Kamu nih bagus sangatlah anak oiii...

Sebelum ni saya pernah cerita dekat u all.. yang alisha ni bila keluar berjalan je mesti macam ala2 "menantu pilihan"... Tapi saya tak sangka la pulak, sampai ke tempat percutian pun dia baik2 macam tu jugak...  Macam dalam van ni haaa... Ohya, van ni akan berada di jeti Pulau Pangkor tau.. so, bila u all sampai sana, boleh naik van @ teksi ni... kalau dari jeti nak ke Teluk Nipah @ tempat penginapan kami, kami dikena bayaran RM15...


Saya ni haaa yang xcited terlebih naik van ni.. tapi alisha diam2 je duduk.. adehhh...


Pada mulanya saya imagine mesti alisha nak duduk dekat tepi tingkap ke.. berdiri ke.. nak duduk atas saya ke.. atas abah dia ke... tapi tidak sama sekali..!!


Dia boleh duduk diam2 je dekat tempat duduk dia tu.. alahaiii...sopan betoi anak dara ni.. ahhahha


Alisha bila nak jadi kakak ni, dia makin tunjuk kematangan dia.. dekat rumah pun tak banyak karenah.. aktiviti memanjat pun dah takda.. tapi banyak aktiviti main dengan patung bear or bunny pink dia tu... hihii.. macam dah tunjuk ciri2 ready jadi kakak kan alisha ni... (",)

Ohya, gambar 2 keping atas tu, masa kami baru sampai & 2 keping bawah tu, masa kami dah nak balik... Yap, baju alisha memang banyak warna pink yer.. kikikiii... Pada yang bertanya, Yap, saya tak dapat izin my dear untuk publish sebarang gambar dia (thats y watermark kene letak dekat muka my dear...hahhahhaha).. rasanya dah 3 4 bulan kot, gambar my dear takda dalam mana2 entry saya.. Jika u all nak tengok.. godek2 lah entry yang lama2 yer.. hihii

P/s : Bagi saya masa untuk terjah u all.. Broadband saya dah habis limit.. sesak nafas nak blogwalking jawabnya.. adehhh

{ 25 comments.. read them below or add one }

Nazayiena Nazayiena May 09, 2012
Baiknya Alisha,klu camni bolehlah ajak ibu dan ayah jln selalu.....
izan mama mia izan mama mia May 09, 2012
kalau ada anak lelaki boleh buat menantu...heheheh...
lynn kamarul lynn kamarul May 09, 2012
en suami pun kurang suka klu nak bergambar ni. klu letak kat blog pun da xde .. hehe
jemarisuri jemarisuri May 09, 2012
Tertib dan sopan je tengok alisha.
Ummu Muhammad Ummu Muhammad May 09, 2012
bagusnye alisha ni! menantu pilihan betullah!
nanakimie nanakimie May 09, 2012
sangat behave ye alisha,bagus2x:)
fieda fieda May 09, 2012
sopan sungguh la anak dara ni..betul2 dia tau dia bakal jadi kakak..
sueshe sueshe May 09, 2012
sopannye la alahaiiiii..klu anak dara sy xdenye nak duk diam camni..
anisalya anisalya May 09, 2012
dah agak dah bila tgk watermark kat muka tu. nape? dia tkt org cam dia ke? hehehe... alisha mmg baik la. anak2 akak kalau dlm kereta mst ada kes rebut2 la. dah ada kwn kan. kalau sorang tu mgkn lain skt.
eita eita May 09, 2012
alisha dah mula faham..
nanti bila ada adik dah takleh manja2...
Masya Masya May 09, 2012
gegirl mmg sesuai dgn pink....
Myra Jay Myra Jay May 09, 2012
Baiknya Alisha, macam ni la bagus, baru semua berkenan nak ambik jadi menantu :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 09, 2012
kalau merah idak ler diam jer mcm alishya.mmg good gurl lah budaknie.anak siapalah nie ek.hikhik..

baru perasan yang dahi alishya luas rupanya.kata org cerdik=)
mamaNoriz mamaNoriz May 09, 2012
alisya kepenatan tu yg melepek je...
bagus dia behave...
Shafiq Shafiq May 09, 2012
sopan je alisha..hehheeh
shahdiana shahdiana May 09, 2012
yelah...alisha kan nak jadi kakak dah...tu sebab alisha jadi semakin good girl...
tiefazatie tiefazatie May 09, 2012
wah..mmg sgt sopan nie!hee..
Azi Azi May 09, 2012
bagusnya alisha sopan jer..

sy pn ada terfikir baju alisha majoriti pink, tp xsempat tanya intan dah tolong jawabkan, macam tau2 je apa sy fikir...hi3
SumeSakan SumeSakan May 10, 2012
wahhh sopannya anka sapa nih...tengah practice nak kasi chance kat adik ye....gud girl la awak nih....auntie suka sangat tengok awak tau...hehehehehe
Izan Ishak Izan Ishak May 10, 2012
alisha ni mmg dah tunjuk ciri2 kakak yg baik n sopan santun... leh buat calon menantu ni ina... hikhik...
Ummi Iman Ummi Iman May 10, 2012
Ooh kena godek yang lamalah ni ;) bagusnya.. Boleh buat menantu ;) cute
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin May 10, 2012
Alisha seorang kakak yg baik.bagus Alisha.
deno deno May 10, 2012
mmg bagus alisya... biasanya mmg mcm ni la budak2 yng dah nak jadi kakak, bila tau nak dpt adik, perangai pun dah jadi matang je.. haha..

p/s : sama la ka, broadband deno pun dah sampai limit... slow jeee... hehe
Puan Kutu Puan Kutu May 11, 2012
sopan betul anak dara sorg nie..