Pssttt nak inform pasal MINI GIVEAWAY lagi ni.. hihii

InsyaAlalh saya akan buat mini giveaway tu minggu depan.. sebabnya petang ni saya akan balik kampung my dear, so, nanti bolehlah ambik makanan yang saya duk beria mengidam tu.. hihii... Alaaa makanan yang saya beria nak tu, saya dah beli extra untuk u all pun.. TAPI HANYA UNTUK SORANG PEMENANG YANG BERTUAH je la yer... (",)

InsyaAllah... sape yang bertuah tu, dapatlah rasa makanan yang diterbangkan khas dari SARAWAK... So, dah tahu ke apa dia????!!.. hehhehe.. Jika nak jugak, jemputlah join MINI GIVEAWAY saya yer.. (",)

Mini Giveaway tu akan dilakukan pada hari ISNIN minggu depan @ 02/07/2012... Macam biasalah.. mini giveaway hanya berlangsung satu hari je.. hingga pukul 12 tengah malam.. so, jangan lupa yer.. hehehhe


Pssttt nak inform pasal MINI GIVEAWAY lagi ni.. hihii

{ 50 comments.. read them below or add one }

ayut ayut June 29, 2012
kek lapis srawak ke?klu sarawak mmg tu la plg best ye.hihihi.nak3x~
ayut tak lupe..sbb nak..wahahaha (sgt tak malu)
Yumida Yumida June 29, 2012
beznye..excited tggu ni sis...
drive safe k sis...hati2 :)
Norzie hany Norzie hany June 29, 2012
InsyaAllah...sis join nanti.
Joanna Yunus Joanna Yunus June 29, 2012
hehehe..... tak sabar menunggu
Wanieys Wanieys June 29, 2012
kompom2 nk join...hikhik kek lapis serawak kot terbang khas dr sarawak hihi
Joel Leslie Joel Leslie June 29, 2012
wahhh sarawak :) negeri diriku :) nak join walaupun org swak :p kehkehkeh.
fieda fieda June 29, 2012
betul kak fieda teka kek lapis sarawak kan...alahai..mintak2 la nama naik..teringin gak ni..mengidam jugak la rasanya..hihi
Masz Sidek Masz Sidek June 29, 2012
apa yg akak idam tu... kek lapis ke atau ikan terubuk... hehehehe
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat June 29, 2012
Kek lapis sarawak ke? dengar cerita kek tue tidak boleh makan...bahan-bahannya di buat dari benda yg tidak halal..
fiza fiza June 29, 2012
Alaaaa...senin ada training kat luar, tak dpt lah nak join...huhuhu...
Zie Zie June 29, 2012
kek lapis serawak lh tu... Nk jugk...
Salmi Khairil Salmi Khairil June 29, 2012
harap2 tak lupa..nak join gak...
izan mama mia izan mama mia June 29, 2012
tak mungkin kek lapis sarawak sbb kat mana2 pun ada kek lapis sarawak tu...makanan sarawak ler kot...saya tak ingat lor..dulu anak sedara borong makanan sarawak..lupa nak tanya namanya..makan jew..hahaha...
ros_reeza ros_reeza June 29, 2012
setia menanti ni.. nak join jugak.. ikan terubuk masin ke?..
ieda ieda June 29, 2012
ok .. sabar menanti ;))
Tihara Tihara June 29, 2012
wahh iklan selingan...tabaloi ke ina ? :)
Dylla Abas Dylla Abas June 29, 2012
menarik...nk kena join ni :p
izz iizza izz iizza June 29, 2012
emm x dh lama x join ga ni..:)
ummiarissa ummiarissa June 29, 2012
kalau sarawak-kek lapis...sedap tu..
zachflazz zachflazz June 29, 2012
ohh, mau ke serawak ya? selamat jalan, hati-hati di jalan.. tengok-tengok kalau nak menyeberang jalan, hehe..

asyiik GA nihh?
Izan Ishak Izan Ishak June 29, 2012
wahhh...ni yg tak sabar nak join ni...
adyna adyna June 29, 2012
kalau bkan kek lapis sarawak..mesti ikan terubuk masin hehehe..macam akak mengidam terubuk masin masa ngandung arwah azim
ummi_norseha ummi_norseha June 29, 2012
wah x sabar ibu tunggu...nk jg hadiah 2..hikhik..:)
jemarisuri jemarisuri June 29, 2012
js pasti mesti kek lapis srwk kan...^^
eita eita June 29, 2012
ha'ah kan mesti kek lapis sarawak..
sedap jugak tu...

hati2 di jalan raya
ERYZA ERYZA June 29, 2012
wah... x leh lupa ni...manatau leh dpt hadiah tu
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 29, 2012
huhu..balik kpg? selamat bercuti.. :)
aimaniman aimaniman June 29, 2012
yupp kek lapis ke? boleh ke kalau amik order,.. sedap la kek lapis sarawak,.. raya tahun lepas beli online sebab terpikat dengan promosi, tapi cuma indah kabar dr rupa, gambar kek cantik tapi kek yg diterima ada yg berkulat.. isshh
Mama Adam Mama Adam June 29, 2012
Wahhhhh... Harap2 ingat :)
9n0L4 9n0L4 June 29, 2012
mesti join ni. belum pernah join lagi. hehe.
shida'R shida'R June 30, 2012
insyallah kak kalo cepat saya menaip hehee ^_^
Azi Azi June 30, 2012
wah makanan apakah agaknya tu ye... cant wait...
Si Matatajam Si Matatajam June 30, 2012
M pun rasa kek lapis Sarawak gak kan? Amboi ngidam barang jauhnya. Nasib baik ada belon bleh terbangkan barang dari sana.. Insyaallah M join kalau bleh date ngan PC kat umah my mak. Hu hu..
anisalya anisalya June 30, 2012
insyaAllah... nk join jugak.
msredcheesecake msredcheesecake June 30, 2012
Kek lapis ni... Mmg la mabeles... Hee
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 30, 2012
xbasi ke kak?..hehehe..btw,eca dpt kenalan dri miri...nak minta dia terbangkan kek lapis juga lah :D
L L June 30, 2012
waaa. rajinye akak.. hik3.. terbangkanla siap2 kat L..

jom baca kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/bapa-juta-dah-mu-derma.html
izan mama mia izan mama mia June 30, 2012
ina..esok ga tamat..saya akan umum pemenang pada ISNIN..ini..tq ina
Ardini Humaira Ardini Humaira July 01, 2012
waaaaaa ape hadiahnya tu :D
Si Matatajam Si Matatajam July 01, 2012
Ina, m nak tanya camna kita nak dapatkan iklan BE/ME? M check kat my Nuffnang blog manager bhgian papar iklan. Cuba ada papar Iklan utk CPA dan CPC ja. Takda ntuk paparan iklan BE pun. So camna yek. Sori M byk tanya..
Deq's Qienz Deq's Qienz July 01, 2012
nk join ekk esok ek..arap² tak lupa la yerr..hehee..slamt berujung minggu :)
syiela syiela July 01, 2012
InsyaAllah nak join nanti :)
Prettywrite Prettywrite July 01, 2012
apa dia tu ya..harap2 sempat join nt..:)
eintan nurfuzie eintan nurfuzie July 01, 2012
bgus2 buat hari bekerja... hehhe.. insyallah cik en join
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse July 02, 2012
dah join..kalau tak menang jugak, kena order sendiri la gamaknya.sbb dah tergoda dgn pic kek lapis tu.. :p
anitadiana anitadiana July 02, 2012
best-best ne..tak sabar nak tunggu....