Kekurangan MOOD..

Entah kenapa sejak dari semalam saya rasa malas sangat nak mengadap blog... Komputer bukak je.. blog bukak je tapi nak melayan tu yang malas.. Mood tu tiba2 je melayang..hihii

Tapi tu la, dalam takda mood saya pun semalam, entry tetap jugak ada..kikikiii... bukan apa, memang dah ada cerita dekat draft saya tu, cuma nak kene buat huraian + publish je.. tu yang entry tu ada je.... heheheeee

Macam arini, saya sengaja publish lambat.. sebab lebih seronok melayan mata ni tido... muahahahaa... dahla hujan, sambil2 menyusu alisha... saya pun tertido lagi sekali... adehhh... Nanti baru saya jenguk u all yer... Ada lagi jejak yang saya belum balas dari semalam ni... adehhhh.. Puasa + menyusu + mengandung... inilah jadinya.... penat...




Kekurangan MOOD..

{ 29 comments.. read them below or add one }

fieda fieda May 24, 2012
ooooo..gitu citenya....hihihi..
anisalya anisalya May 24, 2012
pernah last year pregnant+menyusu+puasa. tp alhamdulillah segar je lagi. ina kena jaga makan la. make sure mkn benda yamng berkhasiat. mood tiome mengandung ni mmg. akak dulu langsung tak blh nak mengadap blog. menyampah gila. hahaha...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse May 24, 2012
Ooo...patut la. selalunya pagi2 dah ade entry ina.. :p ksian dia..xpe, rehat2 secukupnya penting k.supaya semangat pun kembali..~♥
Mrs Lurve Mrs Lurve May 24, 2012
kalo time ujan memg g2, memg nak duk dlm selimut jer, semenya malas nak wat..hheheheh sy ler tue
Azi Azi May 24, 2012
intan alisha msih menyusu bdn lg ye... yg minum fm tu msih minum lg ke x?
aimi aimi May 24, 2012
kuat kan semangat =)
ain vanilla ain vanilla May 24, 2012
mengandung ? hehe . tahniah
syawalsimpsons syawalsimpsons May 24, 2012
ala ciannyer..patut la sue tunggu drai pagi tak naik2 pon entry ina...windu je..tak da..kikikikiki
Myra Jay Myra Jay May 24, 2012
Kalau tak tahan @ tak larat, berbuka puasa lah takut memudaratkan Ibu dan baby dalam perut.. ;)
Yumida Yumida May 24, 2012
ooooo...akak puasa.....teringat pulak puasa yg belum terganti...
part masak2 petang tuk berbuka nnnti sure penuh semangat....
fizafantagirO fizafantagirO May 24, 2012
oo .. patut la penat :)
Dylla Abas Dylla Abas May 24, 2012
alhamdulillah..rajin betul ibu mengandung ni berpuasa ye :)
Falsya Falsya May 24, 2012
sama la kite ina..kadang tuh rase mcm blur pun ade nak wat entry ape..bile dtg malas tuh yg ssh tuh..hehe..
aizamia3 aizamia3 May 24, 2012
puasa + menyusu + mengandung = syukur dengan nikmat dariNYA..
Tina Othman Tina Othman May 24, 2012
alahai, ganti puasa ke?
Wanieys Wanieys May 24, 2012
maybe akak puasa kot sbb tu mood kurang hehehe
Bui Junaidi Bui Junaidi May 24, 2012
KAK BUI KALAU OTAK LETIH MMG MALAS NAK NGADAP BLOG..INTAN KENA BYK2 REST TAWW,SBB TGH PEKNEN KAN..
ieda ieda May 24, 2012
hurmmm same lah kite dikk
akk nie lagilah komp kat rumah x leh buka .. entah kenapa ..
letih aje

nie update banyak dari galaxi huhu
SumeSakan SumeSakan May 24, 2012
oo still bagi susu kat alisha eh...ingat da stop rituh...x pe2 pengorbanan besar seorang ibu...chaiyok2
shida'R shida'R May 24, 2012
tak apa la sis..buat yg pentig dhulu..hehe..sifat malas + xde mood ni normal dah dklgan blogger hehe.. >.<
ERYZA ERYZA May 24, 2012
Yang best takde mood tp entri tetap ada :)
Zie Zie May 24, 2012
OO RAJINNYA PUASA... mudahan diberkati...
zachflazz zachflazz May 24, 2012
tido jika bertepatan berasa penat bukannya enak ya Intan?

lebih baik tido dulu tapi badan nak segar, daripada memainkan blog tapi tak ada inspirasi bukan? hehe..

salam sukses hari ini..
.:fyzz:. .:fyzz:. May 24, 2012
maybe penat berpuasa tuh..
eh saya nih tak ganti lagi puasa..alahai..rasany tatau la leh ke idak..minggu dpn nk masuk 36 minggu dh nih..(9 bulan)
MamaEma MamaEma May 24, 2012
time-time hujan..memang syok sambung tido..
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat May 24, 2012
kalau cik rose mengandung lagi malas nak mengadap blog hihihi
teratak hati teratak hati May 24, 2012
puasa ke..patut la,menyusu dan mengandung lagi..
9n0L4 9n0L4 May 25, 2012
penat yg besar pahalanya tu. insha Allah.