Baru terbayang2 nak makan.. sekali terus dapat.. hihii

Saya ada terbaca entry mama QS masak kek coklat kukus.. Dengan gambar kek tu yang nampak lembab2 je.. terus buat saya rasa, nak makan jugak... mulalah otak ni terpikir... kedai mana nak cari kek tu... *mengada2 kan saya.. pantang tengok, semua nak... kikikiii


Tapi tu la.. bila dah memang nak jadi rezeki saya tu kan.. 2 3 hari lepas tengok entry kek coklat kukus tu.. my dear balik rumah, bawak balik kek coklat lembab.. yahooo... Ohya, tapi bukan my dear beli, tapi boss dia yang kasi.. hehehhe


Rezeki kan... DIA gerakkan hati boss my dear untuk bagi kek tu dekat my dear... kira melalui orang tengah lah.. hihii.. Opsstt macam biasa, alisha & my dear bukan makan sangat kek2 ni.. so, andaiannya dari 10 bahagian, 9 bahagian kek tu saya yang telan, 1 bahagian lagi, alisha kongsi dengan abah dia... kikikiii

Puas hati dapat makan.. baru terbayang2 nak cari kek ni dekat mana.. sekali rezeki.. terus sampai depan mata... Alhamdulillah... (",)



{ 41 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown May 29, 2012
untungnyer ina..teringin nak mkn terus smpai ke riba...^__^
Unknown Unknown May 29, 2012
Alhamdulilah rezeki org pregnant kak.. haha bos tu dapat rasa akak nak.. ngeeeeee~~
Eintan Nurfuzie Eintan Nurfuzie May 29, 2012
huhu....cik en bukan peminat coklat tp bila tengok nmpak nk makan..huhu
fieda fieda May 29, 2012
mmg rezeki ina dan baby dlm perut la ni..

kak fieda blik kg ari jumaat ni..aduss..ni yg terasa nk buat kek ni jugak bwk balik kg..
sueshe sueshe May 29, 2012
alhamdulillah..murah rezekinye..
- AZIE - - AZIE - May 29, 2012
ini kalo wat sendiri pun mudah. skrg kan dh ada yg paket tue, guna yg dlm paket tue ja..
Dylla Abas Dylla Abas May 29, 2012
macam pucuk dicita ulam mendatang la ni ye..bestnya rezeki datang tiba2 macam ni kan :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief May 29, 2012
arghhhh kak ina dapnya kek tu...
terasa kelembapan kek coklat tu dalam mulut wani.....hikhikhik
Unknown Unknown May 29, 2012
Bestnya. hehe. nampak sedap je kek coklat kat atas ni ^_^
Dayang Deno Dayang Deno May 29, 2012
murah betul rezeki kaka... ! :)
CikHoneyBee CikHoneyBee May 29, 2012
dapp nye kak. heh. kite pun ske mkn kek coklat kukus. hari tu mum baru jew beli.. makan dengan rakus nya.. sbb trliur dgn topping coklat yang cair itu..
Puan Surina Rashid Puan Surina Rashid May 29, 2012
kalau rezeki yg mmg Allah nk tolong terus dpt, alhamdulillah
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin May 29, 2012
alahai.comeynye kek tu...
ruse_nidzan ruse_nidzan May 29, 2012
Murah rezeki baby.. suka kek choc moist juga.. Tengah tggu ayah iman balik ni.. Nak cari air kelapa pula?
Yumida Yumida May 29, 2012
sy pulak yg terlio nk mkn ni kak...lama dh x mkn kek coklat...kukus lg tu...kek gebu2 gitu
ida =) ida =) May 29, 2012
Wahhhh!!!! Teringin juga nk mkn. Tapi, kena buat.... Malasnya.... Bhn2 nk expired dh... Adushhh
eita eita May 29, 2012
nampak pun memang dah sedap...
CtAyue CtAyue May 29, 2012
sedap tu.. untung dia terus je dapat erk..
9n0L4 9n0L4 May 29, 2012
untunglah dieee dpt kek coklat. mesti puas sampi tidor karang. hee. ;)
Norzie hany Norzie hany May 29, 2012
Syukur Alhamdulilah rezeki Ina & baby.Sedapnya kek coklat tu....mmg feveret sis.
umiawadah umiawadah May 29, 2012
akak pun ada resepi kek coklat kukus...itulah yang selalu orang tempah...yang sedapnya kek tu sebab limpahan coklat kat atasnya
Tie HT Tie HT May 29, 2012
alhamdulillah ina,,tu murah rezki anak...berkat sampai dalam rumah :)
Shida Radzuan Shida Radzuan May 29, 2012
wahh sis dah ngidam2 lak nih heheee :)
Unknown Unknown May 29, 2012
sedap nye..nak sikit =)
Salmiza Salmiza May 29, 2012
hehe betul2 rezeki 'terpijak' ni..
aziazib aziazib May 29, 2012
nmpk sedap, terliur sy dibuatnya..
itu rezeki org mengandung tu,,,
ewanthology ewanthology May 29, 2012
lepas ni bayangkan lagi....
Si Matatajam Si Matatajam May 30, 2012
rezeki anak tu. bertuah ibunya... GSF ni diasaskan mama arina untuk follower dia yang setia. group ni gak utk blogger yg aktif dan prihatin ngan blogger GSF yg lain.
kalau nak tau pasai GSF dgn lebih lanjut bleh terjah kat blog bunga hati mama.
Unknown Unknown May 30, 2012
sedapnya!rezeki sungguh tu sis,hehe....kalo nana da lompat gembira da^-^
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 30, 2012
mmg btul2 rezeki la Ina..hihi~..
sal ya sal ya May 30, 2012
rezeki ina la tu. tapi kek coklat kukus paling senang nak buat ina. main campak2 je. lepas tu kukus. dah tu siap. hahaha... tang kukus tu la kena menunggu sikit. tp hasilnya mabeles. first try terus jdk. tp sekarang ni dah lama jugak akak tak buat kek. ada penyakit M gitu. muahaha...
Unknown Unknown May 30, 2012
UIIIII,TERLIUR TENGOK..COKLAT CHIP NYA BYK SUNGGUH..
AnonymousAnonymous May 30, 2012
bestnye teringin trus dpt..itulah rezeki namanya kan...hehe
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty May 30, 2012
wahhhh shedapnya..cian mak buyung..sib dapat bos hubby kasi ek.
emarieys emarieys May 30, 2012
rezeki ibu mengandung...
Cikrosecute Cikrosecute May 30, 2012
baru lepas beli..si kakak nak bawak ke sekolah sempena hari guru...
Izan Ishak Izan Ishak May 30, 2012
tengok aje kek ni terus rasa... alahai.... bestnya kalau dpt makan!
Masya Masya May 30, 2012
hahaha inilah namanya rezeki...
Mommy_ima Mommy_ima May 31, 2012
rezeki baby dlm perut.. alhamdulillah.. :)
QasehnyaRania QasehnyaRania September 07, 2012
alhamdulillah rezeki si ibu..sedap kn kek coklat ni..adik2 su suka,siap suruh buat jual lagi..hehe