Gambar pemanas untuk tatapan u all.. muahhahah


Saje nak memanaskan entry..hhiiihii.. Nak letak sekeping gambar candid 2 beranak atas feri..hehe.. Time ni kami tengah tunggu feri gerak ke Pulau Pangkor... Tapikan u all, jangan harap dapat tengok macam2 gambar aktiviti kami dekat sini tau.. sebabnya aktiviti kami banyak dalam bilik..hahhahha... Kami datang salah time la u all... HUJAN!!!.. adoiiii... muahhahhaha... Apa2 pun, enjoy dulu dengan sekeping gambar ni yer... (",)

P/s : Lepas checkout kami akan gerak ke Chemor.. Pssttt.. Sekarang dah ada 5 keychain Pulau Pangkor utuk u all.. Balik nanti saya akan beli lagi apa2 yang menarik untuk u all.. So, jemput join Mini Giveaway #2 saya..

{ 50 comments.. read them below or add one }

inazamri inazamri May 03, 2012
percaya tak akak ni yg dah 9 tahun dok Perak kiranye dekat gak la dgn lumut, pangkor pun tak jejak lg hihi.Entah bila la nk sampainye.
pena rozie pena rozie May 03, 2012
Seronokkan dapat jln2....
sueshe sueshe May 03, 2012
sempat lagi mama alisha update blog time bercuti..huhu..
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa May 03, 2012
oooo pergi pangkor ekk..dah lama tak pergi..last masa thn 2003
fieda fieda May 03, 2012
fuyoo..gambor panas...mmg panas..hihihi...tapi sejuk la pulok...sbb ujan..sini pun hujan gak ina 2 hari ni...salah timimg la pulok ina ke sana ye...

done cadbury
syawalsimpsons syawalsimpsons May 03, 2012
wahh gambo vogue gitu ...kikikiki
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat May 03, 2012
hihihi alisha nak buat psst tak jadik erk...
Myra Jay Myra Jay May 03, 2012
Itula kat Penang pun ujan sekarang ni..
Takpe ada can p lain kali :)
syiela syiela May 03, 2012
Alisha nak buat peace ke tu

sah2 dapat kembar nanti.. hahhahahaha
teratak hati teratak hati May 03, 2012
bestnya pergi brcuti ye..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha May 03, 2012
akak trip pelacong betul..spek itam punya besar.ahahahaha :P

akak jijah pun p pangkor hari yg sama akak p..xjpa eh?
Masya Masya May 03, 2012
wahh hot mama okkk.... tak nampak macam mengandung pun... alah ciannya.. x dapatlah pg tgk tempat coral kalau hujan kan..
.:fyzz:. .:fyzz:. May 03, 2012
mmg pemanas tui..waa dpt saksikan panorama menarik kt belakang ..:)
waa best2 ..sya dh la pengumpul keychain..emm kalau bertuah sonok la..
nur anis nur anis May 03, 2012
alamak..tak sempat join...dah tutup pula..:(

huhu..kenapa muka alisha macam tu..macam tengah blurr je..
Jaa Jaa May 03, 2012
amboi, bergaya sakan ibu alisha yer...
Jaa Jaa May 03, 2012
ehem2.. aktiviti dalam bilik?....
izan mama mia izan mama mia May 03, 2012
tgh ajar anak buat peace ker tuu..
Nazayiena Nazayiena May 03, 2012
Seronoknya pegi Pulau Pangkor....
Salam kenal dr kak Nurul dan follow sini.
NoEn NoEn May 03, 2012
dh lama tak g pangkor..last pergi thn 2006 / 2007..dh lupa dh..huhu
Norzie hany Norzie hany May 03, 2012
CK dah join...moga ada rezeki.
Ummi Iman Ummi Iman May 03, 2012
selamat bercuti.. gambar dalam bilik pun ok ;)
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse May 03, 2012
ha'ah..mcm musim ujan sikit...xpe, ade destinasi seterusnya! Have a safe journey! :)
Zie Zie May 03, 2012
emm cutenya dua beranak nih...

kalau ujan camtulah...
NurShahFamily NurShahFamily May 03, 2012
sakan kamu berjalan ye hehehe...
balik cuti nanti join giveaway nur lak ye hehe
Joanna Yunus Joanna Yunus May 03, 2012
akak pernah pergi dulu, tapi sejak kahwin belum pernah lagi...nak ajak abang le...
SumeSakan SumeSakan May 03, 2012
tengah ajar alisha buat peace ke tuh?hehehehe
mama_umar_maryam mama_umar_maryam May 03, 2012
wahh best2..xsabar dgr citer blk nnt :)
Shafiq Shafiq May 03, 2012
Alisha tengok mana tu? :-)
anitadiana anitadiana May 03, 2012
comel-comel mak dengan anak ne..kenapa alisha masam aje..
UniMeOw UniMeOw May 03, 2012
laaa kak,,,sal x wat xtvt maen ujan??hik3~~ ;)
suhaina laui. suhaina laui. May 03, 2012
wow...meletop ibu mengandung kali ni hihihi
CikPuan Azizah CikPuan Azizah May 03, 2012
eh jijah pegi tak ujan pon hari selasa lalu..panas terik...penat pusing2 naik motor kapcai. haha
CIK JATT CIK JATT May 03, 2012
hmm.. rugi kan. sekarang musim hujan. nasib baik time kitorang g bukit merah tu tak hujan, kalau tak patah balik jer la
Marya Yusof Marya Yusof May 03, 2012
As salam IB,

Gambar candid yg superb! You look gorgeous dear! IB xnampak preggy pun...selim melim lg... Macam kakak dgn adik! :)

Happy holiday! :)))
Yumida Yumida May 03, 2012
wow...mmg bergaya mama alisha ni...akak tgh ajar alisha buat apa tu
Tihara Tihara May 04, 2012
wee..seronoknya ina holiday kat sana..tp sekarang mmg cuaca tk menetu kan ..take care :)
anisalya anisalya May 04, 2012
bergambar dlm hujan la ina baru romantik. hahaha...
MamaEma MamaEma May 04, 2012
kuku alisha panjang erkg...
Izan Ishak Izan Ishak May 04, 2012
dah lama tak naik feri n pegi pulau... wpun aktvt dlm bilik sbb ujan, dpt juga luangkan masa yg lebih byk ngan org tersayang kan ina!
hakamah hamyadi hakamah hamyadi May 04, 2012
pangkor???bestnya,,,,dari dulu nak pegi...hehe...sweet alisha
wan nurul hezrina wan nurul hezrina May 04, 2012
waaaa beshnyer.arituh hubby dah nak ke sana dah outstation tp dok jadi..k enjoy urself kay=)
Puan Kutu Puan Kutu May 04, 2012
lor salah timing ke,takpe dlm bilik pun bercuti gak.pangkor tu ada pantai jer kan..:)
sue zainun sue zainun May 04, 2012
phewittt..hihi..
mmm kenapa ngan tangan Alisha tu?
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda May 05, 2012
syoknye Ina & famly dpt gi Pangkor.. wah, Ina nmpk mkin b'gaya now, hihi~.. ^_^

btw, tue Ina nk ajar Alisha wat 'peace' ke? hehe.. XP
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY May 05, 2012
wah hot mama,

itula kan mane2 tempat pun hujan la ni..

xpe la yg penting dapat gak bercuti..
QasehnyaRania QasehnyaRania July 17, 2012
comeynya dua beranaak ni....:)
hihihi..dpt juga ina pergi pangkor kan.cuma lambat dari perancangan kan..hehehe..tp salah masa la pula..