Lakonan hebat dari Alisha.. bajet comellah tu.. heheee

Alisha sekarang ni dah setahun 8 bulan.. macam2 aksi dia buat semata2 untuk tarik perhatian kita.. semata2 untuk buat kita gelak.. hihii.. Comel je rasa anak2 kita dengan macam2 gaya mereka tu kan.. (",).. Saya nak cerita dekat u all pasal alisha yang suka buat gaya ala2 merajuk dia tu... tapi bagi saya macam comellah.. sebab dengan mulut dia yang muncung tu.. hahhahhah.. tapi kalau saya yang buat macam tu.. yang adoooooo... kikiiii


Kalau alisha dah tunduk kepala camni.. saya tahulah.. dia dah mula nak buat ala2 merajuklah tu.. hihii


Nampak tak muka budak merajuk... bukan main panjang lagi muncung..hihii... Tapi yang syok tu, konon merajuk.. muka tunduk.. tengok bawah je.. tapi mata, menjeling... muahahaaa


Kasi zoom sikit muka orang merajuk..hihii... *Abaikan rambut Alisha yang tengah berserabai.. hihiii


Lepas semua orang dah ketawa dengan aksi dia.. alisha pun apa lagi.. angkat muka lah... dah mula nak senyum.. hihii... Suka buat aksi camni.. saje nak suruh saya gomol2 dia lah tu.. gerammmm je tengok.. kikiikiiii

{ 29 comments.. read them below or add one }

anisalya anisalya May 10, 2012
uikksss... atas meja ye alisha? hebat tu. ngeee... muncung dah boleh sangkut baju ni.
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 10, 2012
hihi suka jugak.pjg muncing blek ikat2
Papa Mifz Papa Mifz May 10, 2012
comel jer bilo Alisha buat muka mcm tuh...hehe
Falsya Falsya May 10, 2012
aloh aloh comelnye alisha wat muke merajuk..tp dlm merajuk ade senyuman..hahaha..
aimi aimi May 10, 2012
kalo mak dy nk gomol... akk ni nak peluk2 cium2 blh x??? ahhahahaha
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin May 10, 2012
npe Alisha merajuk time ni akak?
anitadiana anitadiana May 10, 2012
comel sesangat alisha..mucung boleh ikat reben....he..he geram unti tau...
GreenJade GreenJade May 10, 2012
hehehe melajuk manje tu...geram jek tgk bebudak melajuk...mcm nk cubit2
Gen2Merah Gen2Merah May 10, 2012
budak2 kalau buat mulut muncung merajuk memang comel kan.... ahahahaha... alish alisha... cute (",)
deno deno May 10, 2012
ohh... mcm tu ke alisya kalau tunjuk merajuk... anak buah deno, tak pernah merajuk.. kalau marah, terus marah... hehe
Mama Adam Mama Adam May 10, 2012
Hihihihi.. Cute! Pandai alisha ambik hati. Menghiburkan semua... Yg penting, hajat si perajuk tercapai!
fieda fieda May 10, 2012
ina..comey nyer alisha wat gini..mmg bajett comeyy sungguh la...eii..geram rasa nk picit mulut muncung dia tu..
Izan Ishak Izan Ishak May 10, 2012
holoh...holoh... dah pandai buat2 berajuk ye alisha! meh auntie gomol pipi dia meh...
jemarisuri jemarisuri May 10, 2012
terhibur tengok telatah anak2 time kecik2 ni tp bila bsr byk plak nk kena leter...hehe
Dylla Abas Dylla Abas May 10, 2012
hehehe...serius comel si kenit ni merajuk :p
Azi Azi May 10, 2012
sometimes sy suka tengok anak2 buat muka merajuk, rasa geram...comel... macam intan cakap last2 kita gomol dia kan...
Tihara Tihara May 10, 2012
ololo manjenye alisha...hehe, nt dah besar,gambar ni jd kenangan manis buat dia :)
Myra Jay Myra Jay May 10, 2012
Amboi kemain panjang lagi muncung tu ha..hehee :)
Seb baik muncung mulut je takdak dok wat aksi protes ke apa ke :)
misshannajr misshannajr May 10, 2012
saja jer kan haha! pastu bila dah berjaya buat lakonan mantap gelak2 la kan..
eita eita May 10, 2012
alahai alisha...
macam2 aksi dia
teratak hati teratak hati May 10, 2012
merajuk ke alisha..ala comel je..
Ummu Muhammad Ummu Muhammad May 10, 2012
comel muncung tu..gigit alisha ni bau tau ;D
ieda ieda May 11, 2012
ekekkekeke mcm2 budak2 nie kan, sweet je alisha nie z, majuk2 punnn anak mama jugak :-)
ieda ieda May 11, 2012
ekekkekeke mcm2 budak2 nie kan, sweet je alisha nie z, majuk2 punnn anak mama jugak :-)
Jaa Jaa May 11, 2012
haha, comel.. dia merajuk sebab per? ina buli dia ek?
Ummi Iman Ummi Iman May 11, 2012
Iman pun pandai muncung.. Tapi bukan waktu merajuk lah ;) comel je buat muka macam tu.. Nak manjalah tu..
Masya Masya May 11, 2012
hamboii muncung boleh sangkut baju tau.. panjangnya...