Pemenang Mini Giveaway #2 - Ole2 dari Pulau Pangkor

STICKY MODE

Alhamdulillah.. mampu jugak saya keluarkan entry pemenang  untuk Mini Giveaway #2 pada hari ni.. So, saya taknak lengah2kan masa.. terus nak umum pemenang je lah... Ohya, ada 15 orang pemenang yer.. 

31. http://my-adam.blogspot.com/ 
73. http://put3na79.blogspot.com
21. http://diariummi.blogspot.com 
11. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/ 
85. http://misszuera1715.blogspot.com/
77. http://aimiadilahkamarruddin.blogspot.com 
41. http://miaduniaku.blogspot.com/ 
63. http://angahsyg.blogspot.com/
59. http://idazaidi.blogspot.com
3.   http://nanakimie.blogspot.com/
33. http://zitaomar.blogspot.com
56. http://masrinasidek.blogspot.com/
46. http://sweetlizafaliza.blogspot.com/
24. http://thelegendofmerepek.blogspot.com
49. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com

Saya bagi tempoh pada pemenang selama 3 hari sehingga 09/05/2012 pukul 12 tengah malam untuk bagi detail.. Jika tak muncul jugak, 10/05/2012, alisha akan cabut undi lagi sekali yer... Ohya, walaupun alamat u all dah ada dengan saya, u all tetap kena 'serah diri' untuk confirmation alamat u all.. sekurang2nya saya tahu u all alert.. Lagipun, saya dah inform awai2 tarikh umum pemenang kan... (",)


Inilah hadiah untuk u all.. semuanya ada 15... saya akan bagi secara random je dekat pemenang.. tapi kalau u all nak pilih, boleh je.. siapa cepat dia dapat..hihii

Alamat boleh bagi kat komen box je.. Saya takkan publish (",)

P/s : Mini Giveaway #3 akhir bulan ni, jangan lupa join tau... Mana tau ada rezeki u all.. (",)

{ 39 comments.. read them below or add one }

Aju Mohit Aju Mohit May 07, 2012
Tahniah kpd semua pemenang yeah!!!
mummy_ayu mummy_ayu May 07, 2012
congrats kpd semua yg menang!!!
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara May 07, 2012
Tahniah pada yang berjaya!! :D
.:fyzz:. .:fyzz:. May 07, 2012
alaaa.tak lucky..takpa2 next time cuba lagi..:)
comey2 nya key chain tuh..
PinkUmmi PinkUmmi May 07, 2012
Tahniah kepada pemenang!!!
jemarisuri jemarisuri May 07, 2012
congrats buat pemenang...
izan mama mia izan mama mia May 07, 2012
Assalamualaikum...tak sangka sangkut juga yer..terima kasih ina n asya..ini kalau mia tahu sukalah dia nie...tak ksahlah ina nk bagi apa pun tapi Mia suka ikan yang warna biru tu..er nak ht detail kat cini ker?
Nazayiena Nazayiena May 07, 2012
Tahniah pd pemenang...
syawalsimpsons syawalsimpsons May 07, 2012
ala tak kena/...kikiki..tahniah yang menang
Myra Jay Myra Jay May 07, 2012
Tahniah pada semua pemenang yang berjaya ;)
nur anis nur anis May 07, 2012
tahniah sape yang menang...tak de rezeki saya..hehe...
ummi anum ummi anum May 07, 2012
bila masa pulak buat GA ni?ala..terlepas..hehehe..
Norzie hany Norzie hany May 07, 2012
Tahniah kpd semua pemenang.
ummi_norseha ummi_norseha May 07, 2012
la terlepas pndang sy,bl bt ga ke2...ruginye..nk hadiahhh..:(
syiela syiela May 07, 2012
wah santekk.. tahniah pada mereka yg berjaya
ieda ieda May 07, 2012
tahniah pada pemenang ! .,.. ;)
SumeSakan SumeSakan May 07, 2012
Tahniah kepada pemenang...kepada yg x berjaya cam sy sila cuba ag...hehehehehe
Dylla Abas Dylla Abas May 07, 2012
pernah join GA sblm ni...tapi sbb x pernah menang...rasa malas lak nak join...anyway congrats kpd semua yg menang :)
Pink Lavender Pink Lavender May 07, 2012
tahniah yg menang..

xde rezekilaa kat sini...hihih
Ummu Muhammad Ummu Muhammad May 07, 2012
yg tak menang boleh pilih? hahahah
Miss uCu Miss uCu May 07, 2012
miss tersenarai sbg pemenang ye? Yea...thanks sist..comel2..erm...nak ikan colour hijau bole?:)
Utk yg lain..cuba lagi,mana tau nanti rezeki u alls pulak:)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 07, 2012
alamak...apasal xmenang ne.hahaha :D
Si Matatajam Si Matatajam May 07, 2012
Bestnya sapa yg menang. Cute miut hadiah tu..
Yumida Yumida May 07, 2012
tahniah pd pemenang..cantik2 adiah tu
anisalya anisalya May 07, 2012
tahniah pada yg menang.
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse May 07, 2012
huhu..dah agak x menang. mmg x bape nk unlucky..hik3.. :p

Tahniah pd pemenang2.. geramnyer FM yg kiut2 tu.
Papa Mifz Papa Mifz May 07, 2012
tahniah pado semuo pemenang....
fiqah hamed fiqah hamed May 07, 2012
wah..tahniah kepada yang menang yer.. =)
eita eita May 07, 2012
yeahhh...nama kita ada lah...
eita eita May 07, 2012
lupa plok bagi alamat tadi...
tak kisah apa pun...

eita omar
lot 1491, jalan balai besar,
batu 50, jalan paka,
23000 dungun,
terengganu..
teratak hati teratak hati May 07, 2012
ala tak menang pun..tahniah pada yg menang..cantik2 keychen..
Izan Ishak Izan Ishak May 07, 2012
baru sempat tgk result mini GA ni. alhamdulillah.. sangkut juga nama k.izan kali ni... jap bagi detail kat sini ye..
anitadiana anitadiana May 08, 2012
tahniah kat semua..comel-comel...
fieda fieda May 08, 2012
tahniah pada semua..huhu..tak sangkut la plk nama...dh la ctk2 fm tu..
Ummi Iman Ummi Iman May 08, 2012
Tahniah pemenang.. Takde rezeki ;)
Joanna Yunus Joanna Yunus May 08, 2012
oh tahniah pada diri sendiri seronoknya.....