Yap.. saya memang Jakun..!!

Ni cerita lama tau.. masa saya balik rumah my parent hari tu, kami ada pergi AEON Ipoh tau... Tempat ni baru bukak & besau yang amat hokayyy... pendek kata, tak habis pusinglah jawabnya kalau dah pergi pun malam..... (",) saya pergi sana just beli asam je.. muahhahah... 

Tapi kan u all, bilik persalinan untuk baby sangat2 buat saya teruja hokay!!... Sampai saya rasa jakun yang amat wehhh... tak pernah jumpa secantik tu...


Dengan muka tak malunya, saya siap ambik gambo lagi... ahhahhaha.. time ni pulak, alisha takda dengan saya, tu yang buat saya rasa lagi argghhhh kenapa cantik sangat ni...!!! Anak sape yang saya harus tukarkan pampers ni... muahhahahha....

Sampai terdetik dekat hati nak pergi ambik alisha dekat my mum, & nak baringkan alisha dekat 'tilam' tu + tukarkan pampers dia... hahhahhahah... *Gelakkan saya... sebab saya over jakun... muahahhaha


Siap ada tempat boleh breastfeeding lagi.. alahaiii... grrrrr geramnya saya dengan bilik ni...


Tengoklah perhiasan dinding dia tu pun, bukan main lagi tertarik menarik... dengan gambo binatang dekat atas & dot dot kat dinding.. alahaiiii... rasa macam nak 'curik' bilik ni, lepas tu gantikankan dengan bilik rumah saya yang tak semegah tu..... muahhahhahhahah

P/s : Paip air pun automatik dekat tandas dia.. hulur je tangan terus air keluar... siap boleh main2 lagi...betapa darat hulu nye lah saya ni wehhh!!!


{ 50 comments.. read them below or add one }

:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: May 28, 2012
giler cantik!!!jakun jugak nih!!sumpahhhh cantikkkkk...
Ummu Muhammad Ummu Muhammad May 28, 2012
buan intan jelah..kite pun suke tgk!!!
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI May 28, 2012
dah byk kali masuk tp xmsuk bilik air or pape..hrus masuk jumaat ni..haha.
Myra Jay Myra Jay May 28, 2012
Kalau myra teruja + jakun jugak :)
syiela syiela May 28, 2012
sama la kita nampaknya.. akak kalau jumpa pun rsanya dah terlebih jakun jugak ni... kalau bawa Dable H masuk sni mesti nak berlama2 skit hehehehe
sueshe sueshe May 28, 2012
hihi..mmg tmpt 2 menarik kebabommm.. sy klu menyusukan aina kat sini mmg perlukan kesabaran yang tinggi sbb aina xnak menyusu pnye..rela dia xnak nyusu dari ralit tgk bilik 2 yg cantik hamat.. tau la bilik kat umah 2 tak santekkkk!!sentap ati mak nak tau !!hihi
Siti Asiah Siti Asiah May 28, 2012
Mesti dok lame2 dalam tu kan...nyaman jer nampak...:)
Tihara Tihara May 28, 2012
mmg cantik, bersih jer kan :)
Wanieys Wanieys May 28, 2012
wah cantiknyer bilik dia....selesa jer kan lau nk tukar pampers ngan nak bf hehehe
Mrs Lurve Mrs Lurve May 28, 2012
ehh..memg cantikla..mcm xpercaya jer tmpt nie dkt AEON..kalo g AEON sini pun xnah masuk tmpt baby huhuhuh
nur anis nur anis May 28, 2012
cantik la..kemas je..:)
syawalsimpsons syawalsimpsons May 28, 2012
mmg cantik...tak..sue tak kasi pon shawl..kikiki...sue kasi benda lain...tapi tak pos lagi..kikikiki
mrs mell mrs mell May 28, 2012
cantikknya... comel je deco die.. hehe
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha May 28, 2012
omg this is so so exciting. this is what so called simply beautiful decor. :)
Jaa Jaa May 28, 2012
wow, memang menarik... k.ja pernah pergi kt alamanda..tp biasa2 ja bilik dia..xdela cantik camni...tp mmg 1 keperluan la k.ja rasa...sepatutnya semua shopping komplex kena ada bilik camni.. baru best nk bershopping...haha
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P May 28, 2012
memang cantik kak ! Saya pun terjakun ni !! tetiba dapat ilham nak wat bilik baby camni..cewah baby nye pun lom ada lagi.. hehee ..
eja samad eja samad May 28, 2012
memang sangat2 cantik...sangat terpegun.. ^_^
zachflazz zachflazz May 28, 2012
foto yang kedua dan ketiga, sangat menginspirasi. cakep sekali.
ummiarissa ummiarissa May 28, 2012
memang cantik!tak kisah orang nak panggil awak jakun ke.akak pun naik jakun gak tengok...kalau akak mampu buat bilik camtu,dah lama buat...
misshannajr misshannajr May 28, 2012
memang cantik la :)
bgs sbb support org nak BF
anisalya anisalya May 28, 2012
itu perkara biasa. tambahan pulak jenis yang jarang sgt guna bilik2 mcm ni. akak pun sama ye. walaupun ada bilik utk breasfeeding tp malas nak ke sana. huhuhu...
Yumida Yumida May 28, 2012
mmg awesome giler la tmpt ni kak...means sy pun jakun sm..hehe
azizah :) azizah :) May 28, 2012
wow hebat! tak pernah jumpa lagi tempat ni sis... cantik! kan bagus buat camni.. salah 1 cara mengalakkan ibu2 bf..
LYAfrina LYAfrina May 28, 2012
selama ni..lya pon biasa msuk bilik psalinan/myusu kanak2.. tp siyess..lya pon terkagum tgk ni.. xpnh jumpa y scantik ni..biasa kat mall..y biasa2 jer... lg2 ..siap sediakn waterheater tu.. mmg bgus la!
aimi aimi May 28, 2012
chantek2.... aimi pna jumpe gak dulu.. mule2 jakun gak.. siap ade tmpt tdo babay ag.... =)
nanakimie nanakimie May 28, 2012
wah,cantik2,coway lagi tu...heee
CtAyue CtAyue May 28, 2012
mmg cantik.tk pernah jupe lagi bilik utk tukar pampers dan susukan baby secantik dan selesa cmni..
Pupel Liyana Pupel Liyana May 28, 2012
oh my.. rasa nak tinggal terus kat sini hehe. tapi kita takde baby lagi :(
ain vanilla ain vanilla May 28, 2012
chantiknya dinding dia tuh ^^
eita eita May 28, 2012
cantik...ita yang tengok ni pun dah terasa jakunnyer
shahdiana shahdiana May 28, 2012
tempat baru..peruntukan banyak..& minda pun dah semakin terbuka...for sure dapat tempat cantik ,acam ni...
teratak hati teratak hati May 28, 2012
Cantik nya..jakun jgk..tk pnah jmpe..
Si Matatajam Si Matatajam May 28, 2012
mmg cantik la IB. bknhangpa ja jakun M pun tumpang jakun gak. ya la mana penah jumpa tmpt salin pampers camni.. arrrr lagi satu M nak tanya IB minat tak nak join GSF. M ada cadangkan nama IB tapi tak tau la camna lagi..berminat tak?
shida'R shida'R May 29, 2012
amboihh lawanya sis..kalah kat bukit merahh..tau tempat dia heeeehe..
Azi Azi May 29, 2012
mmg cantik pn intan, azi tgh pun terpesona...
adyna adyna May 29, 2012
baru sampai ipoh..esok nak g serbu sana.. :)
Ummi Iman Ummi Iman May 29, 2012
Ingatkan apa yg ina jakun ;) memang cantik tak sama macam di Klang. Kat sini takde wallpaper.. Apa lagi idea dah dapat bolehlah dekor bilik alisha pula ;)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 29, 2012
erk,,biar betul bilik camne pun ada?.xcharge ke kak?..klu kat 1Borneo,ada bilik tuk baby..rm1 masuk.tpi eca xpena masuk pun..kaklong je ceta...
ZSqueenbee ZSqueenbee May 29, 2012
cantikkn sis..skrg g mne² jusco pun msti ade bilik baby cantik..sbb tu selesa je skrg ni..setiap mall d peruntukkn utk blk baby..best!!
PinkUmmi PinkUmmi May 29, 2012
PU pun geram tgk bilik nih..Nak curi idea la hias bilik untuk Aina Auni..
SumeSakan SumeSakan May 29, 2012
cantinya...nak salin anak c jd gini...kompom saya pun jakun...huhuhuh
9n0L4 9n0L4 May 29, 2012
haha. gile lawo ni. kalau saye, pun mmg snap gmbor. ;)
fieda fieda May 29, 2012
kak fieda jumpe bilik lawo gini masa gi AEON jugak..olo..mmg jakun jugok..mmg comey betul kan..
deno deno May 29, 2012
memang cantik!!! sekarang dah mmoden semua kemudahan disediakan :)
Izan Ishak Izan Ishak May 30, 2012
ramai rasanya ibu 2yg teruja bila tgk bilik yg best camni. rasa2nya kalau buat kat umah satu bilik camni... mesti takmo keluar2 dah kan.
Masya Masya May 30, 2012
cantiknya.. fleksibelkan... so sekarang takde masalah nak bawak anak berjalan².. apetah lagi nak menyusukan badan...