam Ina..Tahniah...bestkan klu ramai yg brkunjung ke blog kita.makin semangat nk menulis...
LYAfrina LYAfrina May 22, 2012
wah..hebat.. mybe gak penangan rancangan tu kan...
Puan Kutu Puan Kutu May 22, 2012
wah ramainya..terbaik punya kata aiman.haha...
zareliqa afiqa zareliqa afiqa May 22, 2012
Yeayy! caya lar kak ^_^
Mesti sebab masuk tv ritu~ pemes! boleh dapat BE lagi niey..hehe
Norzie hany Norzie hany May 22, 2012
Ramainya...rezeki tu.Tahniah Ina.
kinchnaf kinchnaf May 22, 2012
waa..bestnye.. alhamdulillah la cmtu kan ^^
ummiarissa ummiarissa May 22, 2012
tahniahlah...ni beri inspirasi kat orang lain jugak..akak akan sentiasa support dari belakang..he he he
azie azian azie azian May 22, 2012
wah dh x suam2 kuku lg nie..
jdi panas2 kuku nie..hehe
azie azian azie azian May 22, 2012
wah dh x suam2 kuku lg nie..
jdi panas2 kuku nie..hehe
Sally Yatiey Sally Yatiey May 22, 2012
Wah, tinggi UV tu. hehe :D Tahniahhh..
ayut ayut May 22, 2012
mummy alisha dah makin popular :) hot gitu.hihihi...singgah lagi ye kak :) mgkin time akak tgh tgk pkul 2 tu sy pon tgh online kot.hahahhaha
Hilmirda Daud Hilmirda Daud May 22, 2012
Bestnya... semoga bertambah lagi selepas ni.
shahdiana shahdiana May 22, 2012
tahniah...itulah rezeki namanya kan...tuah ayam nampak kat kaki..tuah manusia sebab masuk tv @ entry yang sangat hot.....:D
Farah Shamsudin Farah Shamsudin May 22, 2012
bukan senang tau nak dapat angka tuu..:) tahniah tau.
Yumida Yumida May 22, 2012
wah..ramai peminat akak..tahniah...tp sume entry akak mmg sgt2 menarik
azizah :) azizah :) May 22, 2012
banyak tu sis..untung lah.. tahniah sis.. leh apply innity ni..hehe
CtAyue CtAyue May 22, 2012
wah..tahniah.. memang hot lah. :)
delarocha delarocha May 22, 2012
blogger fofular..ramai yg terjahh
Gen2Merah Gen2Merah May 22, 2012
alhamdulillah, tahniah mami
aimi aimi May 23, 2012
makin femes mamy alisha =) jgn lupe sy kak =)

kak adiah aimi xsmpi lagi lh =(
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin May 23, 2012
wah akak.tahniah ye.hebat betul blog akak.sampai mendadak naiknya tu.hehe

p/s:ayat yg xtahan nak dgr.
"terjojol bijik mata." ^_^
tiefazatie tiefazatie May 23, 2012
hbt la sis..tahniah!
misshannajr misshannajr May 23, 2012
syukur la..rezeki Allah bagi kan :)
mimie.. mimie.. May 23, 2012
terrbaikk....best sangatt taw ^_^
cer bagi mimi sikit UV tu bhaha
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa May 23, 2012
alhamdulillah,tahniah...keep it up :)
Masya Masya May 23, 2012
wahhhh.. hebatnya....
dapat ilmu.. dapat kawan baru mungkin jugak sbb blog ina dah masuk tv tu...
MamaEma MamaEma May 23, 2012
Alhamdulillah..ramai yg akan singgah di sini
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat May 23, 2012
Tahniah Intan...Rezeki tue...
iizza iizza May 23, 2012
bestnya ramai yg dtg menyinggah..^_^
9n0L4 9n0L4 May 25, 2012
ni bknnye sikit². mmg mantop. kelasssss. ;)