Alisha yang tak pernah lepaskan peluang..

Baru2 ni, saya bagi alisha sebakul mainan dia.. bukan apa, rasa macam dah lama sangat dia tak main mainan dalam bakul.. Anak saya ni pun apa lagi... dah ibu bagi, mestilah dia takkan lepaskan peluang yang baik punya tu kan... (",)


Satu persatu mainan dia bawak keluar... pendek kata bersepahlah rumah malam tu... hihii


Tengok tu, siap menonggeng nak ambik barang lain lagi... hehhehe.. last2 dengan bakul2 tu dia tonggeng... habis semua barang dia bawak keluar... hehhe betoi2 ambik kesempatan ni... hihii... Yang u all nampak ni, baru mainan yang muat sumbat dalam bakul.. yang tak muat.. ada lagi dalam bilik tu...adehhh.. sayalah yang suka beli barang mainan... tu yang saya duk cari kot2 ada budak2 nak datang main dengan alisha dekat rumah ni... tapi budak2 sebaya alisha takda pulak kat sini... kui kui kui


P/s : Jemput join Mini Giveaway #3..

{ 42 comments.. read them below or add one }

mimie.. mimie.. May 23, 2012
ehehe..alisha sangat comel taw buat macamtu..menyelongkar cari mainan ^_^
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit May 23, 2012
Selagi mama masih mampu kemas buatlah apa yg alisha suka sayang.. auntie suka je tengok:)
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa May 23, 2012
wahhh sekali bagi peluang memang abis semua dikerjakan hehehe
Unknown Unknown May 23, 2012
Peluang keemasan siapa tak nak... hehehe
Mimie Mimie May 23, 2012
sama la mcm dgn aina dan auni....
esmiera esmiera May 23, 2012
macam adam gak.. habis dia selongkar mainan dia hari hari tau huhuhuhu
syawalsimpsons syawalsimpsons May 23, 2012
seronok alisha erk dapat peluang..sama la syawal...kemas sini....sepah situ...kemas situ....sepah sini...kikikikki
Shida Radzuan Shida Radzuan May 23, 2012
hehe..aduihh sis..penat nk mngemas hehe..sya ank buah 3org bt sepah skit saya dah btempikkk...hehhee sis cool lg =)
Unknown Unknown May 23, 2012
tu dia...baik nye adek alisha ye.....


btl dh alamat 2... xpe2 nt aimi try tgk balik kt pjbt =)
SumeSakan SumeSakan May 23, 2012
suka tengok alisha...enjoy dengan mainan2 dia...klu sara punggah pegang x sampai seminit dah tinggal..klu bola ke, kereta mainan ke..jenis2 gituh memang ralit dia layan...sabor je lah...
syiela syiela May 23, 2012
peluang depan mata haruslah ngap ye alisha...

kat rumah ni en.hubby dah buang kesemuanya sebab malas nak kemas hehehe
sal ya sal ya May 23, 2012
mmg kesian kalau anak2 takde kawan ni. kak long smp skg ni dia ingt anak jiran yg ketuk kepala dia dgn hanger. dia panggil 'kakak jahat'. huhuhu... itu br dua minggu kat jhr. kalau dah pindah mcm mana la agaknya.
adianiez AIDA adianiez AIDA May 23, 2012
hahaha... pening kepala tgk sepah ni. aida da pun melarang pembelian mainan sejak awal 2011 kot. time tu anak-anak dara dua org tu pun da besar. just bleh beli buku mewarna, buku nota kecik-kecik utk diorang tulis-tulis, magazine or anak patung. no more mainan yg byk yg kena isi dlm bakul lagi!!!!!!!!!
Mommy_ima Mommy_ima May 23, 2012
huhu..mmg penuh mainan nmpaknya (penyembur air kaler ijau tu pun jd mainan die jugak? my kids pun segala mangkuk sudu kat dapur jadikan mainan hak die.. :p)
nur anis nur anis May 23, 2012
wah..banyaknya mainan dia...akak tinggal kemas je la ye..hihi
Unknown Unknown May 23, 2012
alisha nak jugak main mainan..
dania ada satu box jer.. bila ajak keluar beli mainan, die wat tak tau jer.. hihihi..
Puan Kutu Puan Kutu May 23, 2012
bab menyemak mmg hobi kanak2..kesian alisha,takkan takde langsung yg sebaya?
shahdiana shahdiana May 23, 2012
amboi kemain sakan lagi dia memunggah ye...
Amy Hilmirda Daud Amy Hilmirda Daud May 23, 2012
Mainan anak2 Amy pulak sampai kena letak atas almari sbb dah tak larat ak mengemas.
Unknown Unknown May 23, 2012
selamat...zaman akak dah lepas
Cikrosecute Cikrosecute May 23, 2012
hahaha...memang alisha buat kerja betul...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief May 23, 2012
sebiji mcm qalief kalau dibagi seraga habis tunggang langgang mainan tu hehehe
Cigu JAERA Cigu JAERA May 23, 2012
haiyaaa... bersepah permainan... nanti alisha dah besar remaja boleh lah belajar mengemas plak kan.. ehehe
CtAyue CtAyue May 23, 2012
wah banyak betul mainan alisha.. penatlah ibu dia nak mengemas nanti tu. kalau saya pulak, mmg suruh anak sy main dalam bilik je kalau banyak2.sbb sy jugak kena simpan nt.
Falsya Falsya May 23, 2012
peluang main ibu dh bg mesti la alisha seronok kan alisha..;D
emarieys emarieys May 23, 2012
pastu alisha kemas balik tak?
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin May 23, 2012
kiki.Alisha ni mmg ske punggah barang ye.sje wt mummy dy rajin mengemas tuu..
izz iizza izz iizza May 23, 2012
teringat anak-anak sy kecil2 dulu..camni la juga..^_^
Masya Masya May 23, 2012
tuuu dia.. habis rumah penuh mainan...
Myra Jay Myra Jay May 23, 2012
Takpe lepas ni Alisha ada adik, boleh main sama2 :)
duniaanita74.blogspot.com duniaanita74.blogspot.com May 23, 2012
salah lah dengan aqil dan arisya..tukang sepah..tapi abg aqil tukang kemaskan..mama ckp kalu tak kemas mama buang semua...
aziazib aziazib May 23, 2012
samalah mcm anak2 sy.. klu kuarkan mainan dari dlm bilik tu huru hara jadinya ruang tamu...btw itik kuning tu ada kat umah sy....hi3
ain'syaa ain'syaa May 23, 2012
jenuh la ibu dia nak kemas . hehehehe
.:fyzz:. .:fyzz:. May 23, 2012
depa tera tuh la .kalau dpt menan tak sepahkan saja..tuh fyzz suka wat bilik khas utk anak2 bermain tuh..hmpa nk sepah pun sepah la ..hehe
fieda fieda May 23, 2012
amboi..tak lepas peluang ye alisha..ibu memberi alisha terima jer la ye..syok kan buat sepah...boleh la kakak maira join sekali ni..suka maira tgk gambar alisha selongkar mainan...
sekadar satu coretan sekadar satu coretan May 23, 2012
lepas tuu siapa yee..ibu ke alisha yg kemaskan semuanya tuu..
Dylla Abas Dylla Abas May 23, 2012
hehehe...memang betul2 ambil kesempatan si kecik ni ye..amboi, tak lepaskan peluang keemasan (",)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 24, 2012
cari harta karun...dia cari cermin ajaib tu...hahahaha
eita eita May 24, 2012
ni main ke buat sepah ni...
zachflazz zachflazz May 24, 2012
allow alisha...banyak punya mainan ke.. minta satu dong mainannya... sebakul tidak membuat bosan tentunya. selamat bermain, seronokkan indahnya dunia kanak-kanak.
Unknown Unknown May 24, 2012
hehe,nanti2 ada jiran baru tu,dapat alisha main dgn kawan2 kan:)
9n0L4 9n0L4 May 25, 2012
byknyeeee mainan die. rajin ibu membelinye. hee.