Alhamdulillah... rezeki anak... BE silih berganti... (",)


Mula2 sekali saya nak mintak maaf dekat semua yang saya belum balas komen lagi.. saya tahu, sangat2 ramai lagi yang saya belum balas jejak.. Semalam tak sempat la u all... Adoiiiii.. Dugaan... masalah Alisha ni tak habis2 lagi... Sabar je la... Nantilah saya story.. pagi2 ni duk melayan alisha lagi.. (",)

Ohya, saya buka akaun Nuffnang tadi, sekali terpandang saya dah dapat BE baru untuk blog utama ni.. hihiii BE TOYOTA VIOS IMPROVEMENT... Ini BE ke 12 untuk tahun 2012... Alhamdulillah... syukur sangat2... baru lagi kehabisan BE hari Rabu baru ni, alih2 hari Jumaat dah dapat BE... (",)

P/s : BE ni kali ni menetap dekat header... kalau berkenan nak tahu pasal TOYOTA VIOS... klik lah yer.. hihii


{ 42 comments.. read them below or add one }

fieda fieda June 29, 2012
ina.............mmg betul2 rezeki anak ni..memang murah rezeki sungguh la skrg ni ye..alhamdulillah...Be...bile la ko nk singgah kat blog kasih sayang mewarnai kehidupan ye...huwaaaa..........
pinky pinky June 29, 2012
tahniah....xpnh dpt BE...hehehe
Haryati::Faizal Haryati::Faizal June 29, 2012
tahniah ye...rezki lagi kan...
izan mama mia izan mama mia June 29, 2012
tahniah..mmg rezeki anak
Saya Disini Saya Disini June 29, 2012
tahniah...sy lum ada rezeki utk BE lgi..sob sob
*azni* *azni* June 29, 2012
alhamdulillah..azni pun ada 2 be tgh running...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana June 29, 2012
tahniah ye! happy for u
Kakzakie Kakzakie June 29, 2012
Memang patutu pun dapat sebab intan rajin membuat N3. Kakak memang tak terkejarlah. Tahniah dari kakak:)
:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: June 29, 2012
alhamdulillah rezeki anak :)
♥ ...mummy SHAKIRA...♥ ♥ ...mummy SHAKIRA...♥ June 29, 2012
alhamdulilah...tahniah sis... :)
fiza fiza June 29, 2012
Wah...masyuk. Tahniah ina.
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 29, 2012
Tahniah lagi.. :)
mmg selalu singgah sini..wajib! kalau tak singgah, rindu nak dgr citer2 ibu alisha..:p
sambil2 singgah, insyaAllah sy klik2..rezeki utk anak2 ina.. :)
syawalsimpsons syawalsimpsons June 29, 2012
alhamdulillah..rezeki anak..
Aisy Nasiha Aisy Nasiha June 29, 2012
wah, makin bagus ni...blh simpan bt duit raya... apa kata nati raya Naim dengan adik N dtg umh cik ina? hehe..
ieda ieda June 29, 2012
tahniah ina ..
banyak BE di blog GA ina tuu
suke tgk ;)
Nazayiena Nazayiena June 29, 2012
Tahniah,rezeki anak....
Masz Sidek Masz Sidek June 29, 2012
alhamdulillah... murah rezeki akak... :)
Tihara Tihara June 29, 2012
alhamdulillah, memang rezeki budak2 ni murah..insya Allah :)
Falsya Falsya June 29, 2012
betul2 rezeki alisha la ina..hehe..
Ummi Iman Ummi Iman June 29, 2012
Alhamdulillah. Murah sungguh rezeki ibu mengandung ni ;) tahniah.
Wanieys Wanieys June 29, 2012
tahniah kak ina dpt BE baru lagi...murah rezeki kak ina sekeluarga yer...rezeki anak2 la tu hihihi

p/s: kak ina dashboard wani buat hal xboleh buka lah dr semalam smpai pagi ni bw melalu bloglist jer ni huk huk....kalau ada komen xleh reply dan publish lagi...sedih sungguh
teratak hati teratak hati June 29, 2012
bestnya..rezeki alisha..semoga alisha sihat2 je ye..
Myra Jay Myra Jay June 29, 2012
Tahniah ye Ina, blog Myra dah takdak BE, las menari ari Senin kot :D
9n0L4 9n0L4 June 29, 2012
be lagiiiiii. huhu. series dengki. huhu.
azizah :) azizah :) June 29, 2012
tahniah kak! memang rezeki akak :)
Si Matatajam Si Matatajam June 29, 2012
Wah BE lg. M dok check my acc mmg takde BE la Ina. Just earning biasa ja...
Asyiqin Haulisah Asyiqin Haulisah June 29, 2012
Alhamdulillah rejeki akak. hehe. :)
Azi Azi June 29, 2012
semalam pn sy check ada jugak BE yang sama cam intan. alhamdulillah la kan rezeki anak-anak...
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha June 29, 2012
mama langsung tak faham psl BE ni..maklumla baru lagi blajar ttg blog ni...nanti IB watla entry trgkan sket..bleh? teringin gak nk tahu :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat June 29, 2012
Tahniah intan...rezeki baby dalam perut tue...
Izan Ishak Izan Ishak June 29, 2012
tahniah ina! moga terus beranak pinak BE tu ye...
naim naim June 29, 2012
salam akak

terbaik lah akak
shida'R shida'R June 30, 2012
alhamdllah rezeki kak dan ank tu ;)
mia izzati mia izzati June 30, 2012
cammana nak dapat BE kak? aiskkk tak penah dapat
deno deno July 02, 2012
tahniah akak! bestnye.... tahun ni deno belum dapat BE.. last year dapat ME, tahun ni x gerak2 lagi.. penin kenapa la jadik mcm ni.. adehh....
TiranaAduka TiranaAduka July 16, 2012
boleh buat duit rupanya dengan nuffnang nie...?

baru tau...
banyaknya ppost ttg nuff kat sini