Bukti IntaNBerliaN pengomen terhebat hihiiii

Alahaiii tajuk beria badak... pengomen terhebatlah sangat..hahhaha.... Tapikan, saya memang dapat hadiah dari 2 orang blogger pun.. hadiah ni diberi sebab saya adalah antara pengomen terhebat di blog mereka.. hihii... Alaa ada masa terluang.. semua blog yang ada di bloglist + yang datang komen entry di blog saya, InsyaAllah, semuanya saya akan terjah + komen kembali.. Saya memang suka bab2 komen mengomen ni.. hihii (",)


Ohya, meh nak tunjuk u all bukti2 saya ni pengomen terhebat... ;p ... Saya dapat FM + Baju Broadband + clip dari Blog Kak Fieda.. Cantikkan... FM tu dah siap melekat dekat peti ais rumah saya dah pun..hihii.. Yang 2 lagi barang tu, saya simpan... bukan apa, jenis sayang nak guna barang orang bagi, inilah pesennya.. orang suruh guna, tapi saya sayang.. takut rosaklah, takut kotorlah.. macam2 takutlah dibuatnya.. adoiii...

 Pandangan dari depan

 Pandangan dari belakang

Bukti yang kedua pulak.. Saya dapat beg yang comel ni dari blog Jemari Suri.. Memang cantiklah... Ini pun rasa sayang  jugak nak guna ni.. walaupun dalam hati tu dah ada niat nak sumbat duit syiling yang  memberatkan bag duit saya tu... Rasa macam comel je letak duit syiling dalam ni... senang sikit mencari time nak guna... hihi.. Apa2 pun, terima kasih sangat2 dekat Kak Fieda & Jemari Suri.. (",)

P/s : Jangan lupa join Mini Giveaway #2 saya tau.. Sekarang ni saya masih bercuti di Pulau Pangkor.. (",)


{ 36 comments.. read them below or add one }

Nida Nida May 02, 2012
Ina memang patut dapat anugerah ni.. memang rajin dan blogger yg berhemah, tak rugi mengenali Ina.. :)

Nanti Kak Nida pun nak buat jugaklah, pengomen tegar..hahahaha. Tapi kena tunggu akak balik Malaysia ler baru leh pos hadiah (alamak terbocor rahsia...)
fieda fieda May 02, 2012
wah..mmg terhebat..seronoknya ina di pulau ye..moga happy..

done cadbury
Joanna Yunus Joanna Yunus May 02, 2012
Intan.... ada tak hadiah untuk pengomen yang paling sikit (akak le tu) hehehehehe....
syawalsimpsons syawalsimpsons May 02, 2012
terbaik...tahniah...ada yang memberi...
Myra Jay Myra Jay May 02, 2012
Tahniah ye.. Ina memang rajin mengomen pun, jadi memang layak terima :)
.:fyzz:. .:fyzz:. May 02, 2012
sonoknya msti tgh berhappy2 ngan alisya kt pangkor kan...tak sabaq tgk foto2 kt sana
untung2 dpt hadiah..comei2 lak tuh..:)
SumeSakan SumeSakan May 02, 2012
hahaha memang terbukti...comel ja beg tuh...tengah belajar nih...nant tengok hasil saya lak ek..chewaahh bila tahun x tau lah nak siap...ekekeke
anisalya anisalya May 02, 2012
ada masa sempat tengok je dan baca je. tak sempat nak komen. lepas tu baru la masuk dan komen semula. biasa la bila ada anak ramai ni. macam2 karenah nak kena handle. especially Azfar yg tengah melasak. huhuhu... awal2 pg je waktu bertenang. itu pun blm tentu dia tak bangun carik ibunya.
noor noor May 02, 2012
bestnyer intan dpt byk adiah gitu...mmg pengomen tegar nih
Pink Lavender Pink Lavender May 02, 2012
wahh..
untung la dpt hadiah hanya dgn jadi pengomen tegar jer..

opss...lupa nak britau..
rasanya hadiah dr intan kot yg wana terima..
kanggaro comel...tenkiu..GA yg lepas..
Norzie hany Norzie hany May 02, 2012
Tahniah....cantik fm tu.
ummiarissa ummiarissa May 02, 2012
bestnya...saya ada masa baca sahaja tapi tak komen,kalau tergerak nak komen baru leh komen...yang penting baca dulu
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 02, 2012
memang awak rajin komen=)hehe nurulpun senang kawan ngan ina=)chatker?nurul baru alik opis arinie..
Falsya Falsya May 02, 2012
phewittt..bestnye ina dpt adiah..pengomen tegar..hehehe..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 02, 2012
memang kuat komen.hahaha...

klik2 cokelat.....
anitadiana anitadiana May 02, 2012
tahniah ina...memang patut dapat pun...rajin jejalan blog kekawan..kak ita tak ada masa..guna opisnya..
Tihara Tihara May 02, 2012
tahniah ina....mmg betul2 membuktikan komunikasi 2 hala tu penting :)
MamaEma MamaEma May 02, 2012
tahniah..berkawan biar seribu....
Papa Mifz Papa Mifz May 02, 2012
teruskan menjadi yg terhebat yer...:)
jemarisuri jemarisuri May 02, 2012
terharu js..hehe..hrp IB suka dgn souvenior tu...hihi..

selamat berholiday awak...
shahdiana shahdiana May 02, 2012
caiyok...teruskan usaha anda...hehehe
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat May 02, 2012
Fm gan kepit tue sama la intan gan cik rose hihihi...intan memang pengomen tegar....teruskan komen hihihi
aimi aimi May 02, 2012
seronok nye dapat adiah... xpna pdpt pon =)
syiela syiela May 02, 2012
cantik sangat beg syieling dari js tu.. mmg berbaloi jadi pengomen tegar
Tina Othman Tina Othman May 02, 2012
wah bestnya, tau dah ina rajin komen hehe, kekadang nak dtg line semput alahai, sedih tak dpt masuk
Nita Abas Nita Abas May 02, 2012
Ala tomeynya hadiah.. congrats :)

Happy holiday.. ^_^
Azi Azi May 02, 2012
wah seronoknya intan dapat hadiah..
Yumida Yumida May 02, 2012
tahniah kak...akak mmg sporting tinggalkan komen...cantik sume adiah tu...sy pn sm dpt beg duit felt dr js..cantik kannn
nur_za nur_za May 02, 2012
wah..comei kot..tahniah2..hehe
Izan Ishak Izan Ishak May 04, 2012
cantiknya hadiah jadi pengomen terhebat tu ina... mmg tak sia2 kalau rajin komen2 ni kan...
Puan Kutu Puan Kutu May 04, 2012
mmg terhebat betul la ibu aliha nie.haha..
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 05, 2012
Ina mmg suke komen kat blog2 org, hehe..
bgus la ade blogger yg appreciate yg rjin komen.. ^_^