Alisha yang berimaginasi tinggi..!! hanger pun boleh jadi handbag... hihii

Tergelak sorang2 saya tengok aksi alisha ni.. Yela, saya tak pernah terfikir pun yang hanger baju tu boleh dijadikan handbag... tapi anak saya ni sungguh kreatif... tinggi betoi imaginasi dia.. muahahhah


 U all nampak tak, hanger warna biru dekat tangan dia tu... Jangan tak tahu, stail alisha pegang handbag.. mesti handbag tu hanya letak dekat siku je.. bergaya gitu... muahhahah


Pusing2 satu rumah sambil pegang 'handbag' dengan memakai kasut ibu dia.. macam orang besar budak nih!.. hihii


 Tiba2 alisha tarik 'handbag' tu dari tangan dia.. saya ingatkan dia dah taknak main dengan hanger tu.. sekali....


Tu diaaaaaaaaaaaa... handphone berbunyi hokay!!... so, terpaksalah keluarkan handphone tu dari handbag & terus cakap "Hello"... ahhahhahhahhah... Ni yang buat saya rasa nak penyet2 alisha ni.. geram betoi saya.. alahaiiii kenapa lah imaginasi kamu ni tinggi sangat... gomol kang baru tau..!! hihii

{ 35 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons May 11, 2012
kakakakakk.....mmg berimiginasi tinggi ni....org kata org yang berimiginasi tinggi ni seorang yang kreatif
anisalya anisalya May 11, 2012
kelas betul la alisha ni. sebab dia srg2 tu yg dia berimaginasi snd tu. dh ada adik lain cerita la pulak. still breasfeed ke alisha ni?
aimi aimi May 11, 2012
ahaahaha..kelakar btl bdk nie..... nk mrh pon xjd
Falsya Falsya May 11, 2012
aloh aloha alisha nak gie mana tuh..comel..hehehe..
aizamia3 aizamia3 May 11, 2012
bertambah gaya lagi bile cakap bisness juta-juta. hikhikhik.. itulah yang berlaku pada anak ai dulu..
Munnafendy Munnafendy May 11, 2012
hahahaha comelnyaaaa...dia ikut style mak dia la tu..amik hp dlm hbeg!
mimie.. mimie.. May 11, 2012
ahaha..comeiinye alisha ni..

tu mesti ikut perangai ibu dia tu ^_~
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa May 11, 2012
kahkahkah tergelak sorang2 saya tgk gambo ni kak..adoii si kecik sorang ni aje idea nyer yer!! ada gaya betul hahahha
Jaa Jaa May 11, 2012
hihi..handbag 1 satu hal.. yg hp tu yg tak menahan tu...
Mia Meymi Mia Meymi May 11, 2012
haha. cmel sgguh alisha ni.. :)
anitadiana anitadiana May 11, 2012
bijak-memang bijak si alisha ne..geram unti...
syiela syiela May 11, 2012
hahaha.. bijak bijak...

seronok tengok perkembangan anak2 membesar nikan
Nazayiena Nazayiena May 11, 2012
Wah alisha kecik2 dah pandai bergaya dgn h/bag,kasut dah hp...
Tentang Kita Tentang Kita May 11, 2012
dia tgk mak di wat gitu la kutnyer...budak2 cepat belajar...bijak alisha nie
CtAyue CtAyue May 11, 2012
comelnye..anak perempuan mesti camtu kan.habis brg2 ibu dia kena pinjam.hehe..kasut tu besor pun pakai jugak dia.nak bergaya erk alisha..pandai dia..ini dh start main makeup belum ni?ikut ibu dia kot suka bergaya. :)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad May 11, 2012
hahaha..bace entry sambil gelak2..bijak2 anak ibu !
nanakimie nanakimie May 11, 2012
hehe...besar2 nnt mesti kuat bergaya neh:) ramaila peminat alisha^-^
Gen2Merah Gen2Merah May 11, 2012
hahaha... alisya ni memang bijak dan pandai bergaya.. Mesti dia belajar tengok gaya ibunya macam tu.. ehehe
fieda fieda May 11, 2012
haaaaaa...kantoi..mesti ina ada buat mcm alisha buat tu ye..hihihi...nak tumpang penyet jugak alisha ni boleh...:)
teratak hati teratak hati May 11, 2012
hehe..kelakarlah alisha ni..
ziezah ziezah May 11, 2012
ikut peragai akak la tu..hahaha
ieda ieda May 11, 2012
ok ... fine .. saya pergi lah nanti .. jgn call2 saya wokeh ! .. ;)
Masya Masya May 11, 2012
hahah gelak saya dibuatnya.. hadoilah....
deno deno May 11, 2012
alahai alisya yang comel.. mesti dia terfikir.. bila besar nak pakai handbag macam mama dia, ada henpon.. pakai kasut pun lawa2... :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 11, 2012
hahahah mcm gaya usahawan wanita.ala ala koprat gitu=)tinggi imiginasi anak yang pintar!
Izan Ishak Izan Ishak May 11, 2012
ahahaha... tak menahan betul.. siap angkat henfon invisible lagi dari henbeg hanger dia tuh.... hehehe
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin May 11, 2012
hahaha tergelak solehah tgk aksi Alisha ni.dy msti imagine yg dy dh da handbag mcm ibu dy kot.ape lg akak,blikan satu handbag untuk dy.tp jgn bli yg mahal lak.handbag utk dak kcik je.hik3
ijA ijA May 11, 2012
ke alisya nak hand beg baru tu..

heee
babycomel babycomel May 11, 2012
comel btl tgk.. mesti besar nanti pandai tu..
Azi Azi May 12, 2012
alisha ni kuat bergaya mcm ibu dia jugak kot... alisha alisha makin bijak dia...
Azi Azi May 12, 2012
alisha ni kuat bergaya mcm ibu dia jugak kot... alisha alisha makin bijak dia...
eita eita May 12, 2012
dasat tu bercakapa sambil tutup mata lagi..
tak tahan betol lah tengok...
hahahah
Bui Junaidi Bui Junaidi May 12, 2012
DIA TIRU GAYA INA LETEW..HAHAHA..MMG COMEL GELAGAT BUDAK2 NI
izan mama mia izan mama mia October 10, 2012
hihihihihi...budak pompuan...