Ibu2 yang suka barang FREE meh baca nih!! (^_^)


Ada sapa2 berkenan tak tengok bunny dekat atas tu??.. Comel kan.. hihii... Actually saya dapat pink bunny ni sebab saya PREGNANT.. muahahha.. Ohya, DUMEX yang bagi dekat saya yer.. (",)

Actually, saya dah bookmark pasal ni dari tahun lepas lagi.. Saya berkenan sangat bunny ni tapi time tu belum merancang nak pregnant lagi.. So, bila dah pregnant ni.. haruslah saya mintakkan.. kihkihkih... Ohya, DUMEX hanya bagi untuk ahli DUMEX MAMA CLUB je tau... Saya memang dah lama jadi ahli dia.. suka baca pasal parenting.. (",)

So, jika u all pun nak... pergilah daftar TAPI hanya jika u all pregnant je dapat tau... Kalau belum pregnant, bookmark dulu... lepas tu baru mintak.. macam saya buat sebelum ni.. hihihiiiii... Ohya KLIK SINI yer kalau tak pun KLIK SINI.. Dekat situ, u all boleh dapatkan maklumat pasal ni... (",).. Tak sampai 2 minggu saya emel dekat dumex, terus dapat pink bunny ni... Service sungguh bagus!! I like it (^_^)

P/s : Boleh bagitahu saya u all minum susu JENAMA APA & PERISA APA ketika mengandung tak??... saya kalau boleh nak try susu yang bukan perasa original.. tekak tak lalu nak telan yang original.. kalau dapat perasa vanilla.. bagus jugak..kikikikii..


{ 35 comments.. read them below or add one }

Mama Ema Mama Ema March 26, 2012
akak tak minum apa..just makan ubat jer..huhuuh
SumeSakan SumeSakan March 26, 2012
OHHH ada eh macam nih..kena join jd ahli dulu la ek....ok t terjah...bleh bg hadiah kat kakak sebelum adik leh main..hehehehehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 26, 2012
comel pula bunny ne.hahaha :D
Cik Rose Cute Cik Rose Cute March 26, 2012
Dumex anak cik rose tak suka...budak2 nie minum susu dutch lady...Cik rose time pregnant memang minum susu hihihi
*azni* *azni* March 26, 2012
alamak!kena tunggu pregnant dulu la nampak gayanye..ngee..
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC March 26, 2012
wow... menarik gak nie.. :-)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 26, 2012
nak gak sis!!

p/s: bulan depan?? chemor?? samala..ntah2 org yg sama pa..
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ March 26, 2012
sy bukan ibu..tp nk jugak..haha
Masya Masya March 26, 2012
wahhh dapat bunny.. dumex mmg murah hatikan.. baru8 dapat mangkuk beli susu..

dulu masa mengandung kt minum susu anmum perisa coklat sbb dumex xde keluarkan susu untuk ibu mengandung hihihihi....
shahirah hairudin shahirah hairudin March 26, 2012
waaaahhh,, comel ye bunny tu, nk boleh? #peminatbunny
Cho Zila Cho Zila March 26, 2012
akak dulu2 anmumjerler...
akakni memang suka susu tak kiraler ngandungker idak.. asli atau honey...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 26, 2012
haa.dewan apa?? dwn tman tun sambanthan ke?? itu la dwn umah yui..

tp lau dewan skolah len ke,majlis perbndran ke,xtaula plak.. situ pon ada =)
fiza fiza March 26, 2012
Ina, klo tak suka yg original...cuba try anmum perasa coklat. Friso perasa vanilla pon sedap gak ☺☺
mimie.. mimie.. March 26, 2012
alaa qalesya minum dugroo... T_T

comel laaaa bear tuu...pink gitew~~
Puan Kutu Puan Kutu March 26, 2012
dulu time preggy dekat aiman minum anmum..lor utk org pregnant jer ker?baru je excited nak benda free.pergi kedai beli bunny guna duit sendiri la jawabnya.hahaha..
anisalya anisalya March 26, 2012
akak pun tak minum apa2. eh, minum anmum materna masa 1st pregnant. perisa coklat.lepas tu tak minum apa2 lagi dah kecuali masa Azfar minum jus delima.
Wanieys Hashim Wanieys Hashim March 26, 2012
wanieys minum anmum materna perisa original time preggy.perisa coklat pn ada k.ina try perisa coklat klu xlalu perisa ori...lgpun wanieys mmg dh biasa mnum susu dr sebelum kawen smpai skrg ni jd ok jer la heheeee
cIk JanNah cIk JanNah March 26, 2012
jannah belom kawen, belom ada anak. kene bookmark jer la dulu. hihi
Yumida Yumida March 26, 2012
congrats kak..mmg rezeki la..alisha bakal dpt adik baru la
Izan Ishak Izan Ishak March 26, 2012
comelnya ina! nak request jugaklah...

k.izan minum anmum materna... coklat. tapi skrg ni stop kejap. hmmm... tunggu keadaan okay sikit kot. dok muntah2 lagi 2-3 arini...
Mama Adam Mama Adam March 26, 2012
Dulu saya minum anmum ngan fresh milk time ngandung.
Skrg ni, minum fresh milk ngan fernleaf. Fernleaf xde bau hanyir... Sedap.
eita eita March 26, 2012
pregnant anak cacing leh tak mintak bunny ni...

comel lah...
LYAfrina LYAfrina March 26, 2012
wah..info menarik ni
Mr.Clive Mr.Clive March 26, 2012
wahhh tomel nyerr bunny tuu!heee~
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 26, 2012
hehe.baru nak mintak tadi,upenye untung yg pregnant sje.eheee
Bui Junaidi Bui Junaidi March 26, 2012
MMG COMEL LAH BUNNY TU..X LAYAK NAK MINTAK LAH NI SBB X PREGNANT..HUHUHU

KAK BUI DULU MASA PREGNANT MINUM SUSU ENFAMAMA PERISA COKLAT..SEDAPPPP
jemarisuri jemarisuri March 26, 2012
dulu sy suka minum susu nespray je...hehe

***dh tak preggy dh tak dpt la bunny free tu...hehe
Ummi Iman Ummi Iman March 26, 2012
murah hati sungguh Dumex.. comel pink bunny tu.. campur jelah susu tu dgn apa2, mcm milo ke, horlick dan sbgnya atau blend dgn buah2an.. erm.. pasti menyelerakan.
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ March 26, 2012
salam Ina..comelnya.Mesti Alisya yg puas mengomolnya..hihihi
msredcheesecake msredcheesecake March 26, 2012
Alaaa... Da terlepas dah... Msred dah setel pegnen....
Azi Azi March 27, 2012
sy minum susu anmum perisa coklat masa anak first, second sy minum anmum perisa vanilla kemudian tukar minum susu dutch lady low fat sebab kencing manis (comment lari tajuk je macam). pakar pemakanan kata maybe susu anmum tu manis punca kencing manis. tp bukan sy bukan minum ikut schedule banyak skip skip. hi...
nanakimie nanakimie March 27, 2012
hehe...comelje gigi bunny tu:)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 28, 2012
k.eija mmg dr thn lepas gak dh jadi ahli dumex mama club ni sbb thn lepas k.eija preggy mmg try minum susu mamil mama..x perasan pulak ttg bunny ni..

adeii dh x pragnant thn ni..rugi la x dpt redeem bunny yg comel ni..huhu

k.eija masa preggykan anak pertama minum anmum, anak kedua try minum mamil mama. tp dua2 susu pun k.eija minum sekerat jalan sbb k.eija pun jenis yg x suka minum susu..paksa rela jerk kalau kena minum susu ni..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda April 05, 2012
wah...dpt bunny comel eh..

dlu time pregnant, sy minum susu Anmum je.. perisa biase or coklat..hehe.. kalo sehari lupe nk minum, rs cam lemah je bdan, haha.. XP