Pecah Rekod Sendiri..


Kuat betul penangan entry MAKSUD BUNTING PELAMIN..  Tengoklah tu.. sampai 168 keyword bunting pelamin ni sampai ke blog saya semalam...


Sebelum ni paling tinggi pun UV 470 je.. Secara puratanya, UV saya setiap hari adalah 300++.. hari minggu, sabtu & Ahad, UV 100++.. Tapi semalam, tak pasal2 UV saya 598.. Tak sangka pulak.. yela, pasal bunting pelamin tu, bukannya saya tulis pasal orang lain.. pasal diri sendiri je pun... sementelah semua orang tahu yang blog saya ni adalah blog peribadi.. takda cerita orang lain.. tapi tu la, kebetulan entry tu keluar ketika semua orang nak tahu maksud bunting pelamin..

Walaupun rekod blog saya ni hanyalah sekadar UV hampir 600 tapi saya dah rasa seronoklah jugak.. walaupun tahu, blog orang lain, UV 600 ni sekadar UV harian je.. Tapi tak kisahlah.. sebab blog saya ni bukan blog berkaitan Artis pun, sekadar coretan cerita Alisha & parent Alisha.. so, bila UV mampu cecah hampir 600, ia dah cukup buat saya seronok (",)

P/s : Jangan lupa saksikan blog IntaNBerliaN di Rancangan Apa Kata Wanita Zamzarina esok.. pada pukul 3 petang


{ 31 comments.. read them below or add one }

izan mama mia izan mama mia May 19, 2012
baguslah tu...pencapaian yg baik...esok eks....xpernah tgk rancangan tu..esok kalau tak keluar jejalan boleh try tgk...
ummiarissa ummiarissa May 19, 2012
akak salah sorang yang terjah entry tu...akak pun baru tahu makna sebenarnya..he he he anak dah 6 pun masih blur lagi..sebab tak pernah bunting pelamin pun..ha ha ha
jemarisuri jemarisuri May 19, 2012
kelas lah IB...dpt cecah camtu...tahniah IB..
anisalya anisalya May 19, 2012
ada org tak tahu kan. ok la tu. info utk semua. kesian kt fasha sandha org dok mengata dia. tp ye la. awal sgt nk umumkan pun. awal2 ni mcm2 blh jdk kan? huhuhu... apa pun dah rezeki dia.
teratak hati teratak hati May 19, 2012
bestnya dapt UV camtu..
fieda fieda May 19, 2012
fasha dah terlebih xcited dh gini jadinya...kak fieda mmg tumpang banngga dgn ina sbb bkn mudah tau blog personal org nk dtg sampai ramai mcm ni..cayalah ina..
Kakzakie Kakzakie May 19, 2012
Kakak dah set kat minda nak tengok esok rancangan itu tapi malam tadi dah ada org minta tolong ada yasin /tahlil start jam 2:30 ptg - dia nak pergi umrah...

Isnin kakak tunggu N3 intan aje...
aizamia3 aizamia3 May 19, 2012
yelah, yang mana faham tu oklah, yang mana berlagak faham tu kan boleh menimbulkan fitnah kalau komen dia tersasar..
ain vanilla ain vanilla May 19, 2012
^^ info untuk sesiapa yang tidak tahu .
Tina Othman Tina Othman May 19, 2012
alahai tetiba ayat tu jadi pemes ye
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse May 19, 2012
entry yg kena pd masanya.. pandai ina. :)
if esok duk umah je, mesti sy tgk APW.. (dh buat reminder kat hp..haha..)if x pun, ade ulangan hari jmaat kan? :)
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY May 19, 2012
Purata UV300++ pun dah byk bg k.eija,
sbbnya blog k.eija nak capai 100++ pun susah..heheh..

ramai btol yg nak tau maksud bunting pelamin rupanye ye..
PinkUmmi PinkUmmi May 19, 2012
entry yg kne pd msemye..tahniah IB...
iizza iizza May 19, 2012
hehe..ramai yg nk tahu rupanya tentang bunting pelamin ni kan..:)
Tihara Tihara May 19, 2012
kes pasa sanda kut...org duk kalut cari bunting pelamin kalo tak haram tak tau..kih3 :D
9n0L4 9n0L4 May 19, 2012
perghhhhhh. majunye blog ni eh. ;)
aimi aimi May 19, 2012
wah blog masuk tb.... =)
Masya Masya May 19, 2012
banyaknya.... saya nak cecah seratus pun perit hihihihi....
Ummi Iman Ummi Iman May 19, 2012
Rezeki bunting pelamin ;)
ieda ieda May 20, 2012
tak kisah info @ cerita apa yg diketengahkan .. selagi ada yg menarik dan dpt dikongsikan bersama , ok sudah ..
dan org suke , tu punn dah syukur ..

peribadi atau tidak terpulang pada diri sendiri , nak dpt idea menulis pun bukan senang ;) dari merepek merapu baik menulis sesuatu yang ada fakta yg boleh dikongsikan bersama kan ;))

x sabar nie akk nak tgk nie .. akk dah pernah hantar intan , tapi no jawapan .. akk x like FB dia sbb dah lama x ingat psswd fb akk ..
anyway thaniah & keep on blogging ! .. ;))
Norzie hany Norzie hany May 20, 2012
Penangan bunting pelamin....Tahniah Ina.
syiela syiela May 20, 2012
penangan betul bunting pelamin ni :)
Zie Zie May 20, 2012
Ni Gara2 Fasha lah ni bunting pelamin... hehehe
SumeSakan SumeSakan May 20, 2012
Hahaha...tajuk tepat pd masa..itulah hasilnya...tp pn intanberlian mmg dah femes pun...huhhhhh
gnesop gnesop May 20, 2012
jika dapat keyword yang bagus, mesti dapat trafik yg tnggi
ada kaitan dengan fasha kot? heheheh
shida'R shida'R May 20, 2012
tahniah sis..terbaik entri tuh hehee..naik uv sis hehee :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 21, 2012
lahhh rupanya mmg ramai ek tak tahu?nurul tahu awai2 dah sbb ada mbr yang bunting pelamin=)
shahdiana shahdiana May 21, 2012
bunting pelamin tu besar skopnya tambah lagi kepada yang menilainya...hehehehhe
QasehnyaRania QasehnyaRania September 07, 2012
datng kutip ilmu sambil klik2 digi =)