Belum jadi rezeki alisha lagi nampak...

Frust betul saya rasa... Yela, baru ni saya ada bagitahu u all yang saya nak keluar pergi TESCO sebab nak beli meja ABC untuk alisha kan... So, dengan excitednya, malam tu kami keluar.. parking je kereta terus menuju ke kedai perabot dekat Tesco tu... sekali tokei tu cakap "Meja ABC baru je jual"... huwaaaaaaaaaaaaaaa

Alahaiiiii frustnya saya rasa... ni lah kan.. "Kalau kita nak, barang tu mesti takda... tapi kalau tak nak, 10 kali lalu depan kedai tu pun, barang tu asyik tertayang2 je kan"... U all pernah jadi camni tak?

Dah la meja ABC stail tu susah nak jumpa, kalau ada pun meja study yang dah upgrade jadi cun melecun sampai harga pun ratus2 tu... Saya ni, kalau setakat umur alisha, takdalah terpikir nak beli yang mahai2 lagi + masa kami tunjuk dekat alisha 2 meja tu pun, alisha pilih yang meja ABC ni.. maybe sebab meja tu lagi menarik kot... yela, gambar dekat meja tu kan macam2 ada... Alahaiiiii belum rezeki alisha lagi...

Tapikan u all, semalam saya telefon sepupu saya, dia bagitahu, dekat MERU, IPOH, dah buka MYDIN ada jual meja ABC... Yeeeeaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy.... saya tak sabar nak balik Chemor sebab nak pergi MYDIN...(harap bulan ni kami dapat balik chemor) hihihihii.. Nak beli meja ABC + Donut Big Apple... adehhh... time2 pose buat entry, otak asyik pikir nak makan tu la.. nak makan ni la... macam2 pesen... adehhhhh.. Ohya MYDIN ni besar tau.. 3 tingkat.. baru beberapa hari dibuka... (",)..

P/s : Rumah my parent dengan MYDIN ni dekat je... 15 minit dah sampai...



Belum jadi rezeki alisha lagi nampak...

{ 30 comments.. read them below or add one }

Tihara Tihara May 28, 2012
mydin lagi murah kot kan :)
anisalya anisalya May 28, 2012
tu la. akak pun bercadang nak belikan untuk budak dua beradik ni. tapi husben kata susah nak dapat rmh yg dekat dgn tmpt kerja. rumah skg ni jauh sgt. dah ddk rumah snd br blh beli. selagi tu hold je la.
eintan nurfuzie eintan nurfuzie May 28, 2012
hhihi...xde rezekinye..sabar la...pelan2 cari yek...
mamavogue mamavogue May 28, 2012
ye la Intan Berlian, meja hakim tu mamavogue beli kat Mydin je.
RM19.90 kut time tu mmg tgh promosi.
cer tgk meja tu kat entry ni
http://ayudzul.blogspot.com/2012/03/budak-buass-kegemaran-saye.html
:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: May 28, 2012
nasib dh beli dulu..hehehehe..
Mrs Lurve Mrs Lurve May 28, 2012
xpe, ada rezeki utk alisha dpt table tue nti..ehh donut big apple tue tuk alisha jgk ke hehehehe
syiela syiela May 28, 2012
dah takdak eh.. hari tu lalu situ nampak cantik je parking meja tu kat situ..


tiap kali pandang meja tu teringat kat Alisha je

bukan rezeki alisha la tu
lynn kamarul lynn kamarul May 28, 2012
kat teso tgh sale meja study budak rm 8.90.. tgk cantik je tp rasanya tak tahan lama tp utk yg x bape ada bajet cun jugak klu nk belikan utk anak
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa May 28, 2012
Uhuhuh!!pernah jd jgk pd we ollss..sgt ralatkn..tp insyaAllah,akan ada rezeki yg lbih baik utk allisha..slalunya mcm tula yg jd pd we olllss :)
ieda ieda May 28, 2012
insyaallahh ada lah rejeki alisha tuu
selalu macam tulah .. bila tak nak selalu je nampak ..
nie bila nak .. ada je menghalang ;)
Yumida Yumida May 28, 2012
laaa...mmg laku benar meja abc tuu...ni klo dpt beli sure si alisha rajin dok ngadap meja tu..comel jer...
...sWeeT uMi... ...sWeeT uMi... May 28, 2012
ala cian dia...tak pe t lain kali bleh beli bila dah ada stok hehehehe...meja ABC mmg kanak2 suka kan (",)
Cute Mum Cute Mum May 28, 2012
ina dok mana eh?
haritue belikan meja abc dania rm19.90 siap ngan kerusi pink kat billion bangijer..
kalo dekat bolehlah g sana..
Kakzakie Kakzakie May 28, 2012
Betul intan utk alisha tu beli yg biasa aje pun boleh sebab bila dah sekolah betul pasti dia lebih selesa di meja belajar yg besar.

Kakak dulu beli utk anak sulung harga baru RM18/- tapi sampai sekarang boleh guna (kakak yg guna buat letak sewing machine)...
Wanieys Wanieys May 28, 2012
tu la klau taknak berlambak ada klu nak cpt pulak abih selalu juga jd kat wanieys....rezeki meja abc alisya ada kat mydin kot hehehe
Falsya Falsya May 28, 2012
alamak xde la pulak..xpe nnt gie survey tmpt lain..;D
Si Matatajam Si Matatajam May 28, 2012
Kat mydin mesti murah. Baru2 ni M beli kat my son Khalish, sampai 50 hengget satu set. Brg kat lgkwi ni mahai la kl benda camtu
azizah :) azizah :) May 28, 2012
ada rezeki alisha kat tempat lain sis.. tu la kalau kita nak sesuatu tu baik terus beli..kalau tak myesal..huhuhu
SumeSakan SumeSakan May 28, 2012
Ala sian alisha ye...x de rezeki ye syg..jnsyaallah lpas ni ada ye...ooohhh perkara biasa time puasa...klu nak tersasul pun kompom benda mkn...hehehe
ummiarissa ummiarissa May 28, 2012
nak kena cari juga ke meja ABC tu...hmmm...ye lah..kesian kat alisha...mesti dah termimpi-mimpi dalam tido..atau mak dia yang tolong mimpikan..he he he
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 28, 2012
mesti murah cketkan kalau kat mydin?kat skang dah ada tikar(matt)yang bnyk huruf2 n abc..ok gak kot tapi kalau dpt meja lagi selesalah
Myra Jay Myra Jay May 28, 2012
Mlm yg Myra kol tu ke Ina p Tesco? heheee :)

Cepat booking meja tu kang abes lagi ;)
syawalsimpsons syawalsimpsons May 28, 2012
ala ciannyer..takpe..insyallah ada nanti rezeki tu...
shahdiana shahdiana May 28, 2012
kesian alisha..harap-harap ada rezeki kat mydin nanti ek...
Azi Azi May 29, 2012
insyaallah nanti adalah rezeki alisha tu..sbr ye alisha...
Ummi Iman Ummi Iman May 29, 2012
biasalah tu.. time tak nak beli ada je.. bila nak beli takde. pernah juga macam tu. Besar juga mydin kat chemor ya..
9n0L4 9n0L4 May 29, 2012
tulah org kate takde rezeki kan. pernah jugak camtu. nak beli kasut yg berkenan, tibe tadok saiz. huhu.
Izan Ishak Izan Ishak May 30, 2012
alooo...takde rezki alisha nak tulis2 kat meja ABC baru ye. camtulah kalau kita nak sangat mesti dah takde kan...
adyna adyna June 14, 2012
hahah..akak pun ritu dlm smgu 3x p mydin.. best brg murah..ada kot meja abc... donut big apple mmg terbaik ;) akak pun suka