Patah tumbuh hilang berganti + Contest simple tapi hadiah iPhone 4S...


Minggu lepas, BE Magnum Fashion Royale.. dah pun melabuhkan tirainya.. dapatlah kumpul total RM10.43.. hihii.. jadilah... BE dekat blog IntaNBerliaN GA & Contest tu, sikit je earning dia.. 24 sen je.. hahaaa.. lepaslah sekadar beli gula2..kikiii

 BE ke 29 & 30 sepanjang berblog.. & BE ke 5 & ke 6 untuk tahun 2012

 Tapi, sebelum BE Magnum Fashion Royale melabuhkan tirai.. Nuffnang bagi saya BE Trudy & Teddy 2012 tapi di blog IntaNBerliaN GA & Contest.. Jumlah earning.. sampai hari ni, 10 sen pun tak cecah lagi..hehehee

Pada mulanya saya terpikirlah jugak.. bila BE dah takda dekat blog utama ni, jawabnya berkurun pulaklah saya nak tunggu BE baru.. tapi tanpa disangka2, pagi tadi saya buka Nuffnang, sekali tengok Blog utama saya ni dah ada BE Kimberly Clarke Kotex 2012.. Alhamdulillah.. rezeki anak2.. bermula dengan earning hengget2 pulak tu.. hihii


Ohya, untuk pengetahuan u all, Kimberly Clarke Kotex 2012 ni ada buat contest tau... Soalan yang dikemukakan sangat2 senang hokay..!! Siap ada pilihan a b c lagi... hihii... U all hanya perlu emel je jawapan pilihan u all tu.. ada hadiah mingguan & hadiah utama iPhone 4S.. Yeayyyy saya nak join.. hehehee.. sebab contest ni sangat2 senang untuk orang yang pemalas macam saya ni.. hihii

Jika u all pun nak join.. cepat2 klik gambar iklan kotex dekat bawah entry ni yer.. Klik je.. jangan segan silu.. hehehhe.. Lepas ni tiap2 minggu saya nak tengok cerita "memberku Hawa".. (^_^)

{ 27 comments.. read them below or add one }

syiela syiela May 08, 2012
alhamdulillah rezeki.. moga lama2 jadi bukit :)
CikPuan Azizah CikPuan Azizah May 08, 2012
tahniah kak! BE jijah pun dah metered..huhuhu
mimie.. mimie.. May 08, 2012
wahh byknyee intan berlian dapat be ye..tahniah2 kak ^_^
Ummi Iman Ummi Iman May 08, 2012
Saya dapat BE polo sedan pula. Asyik dapat BE kereta je.. Macam suruh2 beli kereta je huhu. Kalaulah duit tabung Nuffnang ni cukup beli kereta... Hihi
nur anis nur anis May 08, 2012
banyak rezeki akak tu..saya jugak tak pernah dapat be..hikhik..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 08, 2012
wah bestnya dpt mcm tue..banyak.terus buat eca nak cek nuff.hahaha

terkelik iphone suda. :D
anisalya anisalya May 08, 2012
rezeki terpijak dan dipijak ina.
jemarisuri jemarisuri May 08, 2012
slalu gak js layan citer ni..hehe..
SumeSakan SumeSakan May 08, 2012
alhamdulillah...allah maha kaya...hehehe...gud luck dear...moga berjaya...hehehe
fieda fieda May 08, 2012
ina..kak fieda baru gi cek kat earning nuffnang..rupanya magnum tu dan me jgk..ingat nak cashout la kalau magnum tu dah jadi me tgk ada plk 2 be baru nuffnang kasi..tapi kannnnnnnnn...yg sedihnyaaaaaaaaaaaa.........huwaaa......dua2 be tu kat blog ga...jawabnya nk kumpul 10 pun sampai sebulan belum tentu...
aizamia3 aizamia3 May 08, 2012
sikit-sikit lama-lama jadi bukit..
EruzuLiyana EruzuLiyana May 08, 2012
sikit sikit lama lama jadi bukit., insyallah :)
LYAfrina LYAfrina May 08, 2012
waaa..tahniah..melimpah-limpah tu.. lya mcm xbrape nk melekat sgt be thn ni
nur_za nur_za May 08, 2012
nur pun dpt jgk..be tapi yela 25 sen je la..lepas la nk bli coklat..hehehe...
memeng be dia ksi skit2 je erk..jenuh nk tnggu kalau jdi bnyk
Yumida Yumida May 08, 2012
alhamdulillah...rezeki semakin bertambah...dh byk tu..sy nyer msh sikit..hihi
Masya Masya May 08, 2012
alhamdulillah.. rezeki melimpah ruah yer... bertaburan berlian.. hihihihihi... opss.. dah klik iklan kotex tu juga...
Myra Jay Myra Jay May 08, 2012
Alhamdulillah rezeki kan :)

Myra pun ada BE seketui arini :)
fieda fieda May 08, 2012
@fieda

pembetulan sikit..jawabnya nk kumpul 10 sen dlm masa sebulan pun belum tentu..otak berdengung taip pun salah..
Izan Ishak Izan Ishak May 08, 2012
bestnya ina. rezki anak2 ni...

k.izan punya pun tinggal seketul je.
eita eita May 08, 2012
rezeki baby baru kan...
:)
Mama Adam Mama Adam May 08, 2012
Bestnya! Bila lah nk dpt be ni... Hihihi
Azi Azi May 08, 2012
wah best BE tak putus silih berganti ye intan... rezeki alhamdulillah..
Azi Azi May 08, 2012
wah best BE tak putus silih berganti ye intan... rezeki alhamdulillah..
Puan Kutu Puan Kutu May 11, 2012
rezeki sungguh.lepas ni cash out boleh le belanja.haha..